Új hozzászólás Aktív témák

  • LOTR

    addikt

    Solo: A Star Wars Story - Solo: Egy Star Wars-történet (2018)

    Úgy mentem megnézni, hogy reméltem benne lesz a 12 parsec-es Kessel Run, úgyhogy ne pislogjatok sokat. Merthogy, azért lenne min. Mint Star Wars-film, a Rogue One talán jobban tetszett. De ez már régen nagyon nem az az irány, amit megszerettünk a Star Wars-filmekben.
    Nekem nem tetszik ez a vonal, amikor arra mennek, hogy minél több mindent sűrítsünk látványos akciójelenetekbe és próbáljunk csavarosabbnál csavarosabb sztorit írni, ami amúgy eléggé kiszámítható is lesz.

    Az easter eggek jók, a kötelező vicces robot jó, a látvány, hangok nyilván jók voltak, de attól még az órám nézegettem közben, valami mégis hiányzik - persze a jedik, de azok a spin off filmekben ugye nem szerepelnek.
    A szereplőket úgy tudnám jellemezni, hogy Han és Lando olyasmik voltak, mint az itt Qi'ra-t játszó Emilia Clarke néhány éve Sarah Connor szerepében, kicsit talán súlytalanok. Rossznak nem mondanám, de Harrison Ford után biztosan nem egyszerű feladat egy ilyen ikonikus karaktert eljátszani, azt meg mindenki eldönti, hogy ez most mire volt elég.

    Nem tudom, hogy a Disney befolyás az oka, de a komor részek sem sikerültek eléggé baljósra/sötétre, nekem ez is hiányzott, hiszen tudjuk, hogy időrendben a történet afelé halad.
    Egy szórakoztató popcorn mozinak jó volt, de sajnos semmi több.

    One Ring to rule them all

Új hozzászólás Aktív témák