Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz .LnB #111395 üzenetére

    Énis kíváncsi vagyok milyen lesz a fogadtatás meg az eredmény...

    Ez ilyen kettős dolog, ha nagyon sikeres lesz az baj, mert akkor f*sni fogják a többi karakterről is ezeket az előzmény filmeket, semmi "újat" nem kapunk a SW univerzumból még évekig.

    Ha meg bukik, az mégiscsak csorba az SW franchise-on és kár lenne érte, + akkor elkezdenek kapkodni és lehet mégrosszabb filmek jönnek. Vagy évekre visszaveti az egészet és méginkább elkezdenek óvatoskodni.

    Egy biztos, azért mostanra kiderült, hogy a SW mögül hiányzik egy Keving Feige szintű ember aki összefogná es valami normális mederben terelgetné a dolgokat. Jelenleg az van hogy bedobták a gyeplőt a lovak közé aztán minden rendező meg író (filmeknél most) azt csinál amit akar.
    Hiába van ott a Pablo Hidalgo féle story group is, szinte csak leokézásra vannak ott, nem pedig hogy terelgessék a történeteket, meg jól összefognák egy koherens dologgá az univerzumot, azt tágítva építgetve, főbb pontokat és szálakat diktálva adott irányokba.

    Az én személyes szívfájdalmam (:D) pedig az, hogy olyan pocsék sztorikat csináltak eddig, hogy a képregényeik köröket vernek rá.
    Tehát azokat a badass karaktereket meg sztorikat miért a képregényekben lövik el filmek helyett pl... érthetetlen számomra.

    No de majd meglátjuk merre haladnak a dolgok.

    Ott lesz az SW sorozat meg az új trilógiák, kíváncsi leszek mivel állnak majd elő az EP9 "lezárása" után.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák