Új hozzászólás Aktív témák

  • kapeti07

    senior tag

    válasz Dzsoki92 #3887 üzenetére

    Div 6 ban vagyok már jó ideje, de a feljutó meccseken mindig elvéreztem. Aztán ma indultam a 8winért mert holnap reward. 4 kellett még hozzá, de csak 3 lett meg, volt még 3 döntetlenem. Úgyhogy kell még 1 win a DR rewardért, de ma legalább sikerült feljönnöm DIV5-be.

    A feljutó meccsemen minden ellenem dolgozott. Rossz kapcsolat, 2 mákos gól a semmit nem csináló ellenféltől. Kapufák tömkelege, mellérugások, "utolsó" passzaimnál hátragurítja a labdást a szélsőm és kontráz az ellnfél. Kaptam egy tizit, majd berámoltam 2 gólt, így lett 2-3 az én javamra. Aztán a 65-ik perctől Ultra Defensive-re álltam át. Mindenki visszazárt, mindenki védekezett. Ellenfél szögletzászlójánál tartom a labdát, rárugom szöglet. Hát patkány jétékkal lett amire nem vagyok rá büszke, de meglett. Holnap még az 1 wint még össze kell kaparnom.

    Tegnap volt egy jó kis 75k pack a Store-ba MID-Season 2 vagy mi volt az elnevezés. Láttam facebook csoportokban, hogy nem érdemes kinyitni mert sok vacak lap jöhet belőle. Eldöntöttem, hogy erőss leszek kibírom. Nem veszem meg mert éppen Pedrire gyüjtök.

    Hát csak ki vettem nem bírtam ki. De Jong PTG lapját kaptam. Végre jön valami jó, rámfért már.

    Xbox: kapeti

Új hozzászólás Aktív témák