Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Augusztusi Forzathon autók
4-7 2012 Nissan GTR HE
11-14 1969 Lola #6 Penske Sunoco T70
18-21 2011 #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3 RSR
29 2011 Lamborghini Sesto Elemento (1 napos lesz)[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
aktív tag
válasz r.levente75 #3803 üzenetére
Igen, engem is a kb. Porsche mozgat meg. (A többi már volt 1x)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
r.levente75
addikt
Tíz pörgetésből kilencszer pénz, egy autó. Nálatok is ilyen gyatra az arány? Vip tagságom is megvan pedig, nem tudom van e hozzá köze.
Négy autó is elmegy, és pont az ötödik már pénz ott megáll. -
Csapoati
nagyúr
válasz r.levente75 #3806 üzenetére
Igen, sokkal több pénznyeremény van, mint autó, és ennek semmi köze a VIP-hez. HE autót meg nyilván még ritkábban lehet csak nyerni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Grafirka
őstag
Valaki talakozott azzal hogy FH3 jatek kozben belep a screensaver ? Thrustmaster T150 kormanyt hasznalok
Mas autos jateknal Race driver Grid, Project Cars , NFS , tokeletesen mukodik csak a Forza eseteben bohockodik. -
Patrick76496
őstag
Üdv!
Meg tudná magyarázni nekem valaki, hogy az alábbi Online Championshipben a felső 2 játékos hogy szerzett ennyi XP-t egy átvezető verseny alatt? Az első verseny után én vezettem a bajnokságot 30 valahányezer XP-vel, ők meg alattam voltak 2-3 hellyel. Aztán ugye jött az a rész, amikor el kell vezetni a második versenyhez. Ekkor szedték meg magukat XP-vel:
- XP tábla az első verseny és a második verseny átvezetője utánEnnyi XP-t lehetetlen összeszedni ilyen rövid idő alatt, főleg hogy az átvezető alig volt 4-5 perc. Ennyit még úgy sem szednek össze, ha egyből nekiállnak farmolni a szőlő mezőkön. Az legalább 7-8 db 100 ezres skill chain (mert ugye afelett nem ad több XP-t, 10000 a max).
Utána jött a második verseny, annak a végénél ez volt az állás:
- XP tábla a második verseny után, a harmadik verseny átvezetője előttItt már reális mennyiségű XP-t szedtek össze össze, bár gondolom nem is azzal foglalkoztak, mert övéké lett az első 2 hely, én meg 3. lettem. Utána a 3. versenyhez már el sem mentem, mert nagyon késő volt és kiléptem. Szóval nem tudom ott mennyit farmolhattak.
De hogy hogy szedtek össze ennyi XP-t 2 verseny alatt, az rejtély. Ennyit én egy teljes 4 versenyes Online Adventure során nem szerzek úgy, hogy megnyerem és még farmolok is az átvezetők közben. Ez hogy lehetséges?Ja és amúgy mellesleg az előző championship utolsó versenyét úgy kezdte a kedves Yng Khaliifa 07, hogy nekilökött a legelső falnak a pálya szélén. Ezért nem szeretem a collision versenyeket online, de sajnos a collision off online adventure-öket már délután is nagyon kevesen játsszák. És erre az is hatással van, hogy gondolom lassan kezd kihalni a játékosállomány.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
aktív tag
Forza Motorsport 7 - JDM autók (77db)
Aki eddig hiányolta a Japán autókat, most végre fellélegezhet.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Az új update-el (1.0.83.2) megjött a Regalia FH3-ba. (Gift car formájában)
Nagyon tetszik ahogy a motorháztető és a hátsó ajtók nyilnak, ad neki egy fancy Japán Rolls-Royce feelinget.
Nálam reptéren 300-at megy. (Max-ra rakva)
+ a Flying Lizardos of Porsche-n kívül bekerült egy 1970-es 914/6 és egy 1993-as 928 GTS.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Legutóbb volt egy Augusztusi Forzathon hétvége, aminek nem volt közzétéve a tartalma:
25-27 Mercedes-Benz A45 AMG, Porsche 914/6 (VIP only) és Porsche 928 GTS (VIP only)
A Porschékhoz 1 Co-Op eventet kell megcsinálni [928] + 1 versenyt kell megnyerni.[914/6] (a VIP-hez adott 5 autó egyikével)
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Forzathonok vajon meddig lesznek, értem ezalatt, hogy jön a FM 7 akkor ezek megfonnak szűnni Horizonban?
-
plejik
addikt
válasz pethYeti #3814 üzenetére
Nem hinném, ez nem igényel nagy feladatot a részükről és fenn kell tartani az érdeklődést a 3 iránt is. Szerintem nem rossz dolog, főleg ha valami egyedi kocsit lehet benne nyerni.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
plejik
addikt
válasz r.levente75 #3817 üzenetére
AZ lehet, mert már volt olyan autó amit meglehetett újra szerezni pl.: Porsche 918 spyder. Hála égnek.. Nekem sincs sok időm játszani, de próbálok a jó Forzathon kocsikra rámenni.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Csapoati
nagyúr
válasz r.levente75 #3817 üzenetére
Miért ne lenne tisztességes? Aki korán, teljes áron vette a játékot, annak járjon már ennyi előny, ha más nem is. Én nem is hoznám vissza egyszer se a forzathonos kocsikat, pedig én is lemaradtam már párról.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
pethYeti
addikt
-
Csapoati
nagyúr
válasz pethYeti #3820 üzenetére
Ezek időszakosan elérhető dolgok. Reklamáljak a Blizzardnak is, hogy a WoW-ban nem érhető el minden, ami eddig volt? Ennyi plusz szerintem egyáltalán nem tisztességtelen a később vásárlókkal szemben, akik ugyanúgy ki tudják maxolni a játékot egyébként.
-
r.levente75
addikt
Ezt a Regaliat hol is kell pontosan keresni? A Gifts-ben volt egy üzenet, rányomtam sajna, azóta eltűnt.
Szerk. Megvan berakta a my carsba, csak regalia néven kerestem.[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
A Forzathonba a coop-os küldetésnél, mi az a japanese?
-
pethYeti
addikt
válasz r.levente75 #3826 üzenetére
Bármilyen japán autóval teljesíthető gondolom.
-
Bib
őstag
válasz r.levente75 #3826 üzenetére
Japán autóval kell teljesíteni.
-
r.levente75
addikt
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek. Ez akkor elég egyszerű így.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lehet, hogy buta kérdés, de azt, hogy csinálja, hogy Neki közel ~500 FT a távolság, Én ugyan addig szállok el nagyjából, és Nekem pedig ~130?
Véleményem szubjektív...
-
pethYeti
addikt
-
Bib
őstag
Valaki jönne majd egy japán coopéra?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz r.levente75 #3833 üzenetére
Hát, Nekem 134 volt a max amit sikerült eddig összekaparnom, és utána írta, hogy még 2m.. Próbáltam már mindent, de nem akar összejönni.
Véleményem szubjektív...
-
Csapoati
nagyúr
válasz r.levente75 #3833 üzenetére
137-től jó. Simán ment a Skyline-nal, csak egy jó tune kellett hozzá.
-
Bib
őstag
válasz r.levente75 #3837 üzenetére
Most megyek
-
infectedmann
őstag
Tettem rá egy community upgrade-et amitől jobban gyorsul és kb. harmadik próbálkozásra meg lett. Előtte szenvedtem vagy negyed órát. Már csak a co-op japó verseny hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz infectedmann #3841 üzenetére
+1, nekem a dift-tel van bajom, még nincs rá autóm, nem tudom melyiket lenne érdemes befogni a driftre.
A Regalinak a tetejét ki lehet nyitni. Lehet vele autózni is úgy, ha igen hogyan?
-
Bib
őstag
válasz infectedmann #3841 üzenetére
Japó nekem sem jön össze, már vagy 20 coopéba beléptem egyben sem volt verseny. Ha én csináltam privit, hiába küldözgettem az inveket.
-
Bib
őstag
válasz r.levente75 #3842 üzenetére
A drift nekem is mumusom, abból van még ami nem 3 csillagos elég sok.Szerintem bármelyik hátsókerekes jó, legyen erős motor,tapadásból nem kell sok.
-
r.levente75
addikt
Ez a Drag csak nem akar összejönni. Nem találok eddig olyan kombinációt amivel aratni lehetne. Gyors autó kellene, súlya könnyű és ne haljon meg 370km/h-nál.
Vagy van gyors autóm, de az elején lehagynak, vagy nagyon jól rajtolok, de nem bírja a végét.
Egy pár verdára leszedtem már a drag tunningokat de az sem az igazi. -
Bib
őstag
válasz r.levente75 #3848 üzenetére
Dart hemivel szoktak menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
- PS5 Dual Sense kontroller (garanciális)
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, 8x 10/100/1000 Mbit/s RJ45, DIN-sínre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs