Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz erahurka #157641 üzenetére

    animes analogiaval MCU gyakorlatilag nekem shounenkent ertheto (ez a tiniknek szolo anime): limitalt es egyszeru konfliktusok, jellemzoen minimalis karakterfejlodes*, amit kompenzal a nagy adag cool faktor. seinenkent (ami a fiatal felnotteknek szolo anime) elteres altalaban az szokott lenni, hogy van rendes konfliktus es sztori. plusz explicitebb, bar az se mindig biztos.

    namost, van arra pelda, hogy egy alapvetoen foldegyszeru shounennel 11ig huzzak az explicitet, de az nem szokott mukodni jol, ld a Bastard! ami kb egy fiatal tini nedves alma es kb onparodiakent mukodik csak. van, ahol csak a sztori felnottebb (Tokyo Godfathers) es van, ahol minden, ld Akira. egyebkent a lazabbra vett sztori nem feltetlenul baj, senki nem nez csak euro arthouset.

    ha idosebb korosztaly a target, akkor magat a sztorit is ahhoz kell beloni, egyebkent par explicit jelenet csak tenyleg arra jo, hogy kilogjon a filmbol es csokkentse a beveteleket, mert a celcsoport joresze meg se tudja nezni.

    animes analogia arra kell, hogy US/EU filmeknel annyira nincs explicit valasztovonal. ld R besorolasu tinifilmek mint az American Pie.

    * igen, lattam a Dr Stranget

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák