Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz csabi0805 #4700 üzenetére
Mert a tavalyi Black Friday a Horizon 3 megjelenése után kb 2 hónappal volt, még jó, hogy nem akcióztak. Most viszont, ha tudtok várni még vele, szerintem várjátok ki a Blöki Friday-t, mert tuti olcsóbb lesz, mint 32 euro.
A FM 7 is lesz olcsóbb, szerintem a nyári sale alatt. 2016-ban júniusban vettem meg a 6-ot, akkor 9 ezer Ft volt az alapjáték és 3 ezer a car pass.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
30z.Samu
félisten
válasz Csapoati #4702 üzenetére
Csak az a baj, hogy nálam a 7 Must have kategória. Évek óta ez az első autós játék, amire ezt mondom. Na jó, a második, mert az első a Project Cars 2 volt, csak most vegyesek az érzéseim azzal kapcsolatban. Pedig annak a Lancer-nek milyen hangja van, Te jó ég. A Forzában pedig a GT-R hangja tetszik nagyon, de majd a Subaruk-ra is kíváncsi vagyok, van-e bubu hang.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aki használt MSI AB-t/RTSS-t, új béta, ezzel már nem omlik össze startkor az FM7.
Véleményem szubjektív...
-
pethYeti
addikt
Amúgy kis finomhangolás (talán nem is olyan kicsi) kéne, mert Dubai nagyon nem érződik smoothnak. Egyik kanyarban rendszeresen befagy az autó hangja. Nem viccelek, váltok egyet és a kocsi megy tovább de a hangja mintha megakadt volna a kocsinak fix fordulaton.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz pethYeti #4711 üzenetére
Nekem a Bugatti pálya akadt PC-n az imént (Le Mans rövid). Pedig még csak eső sem volt.
A BMW M3 Forza Edition (1998-as) pedig iszonyat jó, érzésre talán az eddigi legjobb autó a játékban. Hátsókerekes, de egész semleges az eleje.
Ja, a Birth of Grand Prix showcase-t nyomatta már valaki rajtam kívül? Az 1934-es Alfával annyit mókáztam, igazi élményautó.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nekem a 3. championshipben akadt az egyik szezonban halálos iramban mercedessel. Azon kívül nem volt semmi akadásom még.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Win-T
senior tag
Ez a multiplayer ez valami rohadt vérszegény. Tényleg csak ebbe a pár előre lefixált kategóriába lehet beugrani? Nem lehet sehol játékosok által létrehozott lobbykat böngészni ha esetleg én olyan versenyt keresek ahol be van kapcsolva a törés, az assistok meg ki, hogy esetleg valami autóverseny szerű élményt kapjak? Összeenged tököt-mákot, nálam ki van kapcsolva minden segítség, kontolleres Istvánok úgy mennek el mellettem a második kanyarban mintha sínen futnának. Az előbb hajtűkanyarban, külső íven ment el mellettem egy arc úgy, hogy meg se csúszott.
Bajnokság esetleg, hogy valami tétje is legyen a körözgetésnek?
Az idióta, unfair, vak, balfasz sofőröket nem hányom a játék szemére mert azok mindenhol ilyenek publicban de ha valaki mögéd ér kanyarban biztos lehetsz benne, hogy a következő másodpercben már a kavicságyban pörögsz.
Ez így egyelőre nekem óriási csalódás, másfél óra alatt elment a kedvem az egésztől.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
A színátmenetes festésnél, hogy is kell állítani, hogy ne csak az alsó színt lehessen keverni hanem a felsőt is? Már vagy 10 perce szenvedek vele.. kiidegel.Szokás szerint, megkérdezem és akkor sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
3+ körös futamnál eltűnnek a textúrák nálam! Tudnak a problémáról remélem orvosolják mert vicc, hogy eltűnik alólam a pálya.
i7 7700K + GTX 1080Ti 4K HDR Ultra settings (dynamic off) 60 fps , de ez hogy nem tudja tovább írni a vramot vicc.
-
LordAxwell
senior tag
Nekem most az új update óta az elejént a töltőképernyő előtt bugol a játék de aztán betölt, viszont versenyt nem tudok elindítani mert befagy az egész játék és semmire sem reagál csak alt+f4.... mi ez máááááár
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Most októberben jön már amúgy Car Pass-os DLC vagy majd csak novembertől?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
30z.Samu
félisten
És késik az utalásom! GGYyaaaaaa! Csak hétfőn lesz ebből játék.
Sic Parvis Magna
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Corpuscle
őstag
válasz pethYeti #4737 üzenetére
Sokan üldözendő bűnnek tarják a rewind használatát, szerintem jó dolog. Sokszor van úgy, hogy a kislányom ott van körülöttem, rá is kell figyelni. Simán benézek néha egy-egy féktávot, vagy a pause után visszaülök és azt sem tudom milyen szituban állítottam meg a versenyt.
És hát a gumifal...
-
Dzsuri89
őstag
Ti találkoztatok olyan hibával, hogy valamelyik versenysorozat alatt nagyon pocsékok a hangok, ha sok autó van a képen? Elkezd össze vissza akadozni a hang, nagyon idegesítő. Vagy ennyire elcseszték némelyik pályán az optimalizációt vagy kimondottan X kell a játékhoz, hogy normálissan fusson, utóbbi elég hülyén venné ki magát...
-
keIdor
titán
Ez a játék nagyon nincs kész, már ami az Xbox One portot illeti, nagyon zavaróan beesik az fps egy 24 fős verseny alatt, még száraz időben is.
Kanapéból jó ez a fajta játék, de lehet PC lesz belőle, csak olvasom, hogy páraknak kilépked. FH3 alatt volt nekem is ilyen...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
pethYeti
addikt
Annyira bosszantó, 2-ből 2x crashel a bronco showcase végén... Harmadjára nem futok már neki. Az az érzésem, hogy ezt ki se fogják javítani, Horizon is crashelget, de mondjuk sokkal ritkábban.
-
sagem
addikt
válasz pethYeti #4748 üzenetére
Nincs véletlenül húzva valamid? Mert a tuningra nagyon érzékeny tud lenni a Forza (a Horizon is, ezért írom, mert amúgy az már a legtöbb embernél nem esik össze, sőt). Hiába stabil más játékokban a tuning, itt előfordulhat, hogy ez okozza a problémát. Már ha húzva van valamid
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
IntelKiller7
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 2 éves irodai PC netezésre, filmezésre
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Toshiba Satellite laptop i5/16 GB RAM/Új 500 GB SSD
- Lenovo LOQ 15,6, RYZEN 5 8645HS, RTX 4060, 16GB, 512SSD, 144HZ, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest