Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redcaster
őstag
Ma éjjel 00:00-tól játszható a játék ha jól tudom. Igaz?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Start!
Oké, RTSS-sel összeomlik..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
Na végre már, mentem egy kört. Teljesen jó ez a game. A PC2 ehhez képest egy nagyon kis beteg cucc. Ugyebár ott az xbox one controlleremmel irányíthatatlan volt ( vagy fék vagy kanyarodás, a 2 gombot nem érzékelte egyszerre ) Fényévekre van a két játék egymástól a F7 javára.
update: nem tudok visszamenni, mert nem indul el a játék
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #4611 üzenetére
Jah, simán jó, szerintem bele fog menni pár órám..
A processzor használatot tegyék rendbe, és minden rendben lesz..
Azért az kemény, hogyha limitálom 60-ra az FPS-t 2560*1440-ben, 100-as scale-el, 30% körül megy a vga..
Kilőttem a 4K-s felbontást.. Bár, tény, hogy úgy is gyönyör.. Amúgy valaki próbálta már, hogy szebb, beállított 4K-s felbontással, vagy rescale-el? Vagy lényegében ugyan azt csinálja? Nem dynamic-on van.
Véleményem szubjektív...
-
-
cyberkind
félisten
válasz IntelKiller7 #4613 üzenetére
Nekünk lehet jobb lenne de ki venne akkor 1080TI-t és társait? Senki.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz cyberkind #4614 üzenetére
Majd a bányászok.
De örülök, hogy kinőttem ebből a PC masterrace dologból. Anno volt, hogy 4-5 gépem is volt fél év alatt. Most meg várom, hogy holnap megjöjjön a mekbúk aztán majd novemberben az Iksz
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #4613 üzenetére
A res.scale kb. ugyan úgy működhet, mint az, ha felbontást állítok, vagyis 2560*1440, 150% az vajon ugyan az lehet mint a 4K-s felbontás?
A cpu használat miatt eléggé ingázós az fps, ez kicsit zavaró.
Véleményem szubjektív...
-
Dzsuri89
őstag
XBOX One S-en valaki tapasztalt Motorsport 7 alatt nagyon durva laggokat 1-2 pályán?
Meg nem mondom melyik pálya volt az pontosan, de esett az eső is aztán elég durván akadt a játék, Konkrétan élvezhetetlen volt. 1 éve használok Xbox-ot de egyik Forza alatt se éltem meg ilyet. Ezt leszámítva nagyon bejön a játék, nehézségi szintjein nem tudok kiigazodni, valahol még a High Skilled fokozat és alatta lévő is brutál, pedig általában a felette lévő nehézségben játszok.
A hangokkal engem megvettek kilóra, nagyon durván jól szólnak egy HyperX Revolverben.
Grafika még egy olyan pont, hogy nem mindig látom szebbnek vagy olyan szépnek, mint a Horizon 3-at. Ti hogy látjátok? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Csapoati #4617 üzenetére
Nem kell Vsync.
Anélkül is lehet cap-elni. Van benne sima 60fps is, vagy RTSS.
Amúgy a scale külön van.. 1440p-s monitorom van, nem használok DSR-t, de simán fel tudom tolni 4K-ra a felbontást, és megy is, vagy 1440p, de feltolom a res scale-t 150%-ra.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pethYeti
addikt
Most 0 segítséggel játszok, de nem nyerem meg a versenyeket, ez nem is baj, a kérdésem, hogy így is lehet haladni, mert Horizon-ban simán haladtam mindennel, úgyhogy néha csak 5. voltam.
Másik kérdésem. Váltásnál most Manual + Clutch van. Horizonban elvileg gyorsabb voltál ha váltásnál nem vetted el a gázt. Itt mi a helyzet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gainwardgs #4621 üzenetére
Ezzel is crash-el.. Indításkor kikapcsolom, majd amikor már menüben vagyok, visszakapcsolom, onnantól tökéletesen működik.
Véleményem szubjektív...
-
GoZoL
senior tag
Tegnap este már játszott 11-kor. 1 probléma amivel találkoztam, XBOX360 wireless controller kínai reciverrel nem működik, pedig a demo ment! WTF?
Logitech MOMO-val működik az FM7? -
kalimist
aktív tag
Nálam is jobban megy, mint a demo. Menüben van sűrű akadozás de verseny közben szépen megy. 4k ultra az 1080ti-t 60%-ra pörgeti a cpu0 pedig maxon míg a többi 20-30%. HDR (Samsung KS 7000) pedig gyönyörű.
-
Redcaster
őstag
Na az éjszaka folyamán nekem is lecsordogált szépen gond nélkül! Gyönyörű a játék és nagyon tetszik! Sajnálom, hogy az eddigi Forzák kimaradtak nekem konzol hiányában, de ez és a Horizon 3 eddig maradéktalanul kárpótol
-
pethYeti
addikt
A 26? körös endurance showcase ugye nem kell hogy tovább mehessek majd a 3. csoportba? 1 óra megcsinálni, addig 4x crashel ez a játék Majd pár hónap múlva neki ugrok, ha nem kötelező.
-
LordAxwell
senior tag
De nehéz kivárni a fizetésnapot...
(#4633) csabi0805 Ez engem is érdekelne!!
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
csabi0805
senior tag
Srácok ha innen veszem meg akkor ez okés ugye?
Mármint úgy értem,hogy nem kell mókolni semmit vele. -
LordAxwell
senior tag
Én regisztráltam az oldalra (gmail címmel) de visszaigazoló, se jelszóemlékeztető email sem jön. 20 perce várom
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz LordAxwell #4635 üzenetére
Akkor ott valami nem kerek, Én a vásárlást igazoló üzeneteket is megkapom pár mp alatt, szintén gmail-re.
Véleményem szubjektív...
-
pethYeti
addikt
válasz Csapoati #4639 üzenetére
Helyes. Ez tetszett Horizonban is. Inkább legyenek erősebb ellenfelek, még ha nem is nyerek mindig.
Az amúgy elég bosszantó, hogy a crash továbbra is jelen van. Mondjuk eddig mindig verseny végén crashelt, és szerencsére egyiket se kellett emiatt újrajátszani.
Proci használat meg azért lenne jó ha tényleg több magon menne, mert így eléggé érezni lehet hogy néha nem stabil ha nézek közben valami streamet/vidit másik monitoron.
-
30z.Samu
félisten
Elérhető a játék, de ahogy elnézem egyelőre még vannak optimalizálási gondok, gondolok itt a lagra vagy a crash-re. Remélem ezeket hamar javítják, mert a demo sem volt éppen 100-as. Dubai-ban random laggol egyet, míg Hockenheim-en és a kamionos versenyen pedig teljesen smooth a játék. Én elvileg 2 nap múlva veszem a játékot.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Bib
őstag
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Még egy öregecske gtx970- el is megy ultrán Fhdban. Én lagot se crasht nem tapasztaltam. 13 Gb memóriába viszont szépen belenyal. Itt is az játszik ha minél többet adsz neki annál többet használ és nincs akadozás.Multiplayer is megy szépen ,csak olyan mint egy dodzsem párbaj
-
pethYeti
addikt
Állítólag a game mode meg az msi afterburner futása is okoz laggot, majd kipróbálom ezek nélkül, mert nálam mindkettő be van kapcsolva.
-
GoZoL
senior tag
Műlödik MOMO-val az FM7 de kérnék segítséget a beállításhoz, mert nagyon érzékeny a kormányzás.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest