Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Graphics #45977 üzenetére

    Értem...

    #45978 Doky586 SSD specifikusan, vagy általánosságban?
    (ez kilőhető windowson belül? ["sajátgépen" belüli, vagy a lemezkezelős pop-up?] (vagy inkább menjünk a titkosítás topikba?)

    #45979 Erunosta Nem tudom, de alapból ha jól tudom- csak most jutott eszembe, hogy olvastam valahol- ez csak a wint futtató meghajtó esetében lehetne használni (vagy az egyiket a kettő közül: a smart response, és a rapid storage 2 külön dolog, mindig kevertem. Az AMD-nek a ryzen 2-3-mal bejövő hasonló megoldását lehet bármilyen ésszerű kombináción használni...)

    De én is i5-2400-al, és h61-es alaplappal azt mondom, hogy ez akkor volt fúú de jónak tűnő megoldás, de ma én nem áldoznék összeget a régi lapra, SŐT ha nem ülök még pár hetet áresést várva, akkor már 2019-ben új gépem lett volna, új lappal ami bármelyiket is nézed: m.2, és sata.
    Hosszútávú opció még, hogy ha veszel is egy msata valamit, de nem megy úgy ahogy szeretnéd, akkor csinálsz belőle egy USBs rohangálósat, de ahhoz megint vadászni jó házat, stb, stb...
    Ha nincs pénz helyre, legyen időre (meglévő tárterületet átnézni, mi kell, mi nem...)

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák