Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
Valaki PC-n nyomja TH8A váltóval? Vagy jól sejtem, hogy PC-n nem kompatibilis?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ForRedGlory #2551 üzenetére
Off, de nem bírom ki: az magyarítás, nem magyarosítás. Nincs amúgy a játékhoz, és egyelőre nem tervezi senki, hogy készítene hozzá. De ahogy felettem is írták, egy autós játéknál ez szinte egyáltalán nem számí.
szerk:
Nem neked szántam válasznak.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Corpuscle
őstag
válasz IntelKiller7 #2556 üzenetére
Én fizetek, Xbox-on tolom.
-
Patrick76496
őstag
Ja nem az összes autó, hanem azokhoz hiányzik 5, amit tényleg szeretnék megszerezni. De így is több, mint 250 autóm van, viszont ebből legalább 50 olyan ami különösebben nem érdekel, csak kipörgettem. Ami sokat ér és nincs szükségem rá azt néha eladom. Ha pedig bántja is az autó kinézete a szememet (mainstream modern szuperautók), akkor biztos, hogy eladom.
Így vagyok pl a McLaren 650S-sel is, már vagy 4x megnyertem (mind a 4x sikerült is megszabadulnom tőle), de ma sikerült megint kipörgetni... Viszont most azért sem fogom eladni, mert mostantól minden autót megtartok (ha nincs még egy sem belőle), hogyha kipörgetem megint és nem kell, akkor ne kelljen egyből az aukciós házba rohanni. Ez persze online versenyeknél sajnos nem működik, de így is jobb, mint a semmi.
Van olyan autóm is, amiből több is van. Pl 240SX-ből van 4db, Trans Am GTA-ból (1987) meg 3db. Ezeket mind én vettem magamtól, egyik sem wheelspines. Ilyen, ha az ember szeret valamit.
Az 1-2 millió feletti autók legtöbbször csak rongyrázásra jók vagy gyűjtőknek, a legtöbb autómat és 100 ezer alattiakból építem. Ezekből is simán lehet online is sikeres autót kihozni (V10/V12 swap nélkül, de LS swappet is csak akkor csinálok ha nagyon muszáj).(#2549) Keldor papa: A videók alapján amiket láttam róluk nekem is tetszenek, bár az FH1 mapja talán egy kicsit unalmasnak tűnik. FH2-ben meg a sok kőkerítéssel van gond (amúgy maga a teljes map tényleg jó), ez már a videók alapján is leesett.
Annyira amúgy szerintem az FH3 mapja sem rossz, én igazából a dzsungel onroad részeit nem kedvelem (egyrészt az FPS dropok miatt, másrészt szerintem túl szűkösek az utak), meg Surfers Paradise-t. Utóbbi alapvetően nem lenne rossz, de vicc hogy 5-10 FPS-sel kevesebb van, mint a map többi részén.(#2556) IntelKiller7: Az szerintem is nagyobb kiszúrás. Már csak ezért sem vennék Xboxot, legalábbis online játékra semmiképpen sem.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
keIdor
titán
válasz Patrick76496 #2558 üzenetére
A sivatag tetszik, de szerintem semmi extra. Azért ez a gyönyörű itáliai rész elképesztő az FH2-ben, az FH3 mapja a nyomába se ér imho. De lehet csak azért tetszik, mert Európa 75%-át már sikerült bejárnom. Az észak olasz-dél francia tengerparton is jártam már. Míg Ausztráliában még nem.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
plejik
addikt
Nekem valahogy erről az ausztráliai tájról inkább Európa jut eszembe, nem tudom valahogy nem tűnik nekem sem ausztráli-ásnak.. 4. részre leszek kíváncsi milyen map lesz. De van egy érzésem, hogy van Ázsia, Kína, esetleg Japán lesz benne, de talán ez még odébb van. (Vagy az USA felturbózva az első részhez képest. )
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Zoltn
senior tag
Nem tudom volt-e már, de nekem használt! Reccenés mentes 60fps. Előtte azért voltak dropok rendesen.
"Music is your only friend. Until the end!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én ezt megoldottam úgy, hogy teszt erejéig kikapcsoltam a HT-t, és megoldja a fps drop problémát.
Amúgy, ez csak azért zavaró, idegesítő, mert minden indításkor újra kell állítani.
Az a gond, hogy Nálam, az 1. magot 100%-on használja a játék, a többi mag nagyjából vakargatja a ...
Toltam be róla képet korábban.Ha kikapcsolom a HT-t, onnantól mind a 4 mag 70% körül teker.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz cyberkind #2567 üzenetére
Így van.
Amikor folyamatosan toltam a játékot, akkor nekem egyszerűbb volt addig kilőni a HT-t, mint mindig szórakozni a prioritással.
Bár, utána a patchekkel már javult a helyzet, mostmár legalább nincs lag 8 szállal, nyugodtan mehet, de a cpu használat akkor is vicc kategóriába tartozik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
h.adam.92
őstag
Aki a goliath circuit-ot farmolja mennyi xp-t szokott kapni általában?
-
zsuha
aktív tag
válasz h.adam.92 #2569 üzenetére
Én xp boostos kocsival (jaguar f-type project 7 HE) 90k xp/kör. Ez bőven jó xp, laza 12 perces körök, a lényeg csak annyi, hogy nyerj (ami szintén elég laza). 5 körnél ne menj többet egyszerre, mert nemcsak kiéget, de a rewind sem működik utána rendesen. Én max 3at szoktam egyben menni, esetleg akkor benyomok 1-1 perket.
Ha nincs xp boostos kocsid, akkor credit boostossal menj (2017-es ford GT HE, vagy dodge viper HE).
Jah még vmi: ~350-es level felett meg már inkább megéri credit boostos kocsival menni, mivel egyre nő a szintlépéshez szükséges xp, ritkábban lesznek a wheelspinek.[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
Azért kérdeztem, mert skill song alatt az sivatagon lévő hosszú egyenesen oda-vissza 1 millát össze tudok szerezni, ha a forgalom és a szerencse is úgy akarja. Eddig 1.395.900 volt a rekord. De ha kemény 90k egy kör a goliath-on, akkor nem fogok azon versenyezni
Skill song nélkül is azért össze lehet szedni 3-400k-t egy oda-vissza ingával.
És ez nem skill boost-os kocsival.
Nem tudom, hogy az a boost csak a versenyek alatt érvényesül-e. -
Zoltn
senior tag
Kéne olyan mérce a játékba, hogy mekkora skill összeget buktam el összesen. Elképesztően nagy lehetne az a szám.
"Music is your only friend. Until the end!"
-
DjDanee87
addikt
Rendeltem egy Xbox one kontrollert a játék miatt, kíváncsi vagyok hogy sikerül majd megszokni, mert eddig mindent egér és billentyűvel játszottam.
-
sagem
addikt
válasz DjDanee87 #2575 üzenetére
Szerintem simán, illetve nyilván szokatlan lesz az elején, de aztán már lehet, hogy amit lehet Te is így nyomsz majd inkább Én legalábbis így vagyok a dologgal
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Patrick76496
őstag
Az nekem is, sőt az a kedvenc részem a játékban. Ezek valóban nagyon gyönyörűek, te pedig szerencsésnek mondhatod magad, ha ennyi helyen jártál. Igazából valamilyen szinten a szépség is fontos, de számomra az egy picivel fontosabb, hogy mennyire lehet versenyezni a pályán. Főleg így, hogy a rendszerkövetelmény alatt játszok minimum grafikán, így inkább az autók kinézetet figyelem.
Korábban valaki említette Cote d'Azur-t, hogy nagyon szerette a valamelyik régebbi Forzában. Nos én csak GRID 2-ben játszottam ezen a helyen, de nekem nem nagyon tetszett. Kicsit szűkös volt a hely, meg a többi pályához képest könnyebben össze lehetett törni a kocsit, ha valamit elhibázott az ember. Bár Forzában ez lehet jobban működhet így, hogy ki lehet kapcsolni a sérülést.(#2560) plejik: A 4-re én is kíváncsi leszek. Bár először a DiRT 4 jön. Ha tényleg Ázsiában fog játszódni az nagyon jó lesz. Erről a kontinensről valamiért el is feledkeztem a lehetséges helyszíneknél, nem tudom miért. Annyi biztos, hogy Afrikára nem fognak építeni, max ha valami nagyon offroad játékot csinálnak (bár kétlem, hogy ilyet megejtenének).
(#2561) Zoltn: Nekem a "Normál feletti" prioritás hozott egy kis javulást. Lehet csak placebo, de mintha egy picivel stabilabb lenne a játék. Persze 2 mag, 4 szálas CPU-val inkább nem szólalok meg. Mindenesetre az nVidia Inspector jó kis program az FPS lezárására és stabilizálására. A játék belső 30 FPS lockja nálam input lagos, meg mások is írták a neten még jobb gépeknél is.
(#2565) hackeeeee: A HT kikapcsolásán én is gondolkodtam már, de sajnos nincs rá lehetőség a gépem BIOSában. Vagy ha minden második magot kiveszek az affinitásnál, akkor lényegében azzal is azt érem el, csak ideiglenesen?
- - - - - - - - - - - - - - - - -
- Introducing Game Mode for Windows 10
Kíváncsi vagyok egy gyakorlatban mennyit fog javítani a teljesítményen, remélem az én gépemen is segít 5-10 FPS-t vagy legalább stabilabb lesz. Tavasszal kiderül.
- Használ itt valaki Groove Music-ot játék közben? Nálam valamiért nem látja a játék a lejátszási listákat.[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
cyberkind
félisten
válasz Patrick76496 #2577 üzenetére
Elvileg a Groove-nál fel kell tölteni felhőbe (ez lenne a One Drive) a zenéket és utána ha megcsinálod a listát menni fog, én nem felhőzök így inkább kihagytam, max berakom Winamp alól a zenéket és kész.
-
Bib
őstag
Aimp
-
Rexcor
őstag
Az mitől lehet hogy nem enged fel az online adventure-re? Mindig azt dobja ki hogy unable to join session és hiába próbálkozom de nem enged fel... Tudna valaki ebben segíteni?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogy G2A-n vásárolt már valaki Horizon 3-at?
Azért kérdezem mert nekem csak maestro kártyám van,s a windows árúházban nem lehet így megvásárolni Se paypal-al Így csak G2A-n tudnám megvenniNyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
zsuha
aktív tag
válasz Potyka03 #2586 üzenetére
Szia, hat nem tudom. Biztos nem tudsz egy kozeli csaladtagtol/barattol kerni egy kartyat ehhez? Szokott lenni akcio is, fh3 standard edition 12k huf.
Megoldas lehet meg, hogy csinalsz egy paypal fiokot, azt fel tudod tolteni a kartyaddal. A magyar microsoft storeon nem lehet fizetni paypallal, de sok masikon igen, es azt is nyugodtan hasznalhatod az itthoni gepeden. Sokan itt szingapuri ms storerol vettek fh3at mert olcsobb volt. Minden gond nelkul beleptek a szingapuri ms accountjukra a magyar win10en es jatszanak a jatekkal.
Neten fent van melyik ms storeok fogadjak el a paypalt.[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
válasz Potyka03 #2588 üzenetére
Hát nem tudom melyik verziot venned meg a jatekbol, van standard, deluxe, meg ultimate. En mondjuk a standardot ajanlom mert full nem eri meg az ultimate par kocsija meg a vip. Az expansion pass az ultimatehez sem jar, igy leginkabb vegyel standard edition+ expansion passt kesobb ha bejon a jatek.
Én pl regelnek egy ms accot ide a szingapuri shopba es vegigkattintgantam ennek a megvasarlasat.
Egyebkent azt sem tudom, hogy kell-e egyaltalan kulon szingapuri ms accot regelni ehhez, vagy pl egy magyar ms accal is tudsz esetleg vasarolni itt.
[link]
Az ottani ms shop elvileg paypal fizetest elfogad [link], meg a legjobb aron van a jatek ott atvaltva.
Namost azt nem tudom, hogy tudsz-e ugy paypallal fizetni, hogy a paypal a bankkartyad terheli, vagy mindenkepp fel kell toltened a paypal egyenleged penzzel fizetes elott. Ezt a paypal forumban sztem kerdezd meg.
Esetleg az is elofordulhat, hogy nem engedi kifizetni a szing. ms shopban (ha ilyet regelned kell) a magyar paypal accod terheleset.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Egész jó lesz a februári Forzathon.
3-6: Halo Warthog
10-13: Ford Mustang Boss 302 Horizon Edition (XP Boost)
14: Chevrolet Chevelle Horizon Edition (XP Boost)
21: Ferrari 599XX
17-20: Lola #6 Penske Sunoco T70
28: #75 Subaru VT15r Rally car+Terradyne Gurkha LAPV, #17 Xbox Racing Ford Falcon FG X, Silvia S14
Kaptam egy Lamborghini #63 Squadra Corse Huracán LP620-2 Super Trofeo-t, de még nem tudom használni. ("Failed to download Marketplace data" hibaüzenet)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Én pl regelnek egy ms accot ide a szingapuri shopba es vegigkattintgantam ennek a megvasarlasat."
Ez nem így működik. Lehet itthonról vásárolni SG store-ból, megy is a játék rendesen saját accounton, de a vásárlás mikéntjéről nem ajánlott a fórumon beszélgetni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
tomas51
senior tag
Forza 6-hoz esetleg nem tudtok Car Pass lelőhelyet?
6K alatt persze.Se a One se a PC nem tölti be vagy le a Lamborghinit, hibát ír!
Van erre már valami megoldás? -
tomas51
senior tag
válasz tomas51 #2597 üzenetére
Forza 6
Hivatalos support oldalról!
A letöltött autók eléréseA letöltött autók nem kerülnek rögtön a garázsba. Az autókat ugyanúgy meg kell vásárolni a játékban pénzért vagy tokenért, hogy a garázsba kerüljenek. Ehhez a Forza 6 főmenüjében válassza a Career, majd a Car lehetőséget, végül pedig a Buy Cars parancsot.
Ha egyáltalán nem találja az autókat a játékban, akkor ellenőrizze, hogy biztosan le lettek-e töltve az Xbox One konzolra. További információkért tekintse meg fentebb „A telepített bővítmények megtekintése” című részt.
Most tényleg a pénzért vett autókat, meg kel venni creditért is?
Ez most valami vicc? -
Vladek83
tag
Sziasztok!
Tapasztalt valaki hasonlót? Több mint 1 hete nem vettem elő az FH3-at, mondom most van időm, megyek pár kört.. Erre össze vissza ugrál az fpsem, akadozik..
Jött a héten új NV driver, feltettem, lehet az kavarhat be, talán tiszta telepítés kellett volna neki...?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest