Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
válasz #48967168 #2800 üzenetére
Sziasztok! Gondoltam beruházok az FH3-ra, adtam előtte egy próbát a demónak, de valamiért bombáz az üzenettel, hogy még low-hoz sem elég a gépem (i5-4670, R9 280X, 8Gb RAM), és tényleg elég gyatrán fut, 30 FPS körül közepes beállításokkal (60 FPS limit van beállítva neki), ráadásul SSD-ről. Az Apex viszont fix 60-al ment high-on, van valakinek ötlete, miért lehet?
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Bib
őstag
válasz LilProphet90 #2801 üzenetére
Azért lehet mert a géped a minimum követelményt teljesíti. Szereti a játék a jó procit,mely egy maggal is gyors tud lenni,kell legalább 12Gb ram meg , 4gb vram . High beállításokhoz 970 -1060, high -ultra 1070 ,1080 stb FHD-hez
-
sagem
addikt
valszeg a vga-d fogja meg a leginkább, nekem is ilyen kártyám volt és nem ment túl jól, de az Apex-al nálam sem volt baj ugyanezzel a kártyával. VGA csere után sokkal jobban megy.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
LilProphet90
senior tag
-
8zabi
őstag
kevés a memória is, nálam 10 giga RAM-ot eszik mikor indítás után betölt a "garázs", utána még felmegy 12-re amikor a nyílt világban hajtom a vasat
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
A Forza Horizon 3 nálam PC-n első betöltéskor majdnem 5 percig tölt. Nem amikor optimalizál, hanem amikor már sokadjára indítom a játékot.
Ez normális? XO-n meddig tölt? Nem hiszem ,hogy eddig kellene töltenie. SSD-n van a játék, bele se merek gondolni sima HDD-n meddig töltene.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
mióta VGA-t cseréltem random kidob a játék az asztalra. Eddig a tuningra gyanakodtam, de a kártya teljesen alapon van. Mindegy, hogy a menüben vagyok vagy a pályán ugyanúgy a vége asztal. A Driver a 378.78
Köszi
An odyssey through the realm of consciousness.
-
tomas51
senior tag
-
aktív tag
válasz mcwolf79 #2807 üzenetére
Nálam:
PC (250GB SSD) 2:20 (ikonra kattintástól "garázsig")
XONE S 1TB: (HDD) 2:04 (ebben már benne van, hogy szinkronizált is mivel legutóbb pc-n játszottam)
Bale_E: Nálam is kilép PC-n (GTX970) mióta megvettem a játékot. (random, tehát valamikor 3 órát is játszottam egyhuzamban, valamikor meg az első verseny után)
Szerintem nem driver probléma, én már többször is cseréltem november óta. (Jól látom, hogy ezt nálad GTX 1080-al csinálja? Milyen kártyád volt előtte amivel nem? )
Tudom hogy nem vigasztal, de XOne-on nem lép ki. (Ott mondjuk szép is lenne)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
DjDanee87
addikt
válasz m0h0senator #2813 üzenetére
Nekem is random kilép Gtx 1080al. Most a hétvégén pl megcsináltam minden driftzónát 3 csillagra (ami az én bénázásommal nem kevés idő volt), majd mikor mentem volna át Blizzard mountainra kilépett. De van mikor 10 percet nem megyek és kilép verseny közben.
-
Over567
aktív tag
Engem mióta felhúztam a lapozó fájl méretét azóta nem dobott ki egyszer sem. 😝
[ Szerkesztve ]
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
Over567
aktív tag
Igen valami van por került a gépezetükbe.
#2817 Bib : Lehet hogy ezzel van kapcsolatba. Vagy nem elég vagy ha nincs az is jó . Azt tudom hogy nekem is kifagyogatott. Egyszer volt kék halál játék közben. Vissza kerestem és hát az volt a baja hogy elfogyott a lapozófájl Feljebb húztam és azóta ok.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Nálatok működik a mostani Forzathon? Beléptem a játékba, de szürke a menüben a forzathon valamiért.
-
tomas51
senior tag
Igen jó, már meg is csináltam egy részét. PC-n.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Ez a leggusztustalanabb Forzathon challenge ami autót ér... Vért izzadva megcsináltam csütörtökön a 15 barrel rollt, és mint kiderült van egy csomó Nissan amivel nem érvényes a challenge valamiért, és nem is adta be nekem. Most próbálom másik autóval ami nincs a bugos kocsik listáján, hátha így jó lesz. De ez a barrel roll kínszenvedés nekem. Több videót megnéztem róla, próbálgattam már azok alapján több helyszínt is, de nem megy könnyen, most járok 7nél kb 1 óra alatt.
A driftelést utálom, és nem is tudok jól driftelni, de mégis ezerszer könnyebb volt megcsinálni a drift zónákat, mint 15 barrel rollt...
-
Over567
aktív tag
válasz LordAxwell #2828 üzenetére
Nyugi én is be voltam tojva amikor megláttam hogy ez lesz a forzathonban. Egyszer volt hogy hármat vagy kettőt? kellett csinálni annak is majd behaltam mire összejött.
-
aktív tag
Kapott 50%-ot a Horizon 3 Blizzard Mountain és a VIP, mindkettő 3,4k. (900ft-os 14 napos Gold is játszik)
A BM már jön is lefele, a VIP nálam max majd 75%-os akciókor.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Bib
őstag
A legújabb nvidia driverrel hétvégén nekem is kilépett 2x a játék, úgyhogy ment vissza az előző.
-
Over567
aktív tag
Gondolom ezt PC-n nem megkerülhető dolog igaz?
-
cyberkind
félisten
A Forzathlon-nál a Lambo-s event-nél mit jelent a 3 Playground Games, vagy milyen versenyek ezek?
-
DjDanee87
addikt
válasz cyberkind #2843 üzenetére
Eventnek számít szerintem minden, még a driftzone is szerintem.
Nyerni nem kell multiban, csak játszani 3at: "Complete 3 Playground Games in the Ford Fiesta XR2 to earn the Lamborghini Sesto Elemento."
Persze ha nincs multi akkor nehéz Azért nincs meg XBox és nincs goldod? Elvileg privát sessionben egy barát ellen lejátszott playground game is jó, bár gondolom akkor az sem megy neked.
-
DjDanee87
addikt
válasz cyberkind #2846 üzenetére
PCn nem kell gold, mivel nincs is. Azért hittem hogy boxon tolod, mert "És most se megy nálam a multi, így meg aztán főleg bukom." Ezt írtad.
Hogyhogy nem megy PCn a multi? De ha most épp valamiért nem jó, úgyis megoldják. A forzathon csak holnap indul úgyis és lesz rá 4 napod. Nem fogsz tudni lenyomni 3 playground játékot 4 nap alatt, aminek darabja 5 perc?
(#2845) tomas51 tudom, én is azt írtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest