Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz gyuromoj #58956 üzenetére

    Marc Foster filmje nem maradt eléggé hű Max Brooks könyvéhez. Ettől függetlenül a film mégis jól sikerült és az 540 millió dolláros bevétele azt bizonyította,

    Ehhez 1-2 mondatot hozzáfűznék. Én olvastam a könyvet is. Ebből a könyvből nem lehetett volna szóról szóra filmet csinálni. A könyv csupán különböző elbeszélésszerű interjúk egymás utánja arról, hogy B-től Z-ig hogyan folyna le egy zombijárvány kitörése. Viszont tény...olyan alapvető dolgokban tértek el, hogy a könyvben a csoszogós zombik vannak míg a filmben a rohangálós fajták. A film egyébként szar lett. Szerintem az extra profit az abból volt, hogy a film indítása előtt elárasztották a médiát a problémás forgatással kapcsolatos hírek. Szar...de nem a könyv miatt. Amúgy sem sikerült. Főleg ez a hömpölygő zombitömeg...ezen én elmosolyodtam...de arra emlékszem, hogy a négerdoktornénizombinál az egész mozi röhögött mint az állat.

    Szerintem a Zombis filmeken átok ül. Talán a Holtak hajnala volt az egyetlen amire azt mondtam, hogy ez teljesen rendben volt.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák