Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz kcsa #4083 üzenetére

    akkor most elmesélem, hogy én hogy jártam ott ahol én voltam (és aminek természetesen semmi köze a linkelt helyhez iykwim)

    1) sikeresen egy zsarolással kezdtek, kiveszik, megnézik, ha nem kell a javítás akkor a vizsgálat mondjuk 25 pénz a szereléssel, ha kell a javítás akkor 35 pénz mindennel. kösszép anyád.
    2) sikeresen elkezdtek varázsolni a géppel, és cöcögni, hogy nem jó ez így hogy összes fogyasztót felkapcsolva határérték alatt tölt a generátor, huhuhuhu huhuhu cserélnikellmégidén akkut, valami 50 ezer forintos alkatrészt meg persze a generátort felújítani. négyen nézték a műszert.
    2/a) vittem másik, full új és bika AH-s akkut, generátort felújították, még mindig határérték alatt tölt 50 ezres alaktrész csere. megrendeljék most vagy holnapra 70 lesz?
    2/c) hajam persze le, aztán a rezidens szerelőm (ess) és egy itteni akku-guru által derült ki, hogy ez gyárilag ilyen, nincs úgy méretezve a generátor, hogy mindent egyszerre tartósan elvigyen, nem csak a fóka ilyen, több más autó is, csak ez már annyira mély víz, hogy kevesen tudnak róla. nem életszerű ugyanis, hogy egyszerre megy a refi a ködlámpa az ablakfűtés a klíma a rádió és a vészvillogó. a tipikus terheléseket meg simán megbírja. ezt valahogy nekik nem sikerült tudni.
    3) sikerült úgy összerakni az autót a végén, hogy 3 kruciál csavar anyáját is kézzel lehetett forgatni mire kiértem vele gödre ellen-ellenőrzésre. ha leesik, elhagyom a generátort vagy a szíjat.
    4) az autó tárolása úgy történt, hogy beálltak vele a fizető parkolóba, az út túloldalára, a boltnak háttal, felnyitott motorházfedéllel, 'szt dzsaszta, jóezígy kedvesuram, nem kell fizetni parkolójegyet. aztán a helyi erők meg szolgálják ki magukat nívópálcával, gumicsővel, hűtővíztartállyal, ami tetszik, az már nem is vót ott kedvesuram.

    na ennyit erről a helyről ahol én voltam és aminek természetesen semmi köze a linkelt helyhez iykwim.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák