Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

trance (2013) - 2d sub

eddig az év mozija számomra, nem tudok rá mást mondani, kibaszott nagy flash a film, danny boyle nagyot alkotott, én nem is tudom mi fogja megütni ezt.
    az egész film egy kurva nagy káosz, olynan, mintha az inceptiont és a trainspottingot nézi az ember egyszerre, de a poén, hogy nincsen benne drog. és mégis, az egész film egy lsd trip-re hasonlít a legjobban csak cucc nélkül, mert a drog a hipnotizálás.. tényleg parádé a film.
    hihetetlen, hogy boyle, hogy rakta össze a realitást, a hipnotizálásokat, mi van a fejben és mi nem és kinél éppen, úgy lépked egyikből a másikba, hogy csak pislog az ember. aki meg már életében elrágcsált, elszívott meg felszívott némi ezt-azt, földi és nem földi jót, az úgyis absz érteni fogja a filmet és azt, hogy miről beszélek. :)
    ja és akkor nem ejtettem szót a csodaszép brit angolról, nyomában sem tartalmaz amerikait!!!
    pacific rim? superman? wwz? avengers? LOL, ócska fos tucat hulladékok egy ilyen filmhez képest....
    james mcavoy meg a jövő egyik hatalmas tehetsége, már az x-men alatt is éreztem, de ott nem tudta hozni azt, ami benne van. de itt.... kész, ez a pali még nagy lesz, csak a jó filmeket válassza ki, mint ez is. nem kell eladni magát amerikai blockbusterekbe ha nem muszáj, bár amíg ilyen filmeket csinál, az sem érdekel igazán.
    erre költsétek a pénzt, ne a cgi csodabóvlikra.....

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák