Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz lezso6 #53768 üzenetére

    az alapvető baj itt az, hogy emberek, így ez a derék fizikus legény sincsen tisztában a SCIENCE and FICTION (!!!) fogalmával. ő is azt hiszi, hogy egy science and science filmre ült be. aztán itt veri a mellét mint egy hülyegyerek, csak éppen a házszámot tévesztette el.
    az meg már egyenesen kabaréba illő, hogy van egy film, amihez valóban szakértőt hívnak, aki még könyvet is írt róla, hogy mi miért és hogyan van, vagy lehetséges (valszeg nem 10 sorban írja le az elméleteket, a gyakorlatot, mint itt a mi zsenink), részben pontosan azért, hogy aki szeretne belemélyülni, az kapjon lehetőséget hozzá.. de nem... ha nincsen ilyen, az a baj, ha pedig van, akkor az is baj egyeseknek, mert kopterebbek azoknál is, akik az életüket szentelik egy egy tudomány ágnak, vagy bárminek.
    az ilyen eleve úgy ül be egy (nem győzőm hangsúlyozni) science and FICTION filmre, hogy már előre dörzsöli a tenyerét, hogy na, ma jól szétfogom fikázni, mert kurva nagy kopter vagyok gecó... :DDD

    egyébként már a film vetítése előtt kint voltak az első, kifejezetten a tudományos részével foglalkozó cikkek, de nem olvastam el őket, mert tartottam tőlük, hogy spoileresek, viszont film után első dolgom volt az összeset elolvasni, amit találtam. és igen, utólag kell olvasni, mert valóban a legtöbb spoileres, ez elkerülhetetlen. de érdemes mindenképpen elolvasni. és sci-fi filmhez képest bizony meglepően sok mindenre meg is adja a választ, főleg a legnagyobb kérdésekre.
    és az a rész ami ezután sem világos, ott pedig marad a végső válasz: fiction. hiszen ez erről is szól.
    a többi fanyalgó meg mehet kapálni meg puffoghat, ha ez jól esik nekik, mosolyogni kell rajtuk. :)

    tényleg nem kell foglalkozni különösebben az ilyenekkel, menj el, élvezd, olvass utána dolgoknak ha kérdőjelek vannak és érdkel, fogsz kapni választ a legtöbbre, logikusan, tisztán és érthetően. ezért van a könyv is, és ezért írják meg portálok is külön cikkekben a könyvből kivett másolatok alapján a rövidebb tömör válaszokat, mert van rá igény. és ez jó.
    szóval ne vegyék kedved az ilyenek, élvezd a filmet, mert igenis jó. :K

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák