Új hozzászólás Aktív témák

  • Az útvesztő: Halálkúra /Maze Runner: The Death Cure/

    Nos, ennek a trilógiának is vége. Szerencsére engedték befejezni, és összegészében úgy érzem nem baj... mert ugyan jobb sem lett, de rosszabb sem, mint az előd filmek... viszont kapott így egy viszonylagos lezárást a sztori.
    Azt mondom akinek az első két film bejött mindenképp nézze meg, aki meg nem az először nézze meg otthon az elsőt, ha tetszett nézze tovább a másik két filmet utána - ellenkező esetben felejtse el.
    Kicsit el van talán húzva itt ott egy egy nyálasabb igazi "amerikais" jelenettel, ilyenkor a belső értékelőm mindig pörgött szépen lefelé... de vannak jó jelenetek, akciók is, amiknél meg fölfelé... így összegészében ez közepes-elfogadható filmnek mondanám.
    Látvány okés, színészek hozzák amit előtte... kirívóan jó sincs, meg talán rossz sem.

    Nem hiszem többször megnézem, de így elsőre 6.5/10-re értékelném.
    Kb az egész trilógia is ennyit ér. :)

    Sajnos ezis egy olyan sztori amiből sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna hozni, ha van egy jó író és normális cselekményt meg párbeszédeket ír. Az alap felállás és ötlet nagyon jó, amiből dolgozni lehetett volna. (nem a könyvekre gondolok, azokat amúgy sem olvastam :DDD ).

    3D tök fölösleges, szóval nem kötelező a drágább előadásra menni, semmit nem ad hozzá. Mint a legtöbb filmhez általában.
    Szinkron elfogadható, de az sem túl erős.

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák