Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz kcsa #16882 üzenetére

    Csak benzin, de azokból is láttam már 500k felett futottat bevallottan. :) Az FL2 az a szögletes ködlámpás, vagy még más is van, amiről nem tudok? :))

    Én meg amit most végig szívtam a Fókával (szegénynek szinte semmi köze hozzá, de múlt pénteken elmeséltem kollégának az együtt töltött majd egy évet, a végén már visítva röhögött kínjában), azt mondom, inkább fizetem a hitelt, de van egy garis valami a fenekem alatt, amivel kimehetek Németbe tesómékhoz, mert a no DPF Fóka állítólag a sógorok egyik kedvenc pénzforrása, meg ha megvettem, nem az az első dolgom, hogy költök rá és költök rá és költök rá váratlan meglepetésekkel, hanem legalább tudom, hogy mire költök.
    De igen, most még 4 évig nagyon meg kellene húzzam magam, vennem kellene egy 500-700k közötti nem roncsot, és amikor az addig betervezett hitelek, kiadások és egyebek véget értek, akkor már látom, meddig nyújtózkodhatok. Merthogy garázs építés, házfelújítás (aljzatbetonozástól) és pár egyéb apróság vár még rám. Addig ki kellene húzni a Fókával, az lenne a legjobb, de szerencsétlen csak az udvaron állva is megkapta a magáét, így már sehol nem merem otthagyni. :DDD

    DeFranco:
    Nem ott van a gond, hogy alföldön mit hoz, mert itt még el-el mászkálsz vele. Ott van a gond, ha kimész Erdélybe, elindulsz Görögbe, vagy akárhová, ahol van emelkedő (a régi 626-om Hungaroringre menet majdnem meghalt, csak 1-esben tudtam felmenni a parkolókhoz, bár ott más volt a hiba) és nem csak síkság, lemarad, meghal, és egyszercsak azt látod, hogy hátrafelé mész nem előre. ;] Na jó, nyilván túlzás, de ha 5 személy elindul nyaralni egy hétre, a literes bengás vért fog izzadni.

    Akárhogy nézem, a leginkább reális döntés az lenne, ha maradna a Fóka, de én fogom saját magam tökön döfni rozsdás kötőtűvel, ha szerelőtől elhozva megint baja lesz, és az eddigi sztori alapján most beletolatnak a parkolóban, ráparkolnak a motorházra teherautóval, vagy valami hasonló fog történni, amit megint én fizetek ki...

Új hozzászólás Aktív témák