Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    2.22 (2017)

    Nekem a trailer egy ilyen Butterfly Effect jellegű filmet sejtetett. Ehhez képest kaptunk egy Nicholas Sparks szerű romcsit némi sci-fivel.

    Sajnos a film semmilyen formában nincs eléggé kidolgozva ahhoz, hogy üssön.

    Nagyon kevés játékidőt kapott a szerelmi szál felépítése és bemutatása, hogy a szerelmes nyálas giccsparádé a végén ezáltal "erőtlennek" hat. A legzavaróbb az volt, hogy 3-5 év házasság után, ha a párod bekettyóz és számodra elképzelhetetlen képzelgései vannak akkor oké...kitartasz mellette, segíteni próbálsz...hisz szerelmes vagy. De ha 1-2 randi és egy nyilvános cikis szitu után áll elő ilyennel akkor nem hiszem, hogy bárki is folytatni akarja a kapcsolatot vele.

    A sci-fi-s misztikum része számomra még...nagyjából oké. A kibontakozása nekem nagyon kusza volt. Bizonyos dolgokat a szánkba rág...bizonyos dolgok felett meg elsiklik mintha nem lenne fontos. Pedig akkor már kitérhetett volna arra is.

    Összefoglalva: A fő probléma az (eleve kevés) másfél óra rossz beosztása. A romcsiból vett el, hogy túlmagyarázza a sci-fit...ami így sem sikerült maximálisan megértetni.

    Teresa Palmer-t egyébként én csípem. Szerintem jó az arcmimikája.
    Ami fura volt, hogy előtte este a Berlin Syndrome-ot néztük meg tőle amiben 2 órán keresztül smink nélkül volt...ebben a filmben meg eléggé erős túltolt sminket kentek rá. Zavaró volt a kontraszt. :)

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák