Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
trance (2013) - 2d sub
eddig az év mozija számomra, nem tudok rá mást mondani, kibaszott nagy flash a film, danny boyle nagyot alkotott, én nem is tudom mi fogja megütni ezt.
az egész film egy kurva nagy káosz, olynan, mintha az inceptiont és a trainspottingot nézi az ember egyszerre, de a poén, hogy nincsen benne drog. és mégis, az egész film egy lsd trip-re hasonlít a legjobban csak cucc nélkül, mert a drog a hipnotizálás.. tényleg parádé a film.
hihetetlen, hogy boyle, hogy rakta össze a realitást, a hipnotizálásokat, mi van a fejben és mi nem és kinél éppen, úgy lépked egyikből a másikba, hogy csak pislog az ember. aki meg már életében elrágcsált, elszívott meg felszívott némi ezt-azt, földi és nem földi jót, az úgyis absz érteni fogja a filmet és azt, hogy miről beszélek.
ja és akkor nem ejtettem szót a csodaszép brit angolról, nyomában sem tartalmaz amerikait!!!
pacific rim? superman? wwz? avengers? LOL, ócska fos tucat hulladékok egy ilyen filmhez képest....
james mcavoy meg a jövő egyik hatalmas tehetsége, már az x-men alatt is éreztem, de ott nem tudta hozni azt, ami benne van. de itt.... kész, ez a pali még nagy lesz, csak a jó filmeket válassza ki, mint ez is. nem kell eladni magát amerikai blockbusterekbe ha nem muszáj, bár amíg ilyen filmeket csinál, az sem érdekel igazán.
erre költsétek a pénzt, ne a cgi csodabóvlikra.....[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest