Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank0309
tag
Nincs valakinek kedve krúzolgatni esetleg driftelni? Most...
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
Atmil
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a Forza Horizon 3 Ultimate Edition-t
Miért van az, hogy elindítom és amikor az irányítás beállítások megjelenik , akkor percekig tölti?
Pedig nem gyenge a konfigom.
Amúgy tetszik a játék. 40%-al olcsóbban vettem.
Üdv! Atmil.
-
Over567
aktív tag
Amúgy másnak se adja be az új Barnfind-ot?
Ez a creators update jól megmolesztálta az FPS-em. Már a Stabil 30 sincs meg.
Atmil:
Első elindulásnál optimalizál. Illetve minden driver frissítés után is fog. Az sokáig tart.
[ Szerkesztve ]
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
Bib
őstag
-
aktív tag
válasz Over567 #2954 üzenetére
Az új barnfind a május 5-el kezdődő Forzathonnál lesz elérhető.
Nem lesz nehéz, egy versenyt kell megnyerni egy Porscheval.
Ahogy korábban már írtam, szerintem kizárásos alapon ez lesz: 1957 Porsche 356A Speedster
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
-
ForRedGlory
félisten
Game Mode valóban segít a játékon picit. Viszont azért, ha ritkán is, de tapasztalni röccenéseket, ami előtte nem volt (nálam).
-
8zabi
őstag
a hosszú töltési idő az RX480 és a Crimson miatt van
a 17.2.1 az utolsó stabil ami jól megy ezzel a játékkal, azzal a töltés is csak 1 perc, még a 17.3.1 is elfogadható ha végképp frissebb kell, de azzal grafikai hibák vannak, bármi ami újabb felejtős
javítás állítólag folyamatban van
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én nem tudom mit csinálnak a PC-s porttal, de egyre nevetségesebb..
Eddig, városban is vígan 60 fps felett volt. Pár hétig el sem indítottam a játékot, mert nem volt hozzá hangulatom. Gondoltam autózok kicsit, erre meglepődve konstatáltam, hogy van ahol szépen beesik 50 fpsig, vagy alá, miközben átlagosan 80-100 fps körül rohangál a játék.. Ez mi már?
Tény és való, hogy hulladék a játék erőforrás használata.. de ez eddig nem volt ilyen..
Arról már nem is beszélve, hogy a véletlenszerű betöltés közbeni black screen-t még mindig nem sikerült javítani..
Game mode-ot Én kikapcsoltam, mert lényegében szinte semmit sem hoz, vagy elhanyagolható amit "javít".
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
8zabi
őstag
válasz Over567 #2970 üzenetére
lehet egyről beszélünk, olyan mint ha késve töltené be a textúrákat
főleg Surfer's Paradise-ban jellemző, mikor 300 felett száguldozol, de a 17.2.1-el nincs ilyen
Guru3D-n minden új drivermegjelenés után tele van a topic FH3-as panaszokkal, mindenki várja mikor történik már valami[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Lehet ez a Porsche pakk lesz az első, amit nem lesz meg a játékhoz. Hogy miért?
1. Pofátlannak tartom, hogy nem fért bele az Ultimate-be.
2. 7 autóért 2100 Ft elég sok.
3. Így is kapunk ingyen 4 db Porschét a havi Forzathonokkal. A mostani meg talán a legjobb autó a játékban, imádom (911 RS 40).tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
DjDanee87
addikt
-
MrTwister
őstag
Forza Horizon 3 Ultimate vagy alapkiadás+Blizzard DLC? Szerintetek melyiket érdemes most megvenni?Melyik kombó adja a nagyobb élményt?X-box vonal kimaradt meg az Apex is, Need for Speed múlttal rendelkezem,inkább árkádos vagyok mint szimulátoros! ;-)
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
LordAxwell
senior tag
Mit jelent a mostani a forzathonban a complete 3 matches of KING? mit kell ezért tenni?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
DjDanee87
addikt
válasz LordAxwell #2981 üzenetére
Online adventure - custom adventure és games only. 1-2 King szokott lenni egy 4es szériában, tehát kell hozzá menni nem keveset hogy 3 legyen. De gondolom lehet barátok ellen is privát játékban, és akkor nem kell mindenféle más módot is játszani, csak a 3 kinget lezavarni.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Atmil
aktív tag
Visszaraktam a 12.2.1 AMD drivert és felgyorsult az indulási idő.
Lehet, hogy többet béta, és aláíratlan drivereket nem próbálok.
Egyébként simán viszi 80-100 fps közt majdnem mindenhol. Persze még az elején tartok. a játéknak.
Valaki megmondhatná, hogy a fotót, hogyan tudom betenni háttérnek. Egyáltalán hova menti? Köszi.
Üdv! Atmil.
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
A játékban lévő nevet hol lehet megváltoztatni? Microsoft fiókban vagy a játékban? Elég érdekes nevet generált a game.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Honnan a legolcsóbb megvenni most a játékot? Halottam régebben valami másik régióból vásárlást. Ez most is működik még?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Over567
aktív tag
válasz tomas51 #2993 üzenetére
Ez van a Blizzard-nál is. Tényleg szomorú....Bár még mindig jobb mint hogy pl évekig nem lehetett változtatni nevet az Uborkánál. Viszont a Blizz-nél szokott olyan lenni igaz ritkán hogy egy ideig ingyenesen módosíthatod nem tudom itt volt e már erre példa.
[ Szerkesztve ]
-
Over567
aktív tag
Én úgy csináltam...Szingapúrból vagy honnan vettem. Eléggé körülményes. Át kell állítani windowson xbox.com on microsoft.com on a régiót venni gift cardot mert csak azt lehet úgy hogy ne nézze honnan veszed mert amúgy egyből kilöki hogy nem is ott laksz. Gift cardot beaktiválni gépen store-on és azzal megvenni. De gift card is úgy van csak hogy bizonyos mértékek. Pl 50 dolcsi 20 dolcsi 10 dolcsi meg ilyenek szal nem biztos hogy maradéktalanul meg tudod venni valszeg többet kell vásárolni hogy meg tudd venni magát a játékot. Most nem tudom hogy hogy megy én tavaly csináltam meg így. Nem biztos hogy megéri trükközni ez ennyiért most teljesen jó szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest