Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Faszán megcsinálták a multit is. 10 perce bűmulpom a töltőképernyőt, közben egyszer már közölte, hogy 5 perc van hátra az edzésből, aztán hogy 30 sec to race start. Aztán lejár a visszaszámlálás a jobb felső sarokban, nekem meg maradt egy fekete képernyő egy kicsit, és... kiléptünk az asztalra.
Igen, feltettem a patchet.
Ja, shader-optimalizálás is maradt minden indításnál. Most felteszem megint az új amd drivert, bár elvileg új volt, ami fent volt.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz AsakuraDave #37649 üzenetére
Nem olyan vészes a konzol amúgy, xbox series x-en kb ugyanúgy néz ki a játék, mint a PC-men (R5 5600, 32GB, 6750XT). Ami különösen vidám dolog, annak tekintetében, hogy a PC-m egy kb 4-5x erősebb hardver. Ja, és PC-n 2k, xboxon 4k a felbontás. Vagyis annak hazudja, szerintem utóbbin csal a dinamikus felbontással.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
zozika84
őstag
válasz AsakuraDave #37649 üzenetére
Nem csal te, de az egész topik jobban járna, ha inkább a Need for Speed játékot töltenéd le
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
WATERDACA
őstag
Fejemet tenném rá, de a grafika sokkal szebb lett PC-n, Spaban több a fa meg úgy az összkép szebb, de emiatt romlott is a perf.
u wanted, i got it \o/
-
NoMagix
addikt
FM hibáiból amiket én is tapasztaltam semmit nem javítottak
Ocsmány autó képek a dizájn-ban, matricákat nem lehet áthozni FH-ból. -
parandroid
félisten
válasz WATERDACA #37654 üzenetére
Igen, tényleg mintha jobban nézne ki. Az utolsó AMD driver újrarakása után egyébként még egyszer utoljára optimalizála a shadereket, aztán a következő indításnál már nem. Az élet apró örömei... Ez amúgy lehet, hogy az én saram volt, elképzelhető, hogy rögtön kiadáskor tettem fel az adrenaline-t, és nem vártam meg belőle a whql verziót...
p
-
CptAdamica
veterán
válasz parandroid #37656 üzenetére
Az új 23.11.1-nél írták azt, hogy a crasheket javították és a shader újra generálást. Én is több részletet fedeztem fel a dob oldalon és a pálya széle mellett is, de még mindig fura nekem, meg a kép homályos, bár lehet csak azért van, mert az fps beesik 30-ra.
Megyen!
-
WATERDACA
őstag
Hasonlóan mint megjelenéskor, most is 2. indításkor a játék már 15 fps-el jobban futott. Úgyhogy a fentieket visszaszívom, nem fut rosszabbul a játék (cserébe viszont szebb).
u wanted, i got it \o/
-
Aszpik
tag
Nekem még mindig "optimalizálja" a shadereket, bármit csinálok...
Patch feltéve, AMD Driver a cleanup utility újratelepítve, de a 3. indítás után is optimalizál a lelkem..."Most is ugyan olyan jó az éden, Ugyanolyan sz@r, mint régen" ;)
-
WATERDACA
őstag
Olvasva a fórumokat mindenfelé, jó ha a hibák felét kijavították.
Vannak crashek, fekete textúrák, shader töltések, dlss/FSR nem működik, replay ugyanúgy hibás….Mindez 6 év és 1,5 hónap után. Rég voltam ennyire csalódott, a CP is jobban össze volt rakva PC-n, pedig az egy 1000-szer komplexebb játék.
u wanted, i got it \o/
-
Win-T
senior tag
Frissítéskor arra lettem figyelmes, hogy kapást jelez a vírusirtóm. Erre kiderült, hogy a múltkori Horizon update is gyanús volt neki. Pedig az MS Store-ból töltött le mindent.
Gondolom, hogy false positive, de ez új most nekem.Csak arra lennék kíváncsi, hogy ezt most melyik fél szúrta el...
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz zozika84 #37626 üzenetére
Nem tudom, mivel váltottam ki benned ekkora ellenèrzést, nem szidtam a játékot, szimplán a reményemet fejtettem ki, hogy 28 ezer forint elköltése után már nagyon játszanék a játékkal így bő 1 hónappal a megjelenés után, mert amúgy a játék nagyon klafa, csak hát nem menti el a haladásom. A te logikád alapján csak azok ìrhatnak ide, akiknél bugmentesen fut a játék. Biztos vannak idegesìtő flamelők, én pont egy igazi forza b@zi vagyok, aki rongyosra tolja az összes részt, ennyi férjen bele, hogy bizakodok.
Hogy ON is legyek:
Megmaradt a mentés végre.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
zozika84
őstag
válasz szami777 #37663 üzenetére
Honnan vetted ezt az ellenérzést? Nem is ismerlek, így nincs irányodba semmilyen érzelem a tarsolyomban.
Szimplán leírtam, hogy mit szoktak mások csinálni, és kb ezek a lehetőségek nálad is.
Még csak kétértelmű emoji sem volt benne...
Fejben pedig mindenki olyan hangsúlyban olvas, amilyen a pillanatnyi érzelmi állapota.[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
WATERDACA
őstag
u wanted, i got it \o/
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Bep
őstag
Ismét egy sportszerű versenytárs, akit a szabályrendszer segít.
Első körben Lime Rock-n kilöknek, 2. helyről indultam. Kapaszkodok vissza a végéről.
6. helyért megyek. Jah és mikor kilöktek kaptam 1s büntit, tehát azért az úgy már kellemes volt.
Célegyenesre előttem lévő gyerekre nagyobb tempóban esek rá, neki 1,2s büntije volt. Mit csinál? Jobbra kinyom a fűre, mikor mellete vagyok. És a füvön futunk be.
De ő marad a 6., mert én még kaptam 0,5s-t. és 1,5s összesített büntivel futottam be így, neki maradt az 1,2s...
A kiütéses büntiknek az esetek nagy többségében semmi értelme, de amúgy ahogy látom még visszatartó ereje sincs.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #37669 üzenetére
Én se. De jobb lett volna egy Forza Street 2?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Win-T
senior tag
válasz IntelKiller7 #37671 üzenetére
PC-n ezt én símán tolnám kávészünetekben, de mobilon felejtős. Képtelen vagyok azon játszani.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Redneck
nagyúr
válasz IntelKiller7 #37673 üzenetére
Van egy-két jó cím, és lehet emulátorozni is. Én főleg utóbbit tolom, egy filléres teleszkópos kontrollerrel. Nem rossz.
A tapicskolós kijelzős gagyizást meghagyom a fiataloknak.Ha az xCloud is menne telefonon rendesen, azt is nyomnám.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
l4cz
csendes tag
Szerettem volna multizni de időmérő után dashboard. Most hagytam abba ezt a szart .
-
Qkackca
őstag
Kb 1 órája kaptam egy ilyet, saját tuningot nem sikerült menteni elsőre.
Cirka fél-1 percig karikázott előtte, mielőtt kidobta ezt.
Utána sikerült csatlakozni, de szintén volt eseményütemezés sikertelen hiba is, majd 3-4. próbára helyreállt. (Legacy Tour, Vintage Hot hatch, Virginia)Szóval akinek 'végtelen' karikázik valami hasonló lehet, csak nem kap ilyen hibaüzit?
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
WATERDACA
őstag
válasz Qkackca #37676 üzenetére
Én is kezdek arra hajlani, hogy a végtelen töltési idő szerverhiba. Az egész játék felhőalapú, csak a "free roam" játszható offlineként.
Tegnap én is így jártam, kis híján tuning után majdnem egy multis meccsem kuka lett, mert 2 percig töltött. Szerencsére ezt követően visszatöltött a játék, pedig azt hittem már buktam az egészet.
Szóval igen, én úgy gondolom hogy ez sokkal logikusabb, mint simán programhiba.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
.LnB
titán
Szóval akkor a hibát nem tudták még mindig kijavítani, hanem tettek bele egy megszakítást, ami után újra tudsz manuálisan próbálkozni a mentéssel? Ez komoly? Konzolon is ez van?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Cagm^c
tag
Nekem a megjelenés napja óta ez van PC-n, ahogy elindítom a játékot. Gyakorlatilag nem tudok vele játszani PC-n.
XBoxon megy rendesen.
Nálam a PC-n a hiba oka az, hogy a Windows user nevemben van ékezet. Ha csinálok a gépen egy guest fiókot ékezetek nélkül, akkor megy. (Szóval ha nagyon akarnék, akkor tudnék pc-n is, de ne már... Nem akarok mindent beállítani, telepíteni egy másik accountban is)
-
Csapoati
nagyúr
Yas Marina rövid pályán az egyik kanyarban kicsúszom, erre kint a bukótérben két totál elfékező béna nekem koccan oldalról, ki más kapna egy 4,5 másodperces (!!!) büntetést, mint én? Ennyit akkor se kap senki, ha izomból kilök valakit. Abba is hagytam a multit, így nincs semmi értelme.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Bep
őstag
válasz Csapoati #37680 üzenetére
Én is folyamat úgy járok, ha visszaesek egy kilökéstől, hogy az előttem lévő egysejtű akit előznék, kacsázik folyamat, nem enged el, hiába gyorsítok ki jobban, ő lenyom a pályáról (mint tegnap), vagy neki a falnak, de az "ütközésért" engem büntet. Ráadásul sokszor irreálisan. Mert még az egysejtű forgat meg így és megy tovább vígan, és én kapok több secre büntit...
-
zozika84
őstag
Sajnos online rengeteg a gyökér. Ez alól számomra az ACC kivétel konzolon, de a többi düddőnevelde és a büntetések is sokszor landolnak a vétlen oldalon itt is és a GT 7 ben is (felváltva tolom őket).
Kellene egy privát multit tolni, hátha ott jobb a hepyzetPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
kicsako
őstag
B-S között ugrálva(lobby függő mennyi a roncsderbi ), és 4.5k körül. Nem tudom fixálták-e már a matchmakinget, de 4.5k-s ratinggel játszottam már Grandmával és Jumpyval is, meg elég sok 4999 pont körülivel..
-
Gabor777
aktív tag
válasz WATERDACA #37683 üzenetére
4900+ S, viszont én rendre találkozok még mindig idiótákkal. Sőt...tegnap előtt volt olyan szituáció, hogy az első kettő Suzukaba gyilkolta egymást a degner előtt, egyik beleforgatta a másikat a falba, az visszacsapódott a pályára, oldalba kapott engem, és én kaptam 4,5 másodperces büntetést....és én is kicsúsztam emiatt. Azért ha már a horizon 5be megoldották, hogy a ghosting jól működjön, itt is lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz Gabor777 #37686 üzenetére
Pont ugyanezt mondtam már első héten ismerősömnek, nagyon hiányzik a Horizonos első 10 másodperces ghostolás, kb. az összes tömegkarambol az 1. kanyarban van. Bár az igaz, hogy elég sokat elvenne a realitás érzésből, ki lehet fogni olyan lobbit ahol gond nélkül beveszi mindenki az első kanyart...
-
Döglött Róka
veterán
-
zozika84
őstag
válasz Döglött Róka #37690 üzenetére
Hát látod az lehet
Én próbálok figyelni azért
Ha osszejon a privát meccs akkor kiderülPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Csapoati
nagyúr
-
GalaHU
őstag
Gondoltam meglesem milyen lett PC-n az FM, mióta meglett az 1000/1000 nem is indítottam el.
Nos úgy tűnik, most se fogom:
Szép munka!
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Döglött Róka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest