Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalimist
aktív tag
A mostani patch véletlen egy dev build lett. Meg is találták benne a Carrera Gt-t és akad még néhány Porsche a fileok tanúsága szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Zoltn
senior tag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy lesz valmi akció, hogy ne kelljen 20-30k fizetnem a játékért? Balga módon nem vettem meg feketepénteken. És már remegek annyira szeretném ezt a csodát! De nagyon drágállom.
És az legdrágább verziót érdemes megvenni? Mert látom a dlc-ért fizetni kell még azoknak is, lol.köszi
Z."Music is your only friend. Until the end!"
-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
Szerkesztem: Annak azért alaposan nézz utána, hogy biztosan aktiválható e PC-re is, mert nem mindegyik verzió aktiválható, amerikai Amazonon is drágább, pedig ott olcsóbb szokott lenni.
ulti: ez meg tőled függ, ha kellenek a plusz autók akkor megéri, ha nem akkor nem A havas kieget nem kapod meg se így se úgy, azt mindenképpen külön kell megvenni.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Dzsosy
senior tag
Deal: Forza Horizon 3 Ultimate Edition now available for £29.99
Jó ajánlatnak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Ja, akkor ez jó lesz, és legalább másoknak is van egy link egy jó ajánlathoz 30 fontot megér a deluxe, pláne, hogy a standardot is ugyanúgy 30ért árulják..
A deluxe még nem is volt ennyire leárazva(a hírben van egy elírás 30 fontért deluxe van, nem ultimate, az ulti az 60 font)
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
Tavaly a Forza M. 6-ot márciusban vettem meg féláron. Szerintem akörül lesz megint.
(#2408) Dzsosy A deluxe is 30(nem találom a font jelet ) Az nagyon jó ár. Ultimate is csak 60 font. Bezzeg amikor kerestem, hogy hol olcsó akkor drága volt amazonon, meg csak a dobozos volt akciós...
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Ferell84
tag
Szép estét!
Nem tudom esetleg volt e már ez bedobva ide illetve esetleg valaki próbálta már ezt a megoldást? (Driving Force GT) Ha igen működik?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #2413 üzenetére
Karácsonykor is volt rajta akció MS Store-ban.
Véleményem szubjektív...
-
ForRedGlory
félisten
Kerdes. Mit szol a Microsoft, ha a szingapuri delux melle veszek mondjuk car passt, de azt UK vagy masik lokacioban?
Engedi "keverni"?
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #2417 üzenetére
Én a szingapúri Ultimate Edition mellé a magyar store-ban vettem az Expansion Pack-ot.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #2418 üzenetére
Koszi, akkor megfernek egymas mellett.
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #2419 üzenetére
Igen, megférnek.
-
Patrick76496
őstag
válasz undercover #2394 üzenetére
Azokkal mondjuk pont nem játszottam, nem annyira érdekelnek az F1-es autók. A GRID Autosport kivételével az összes DIRT/GRID szériás játékukkal játszottam és a legtöbb bejött. A DiRT 1 mondjuk nem sikerült valami jól ilyen szempontból (a 2 utód sokkal jobban fut), plusz egy kicsit az irányítás is furcsa. A GRID 1 tökéletesen fut (mondjuk ilyen régi játéktól nem meglepő), de az irányítás itt sem a legjobb. DiRT Rallynál megint furcsa az irányítás, de az is jól fut.
Ezek a játékok persze hangulatra maradnak el nagyon a Horizon szériától (kivéve DiRT 2 és Showdown). Egy szó mint száz szerintem a D2/D3/DSh/G2-nél van eltalálva legjobban a teljesítmény/kinézet aránya, bár minden játék ilyen lenne.. És ezeknél az irányítás is nagyon jó (a Forzában is jó, csak kell az AWD), legalább irányíthatóak az FWD/RWD autók, nem úgy mint a Forzában. Kicsit vissza kellett volna venniük a szimulációs részéből ennél a két meghajtásformánál szerintem.Nekem nincs szükségem a 60FPS-re, csak 40-45 legyen meg stabilan. Ez a játék megtanított arra, hogy még a 37 is lehet élvezhetően folyamatos a kép (annál van lelockolva, amúgy meglenne a 40-45, csak sok a drop). A 30 FPS nem elég folyamatos, plusz ahogy sokan is mondják a neten ott már input lag is van (csak a PC verziónál). Szóval az a +10 FPS óriás differenciát tudna okozni, csak ne lennének dropok.
(#2396) Csapoati: Ezt amúgy több helyen is írták az interneten, hogy nem túl jó az optimalizáció, meg youtube-on is található nem egy olyan videó, ahol a "stuttering"-ről beszélnek még GTX1080 mellett is. Az más dolog, hogy ők már 4K Ultra beállításokon próbálnak játszani, de akkor is érdekes, hogy még olyan izmos kártyáknál is előjön.
Az mondjuk igaz, azóta valóban eltelt két év. Ettől függetlenül ezekben az új játékokban is lehetne olyan beállítás, ami mondjuk előző generációs szintre állítja a grafikát, hogy ne csak azok élvezhessék megfelelő framerate-tel, akiknek fél millió forintos gépük van (hasütésszerűen mondott szám). Pl a WoT-nál van ilyen (külön render), pedig az ingyenes játék és sokan még mindig 1 magos mosógépen játsszák.A Mustang viszont nem jött meg sajnos azóta sem, szóval marad a support. Köszi a választ!
(#2398) IntelKiller7: Akárhány éves játék lehet, de te is látod mennyivel szebben néz ki, mint a Forza jelen beállításon (amit még te is megszóltál ), mégis sokkal több az FPS. Tudom, hogy előző generációs, de hogy open world is legyen a GTA5-re ugyan ez igaz. A fő kérdés: Ha ennyivel kisebb felbontású textúrákat kell megjelenítenie, akkor mi fogja meg ennyire a VGA-t?
Ez nagyon igaz, főleg az után, amilyen a GTA4 lett. De akkor ezt a Forzával miért nem tudták megcsinálni? Rengeteg fizetőképes ember le tudja tenni azt a 18 (jobb esetben 12) ezer forintot a játékra, de nem biztos, hogy olyan gépre is van pénzük. Vagy talán nem kell a plusz bevétel az M$-nek? (Csak hogy én is beszálljak)
Nem mérgelődök, csak szeretném megtudni a fenti kérdésre a választ. Ettől függetlenül elég szomorú, hogy manapság egyes játékokkal csak akkor van lehetőséged játszani, ha a gépedben benne van 2 Suzuki ára. Akkor a középkategóriás réteg menjen a fenébe? Még ha 920M-mel vagy integrált kártyával jövök ide, akkor megérteném ezt a reakciót, de 3-4 éve az előző alsó kategóriás (GT525M) laptopommal is vígan eljátszottam a legtöbb játékkal.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Csapoati
nagyúr
válasz Patrick76496 #2421 üzenetére
Kicsit bonyolultabbak a dolgok annál, hogy csak úgy simán hasonlítgatni lehessen a 3-4 évvel ezelőtti játékok futási sebességét a mostaniakéval. Egyrészt konzolon generációváltás volt, a multiplatform játékoknak megugrott a gépigénye (nyilván a látvány is). A korábbi játékok alapvetően DX9-esek voltak DX11-es móddal kiegészítve. Ha nem bírta a lapos az utóbbit, tudtad használni az előbbivel. Na most ilyen már nincs. Aztán vegyük hozzá azt, hogy a Turn 10-nek és a Playground Games-nek ez volt az első (illetve a Forza 6 Apex, de gondolom nagyjából ugyanaz a motor, és annak is kell ám a vas bőven) játéka PC-re - nyilván nem volt várható, hogy tökéletesen optimalizálnak.
A Codemasterses játékokhoz: szerintem is nagyon jók, de grafikailag megrekedtek a 2010-11-es szinten, és ehhez illik is a gépigényük. Az Ego/Neon motor 2007-es, azt hegesztgették sokáig - az F1 2014 már kimondottan ronda volt a maga idejében. Ezekhez képest a Forza Horizon 3 maga a gyönyörűség - hozzáteszem, a GTA 5-höz képest is.
A World of Tanks is egy kb 6-7 éves játék, régi volt az alap, úgy könnyebb megoldani a gyengébb gépeken történő futást (lásd még: WoW, ami elfut kb mindenen, de a legdurvább gépeket is meg tudja akasztani).
Persze mindezek ellenére fájó a magas gépigény, én többek közt emiatt sem vettem meg digitálisan, mert a gépem nem nagyon vitte volna jobb minőségben, mint a One.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zoltn
senior tag
Az normális, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez a játék? Menteni is nagyon lassan ment. Ha veszek új kocsit, a közösségi skinek csak nagyon ritkán töltődnek be, de legtöbbször kiírja, hogy nem elérhető a szerver, próbáljam később. Van hogy egyből megy. Pedig a poresz torrentet is kikapcsoltam!
"Music is your only friend. Until the end!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #2424 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés. Talán DwG-be bekerül valamikor.
Véleményem szubjektív...
-
Firestormhun
senior tag
PC-re kint van az új patch(1.0.39.2) car pack-kal együtt.
...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Patrick76496 #2421 üzenetére
Az eleje az hülyeség. Egyáltalán nem mindegy, hogy hány éves a játék. Dirt 3 esetében egy 6 éves játékról beszélünk. Teljesen más gépigények voltak akkor még. 360-on is bőven futott a játék, PC-n meg pláne. Most kb ugyan ez a helyzet.
Sokkal fejlettebbek a modellek, textúrák meg minden más. Ez most olyan mintha azt mondanád, hogy a GTA V is fasza de a GTA 3 HD textúrával sokkal jobban fut meg 10x annyi FPS-ed van benne. Oké, de a kettő között eltelt x év meg azóta 5 generációt fejlődtek a hardverek.
Nem kell 2 Suzuki ára. Elég egy Xbox is, amit már lassan bagóért kapsz.
Ha jól látom 860M-es géped van. Havernak 980M-es ROG gépe van. Azon megy fixen 60FPS-el. Viszont már CPU limites a gépe(4720HQ), mert nem tudja kihajtani rendesen a proci a VGA-t.(az új 6700HQ-s ROG gép viszont sokkal jobb már FPS számokban mint a régi.) OC-vel meg simán megfőzné a gépet, így is 80-90°C ha játszik. a 980M annyit tud mint az én asztalimban a GTX 970.
A 880M-nek a 960M a párja. Na most akkor szerintem be tudod sorolni, hogy a 860M kb hol helyezkedik el.(ezzel nem fikázni szeretném a géped, csak a tényeket vázolom.)
Szóval nincs rosszul optimalizálva a játék, csak kell alá egy normális gép.
Ahogy írtam a múltkor is. A gamerkedés nem egy olcsó hobby.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bib
őstag
válasz IntelKiller7 #2431 üzenetére
Ha azt vesszük , hogy egy Gtx 970-en high-on fix 60 fpst megy, ma már ez a kártya középkategória. Nem túl nagy elvárás szerintem.
-
cyberkind
félisten
Valamitől megjavult az acsi rendszer nálam és most már kapom PC-n.
-
cyberkind
félisten
válasz bulikavagyok #2435 üzenetére
F&F kieg itt a lényeg ami szinte biztos, hogy nem lesz ingyé' mint a 2-nél, plusz amit én nagyon remélek, hogy lesz a 2-höz hasonlóan vagy pont ugyanolyan F&F car pack, nekem az már kimaradt, kész vagyon lesz ez a játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #2435 üzenetére
Gameplay is van már, de hivatalosan még mindig nem jelentették be a pakkot.
Live-Die-Respawn
-
Patrick76496
őstag
válasz Csapoati #2422 üzenetére
Értem. Akkor mondhatni, hogy egy jó ideje nem volt ekkora gépigény-ugrás, mint most? Ez persze érthető, de már az Apexhez képest is észrevehetően fejlődött az Horizon 3 futási teljesítmény szempontjából. Későbbi Forzáknál (FM7/FH4) várható, hogy javul valamit a helyzet, vagy felejtsem el az egészet, mert addigra megint lesz egy hasonló gépigény-ugrás (mint most történt) és törődjek bele, hogy legalább ennél a Forzánál játszható teljesítményt nyújt a gépem az esetek 80-90%-ában?
F1-gyel nem játszottam, a többi Codemasters játékban annyi a hátulütő, hogy a közönség csúnya. Az autók modelljei viszont ott is nagyon szépek, számomra már az megfelelő szint. Itt meg minden részletesebb, még az autók is.
Lehet azért sem tűnik fel, hogy ez a játék mennyivel részletesebb, mert manapság ott járunk, hogy egy játék már annyira szép, hogy az embernek fel sem tűnik a fejlődés. NFS2015 ingame screenshotoknál sem lehet néha megmondani, hogy valóság vagy játék (mai napig bánom, hogy így elszúrták a fizikát ekkora hype után). Persze ott az sokat rásegít, hogy a játék éjszaka játszódik.(#2431) IntelKiller7: A második bekezdésnél kicsit félreértetted, amire gondolok. Nem a konkrét beállításra gondolok, hanem a kinézetre és hogy amellett hogy fut. Nyilván sokkal részletesebbek a modellek és a textúrák alapvetően, de a végeredményen látod a különbséget.
Az egyetlen dolog, amire tudok gondolni az az, hogy hiába van a legalacsonyabb beállításokon a játék és teszi tönkre a kinézetet a kép felbontása [HD vs FHD] és az effektek hiánya, a textúrák és a modellek még a legalacsonyabb beállításon is részletesebbek a kelleténél, azért fut ilyen rosszul. A DiRT 3-nál meg ott vannak az effektek, de hiába kevésbé részletesek a modellek, mivel már azok is nagyon szépek, ezért az effektek valamennyire elfedik ezt. De hogy más perspektívából nézzem a dolgot: Ez így most lehet kicsit erős, de a Forza Horizon 3 autómodelljei kinézetre közel állnak a tökéleteshez, szóval (szerintem) a jövőbeli játékoknál a végtelenségig növelhetik a részletességet, az emberi szem számára már nem sok változás lesz.Egyetem végéig biztos marad ez a laptop, de a jövő szempontjából gondolkodtam az XO-on. Kérdés, hogy mennyire lesz fontos a hordozhatóság (most az volt), plusz a legjobb TV otthon katódsugárcsöves (még csak nem is sík) és SCART csatlakozós.
Haverod milyen beállításokon játszik? Gondolom a felbontás FullHD. Ezt mondjuk jó tudni, hogy ennyit számít, hogy 4720HQ vagy 6700HQ, persze nem igazán hasonlítgattam még őket, mivel nem esnek bele az általam megfizethető árkategóriába. Egy 6300HQ elég lenne a játékhoz?
Itt gondolom az asztali GTX960-ra gondoltál (880M és 960M között rendesen van különbség ).
Tudom és meg is értem. Nincs is szükségem 60FPS-re (arra ott vannak a régebbi játékok), csak legyen meg olyan 35 felett és ne legyen input lag. Ez teljesül is, csak esőben és a városban esik le legtöbbször, 28-30 környékére. Nincs valami olyan program, amivel input lag nélkül le lehet zárni 30-ra? A játék belső beállítása ezt nem teljesíti, és az Nvidia Inspector sem jó (azzal a legjobb eddig a 37FPS lock).Mindenesetre legalább a várossal (Surfers Paradise) csinálhatnának valamit, mert ahogy néztem az még sokkal komolyabb gépeken is gondot okoz (itt is írta valaki korábban).
(#2432) Bib: Ha már ennyire középkategória, akkor az ára is lehetne az.
- - - - - - - - - - - - - -
Más: A játéknak van normális supportja is, vagy csak ez a fórumos rendszer? Ide írtam, de csak egy random felhasználó válaszolt (szóljatok, ha átfutottam rajta, de nem hinném, hogy ez most user error)."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Csapoati
nagyúr
válasz Patrick76496 #2441 üzenetére
Szerintem az FM7-nél közel sem lesz ekkora ugrás, sőt azt is meg merem kockáztatni, hogy ugyanekkora lesz a gépigény, hiszen az nem open-world. Na meg ugye addig jobban kihasználhatják az UWP-s fejlesztés előnyeit.
Sajnos a városban mindenkinek gondja van PC-n. Konzolon ugye nem, ott fix 30 fps van.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Patrick76496 #2441 üzenetére
Nem értem miért dob a 720p-re ilyen homályos cuccot. Ez bazira idegesítő lehet. kb 2 perc után alt+f4 lenne a vége nálam
Nem állít még valamit amikor 720p-ről 1080-ra váltasz? Pl GTA IV-nél is van egy olyan opció amikor átállítasz valamit és homályos lesz a kép. De már a franc tudja melyik opció volt az.Itt gondolom az asztali GTX960-ra gondoltál (880M és 960M között rendesen van különbség ).
Nem itt az i7-el szerelt 880M és i7-es 960M-re gondoltam. Kb egy szinte-n vannak. [link]
Maxon tolja. G751JY nem szarozik Az újaknál számít már. Pl ő is mondta, hogy hiába akarna OC-t nyomni a gépre nem tud, mert maxon megy. Legalábbis a CPU. a 6700HQ erősebb, jobban is használja a VGA-t. Pl egy új 970M-es gép új procival tud annyit mint az ő 980M-es gépe.
Fuu azt nem tudom. Szerencsére asztalin már 5. éve nem kell 60FPS alatt játsszak
(#2432) Bib: Ha már ennyire középkategória, akkor az ára is lehetne az.
Így is lent van az ára. 1 éve vettem 90K-ért. Most meg valaki már 60 alatt is odaadja. Betegek..
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
Most hogy bejelentették a FM7-et (micsoda meglepetés) ki mit vár tőle?
Vágyálmok:
1. Rendes kormánytámogatás és FFB, uram bocsá' felismerné a Fanatec kéziféket
2. Szabadon állítható gombkiosztás a kontrolleren/kormányon
3. Azokból az autókból amikből létezik jobb és balkormányos verzió is, mindkettőt tegyék bele a játékba. (Egye-fene külön típusnak számolhatják mint anno a GT-tkben)
4. Szűnjenek meg a rohadék rántópadként funkcionáló pocsolyák, vagy viselkedjenek rendesen!
5. Ne legyenek benne szerencsejáték acsik (lásd Back of the Pack)
6. Normális gyűjtői material kiadás, nem csak az üres DLC-k (az FM6 volt az első amiből nem volt gyűjtői)
7. Saját bajnokságok az online közösségeknek
8. Fuji és Cote D'azure vissza!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest