Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz Tibiajax #77283 üzenetére

    Szolnokon a Tisza Moziban ugyanígy van, alig páran foglaltak csak. 10 éves korom óta, 21 éve várok arra, hogy a kaland folytatódjon. Az előzménytrilógia semmilyen tekintetben nem volt kielégítő. A sztori azért nem, mert nagyon jól tudtam, mi lesz a vége, viszont az oda vezető utat nem sikerült jól kitölteni. És itt jön a képbe a minőség, egyrészt ugye a sztori, másrészt a karakterek. Összecsapottak, jelentéktelenek, a Sith-ek oldaláról pedig egyedül az Uralkodó hozta a 3. részben azt, ami kell egy SW filmbe.

    Nyilván az új film is lehet rossz. Az előzetesekből nem derült ki semmi, csak annyi, hogy J.J. Abrams nagyon épít a klasszikus trilógiára, rengeteg ismerős karakter és űrjármű visszaköszön, viszont a történetről és a szereplőkről a nagy trailer dömpingben sem tudtunk meg semmit.

    Mindenképpen meg kell néznem, moziban kell megnéznem, és minél előbb kell megnéznem. :) Nem a hype és a reklám miatt, hanem meggyőződésből, 10 évesként beülve a moziba. Vagyis részben, mert nem olyan rég néztem újra sokadjára, és még mindig lenyűgözött (eredeti moziverzió, semmi felújított vacak). Annak idején a Lego farmot bontottam el, hogy birodalmi lépegetőt építsek, a pici űrhajókból meg tuning után X-Wing és TIE Fighter lett, a fekete páncélos lovagból meg... no ezt nem árulom el. :)

    Mai napig lenyűgöz, hogy Lucas ebből a faékegyszerű alapból (klasszikus mesetörténet, csak a lovagkor helyett a világűr mélyén) hogy alkotott történelmet. És ezt egyetlen pocsék előzmény, utózmány és közbenmény sem tudja lerombolni, nem is értettem soha azokat, akik valamire rámondták, hogy lerombolja egy nagy előd legendáját.

    Szóval nekem ez a Csillagok háborúja. :)

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák