Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IntelKiller7

Topikgazda

válasz Patrick76496 #2421 üzenetére

Az eleje az hülyeség. Egyáltalán nem mindegy, hogy hány éves a játék. Dirt 3 esetében egy 6 éves játékról beszélünk. Teljesen más gépigények voltak akkor még. 360-on is bőven futott a játék, PC-n meg pláne. Most kb ugyan ez a helyzet.

Sokkal fejlettebbek a modellek, textúrák meg minden más. Ez most olyan mintha azt mondanád, hogy a GTA V is fasza de a GTA 3 HD textúrával sokkal jobban fut meg 10x annyi FPS-ed van benne. Oké, de a kettő között eltelt x év meg azóta 5 generációt fejlődtek a hardverek. :D

Nem kell 2 Suzuki ára. Elég egy Xbox is, amit már lassan bagóért kapsz.

Ha jól látom 860M-es géped van. Havernak 980M-es ROG gépe van. Azon megy fixen 60FPS-el. Viszont már CPU limites a gépe(4720HQ), mert nem tudja kihajtani rendesen a proci a VGA-t.(az új 6700HQ-s ROG gép viszont sokkal jobb már FPS számokban mint a régi.) OC-vel meg simán megfőzné a gépet, így is 80-90°C ha játszik. a 980M annyit tud mint az én asztalimban a GTX 970.

A 880M-nek a 960M a párja. Na most akkor szerintem be tudod sorolni, hogy a 860M kb hol helyezkedik el.(ezzel nem fikázni szeretném a géped, csak a tényeket vázolom.)

Szóval nincs rosszul optimalizálva a játék, csak kell alá egy normális gép.
    Ahogy írtam a múltkor is. A gamerkedés nem egy olcsó hobby. :)

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

Új hozzászólás Aktív témák