Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
basszus fejlődtek a már fixen továbbjutók... Griezmann nem sok pacet kapott...
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz bodnar123 #3102 üzenetére
Araujo meg egyre kevésbé valószínű, hogy fejlődik
Nagyon gyengék az uruk.
Mondjuk így is nagyon jó lap, de ha nem fejlődik, akkor ingame nem sok különbség van a sima goldhoz képest.
De amíg nem jön jobb védő, aki passzol a csapatba, addig maradni fog. Legfeljebb szép lassan elinflálódik a klubban -
bodnar123
őstag
Basszus beállítottam swapban valami jól feltolt tacticot... Addig 8ból kb 2 győzelem lett az is mák, majd most kb 10 meccses győzelmi sorozatban vagyok. Minden játékosom fut előre, lefutják a védőket. Erősek... Nem mennek lesre...Odamegy a passz ahova akarom. De lehet hirtelen megtanultam játszani. SE
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
Na már 15ből 14 győzelem, az egy is egy szöglet variációs külsős lövés... Nem tudom mi van. Még gólt is tudtam fejelni, na meg ilyen gólokat lövök folyamatosan... [link]
Szerintem hetente, jó ha egy ilyenem volt. Most meg minden is. Kíváncsi leszek meddig megy ez így.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
A World Cup Hero játékosoknak mekkora a quick sell eladása?
Gondolom van ilyen, mert ha jól láttam az Icon játékosoknál 65K környékén volt -
Woodslave
félisten
a world cup ikonok arcával mi történt? R9 Zidane is vicc ahogy kinéz. Láttam Drogbát aki Maldininek van álcázva.. Ok nem minden bronznak volt real face de legalább a komolyabb arcokat megcsinálták, de így lehetnek tényleg ea fc...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
mcwolf79
veterán
Valaki meg tudja mondani , hogy a közép kezdés után Koulibaly mi a faxért rohan előre ??? Minden default van rajta. Utána meg csodálkozom , hogy hol a faxban van a védelem
https://youtu.be/KvWRciKI5ccXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Nandinagy
addikt
válasz mcwolf79 #3126 üzenetére
Pont ez a lényege annak amit Szabi írt Ha ránézel egy játékosra és megnyomod az L1-t azzal beindítod. A profik folyamat ezzel szórakoznak, hogy beindítják a cb-t félpályáról ráívelik a fejére azt lendületből lefejel mindenkit. benebug vagy mi a neve mert BeneCR7 találta ki..
A 3*20*84 adott egy if theot meg azt a wijnaldumot aki megvan(nyilván) Kiraktam az ikont ami viszont Baby Puskás lett Na neki örülök, mindig kiakartam nyitni az öreget. A hero utána sima mascherano lett, de Puskás után nem érdekel már.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Csodálatos ötlet volt ez a meccslimites friendly, csak éppen semmire sem jó. Lenyomtam a 10 meccset erre az órára, utána nyomtam egy sb-t, erre a végén kidobott. Hogy a jó édes anyátokba rohadtatok volna bele mind, kanadai barmok.
-
marcess
senior tag
Amúgy rajtam kívül használja bárki a piros lapokat wl/dr-ben? A védelmem meg a kapus is ilyen, ráadásul ugye egymással is linkelnek teljesen jó, januárig nem is költök a védelmemre. Meg ezekhez könnyebb is hozzájutni mint az arany változatukhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Kdani1
csendes újonc
wc iconok fognak még jönni? Puskás pl.. vagy ennyi volt?
-
toxicjew
addikt
Na mostmar 60 meccs/nap Ezek se tudják már mit kezdjenek magukkal.
-
-
csaszika87
csendes tag
88 untrade Petit miatt elbizonytalanondtam swap Vieira lapjában. Vagy Petit mehet CB-be és öröm boldogság? Jobbnak tűnik mint az ott lévő 89 MASCHERANO.
-
Izéjose
tag
Óránként 10 helyett napi 60 🤣🤣🤣🤣🤣 vicc ez az egész 🤣🤣🤣
-
marcess
senior tag
Hali time challange még 40 percig!
-
bodnar123
őstag
válasz EA's hit #3144 üzenetére
Mondjuk én sok mindent elhiszek, de nekem ilyen meccs jó ha egy van egy hónapban... Mondjuk én úgy általában max 3 gólos meccseket játszok. Ezt se igen értem. Bár egy időben észrevettem, hogy ha sok gólt kapok, akkor könnyebb is lőni. De ezeket akkor is nehéz megérteni, hogy miért lehet. Lehet első félidőben az ai levédekezi neked az ellent, majd másodikban cserél. Vagy direkt butítja le a másodikra nálad. De nálam általában elejétől a végéig ugyanarra lejt a pálya. Bár 3:0 után én már mindig másik meccsben vagyok. Viszont nem igen emlékszem olyanra, hogy három gólos előnyből kikapjak. 3:2 volt, de max ennyi... Részvétem
-
miro.
senior tag
Ez a bajom amugy ezekkel az icon sbckkel.
Ami nem garantalt arra nem akarom elbaszni a foddereket,ami garantalt azok meg nem ernek annyit.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Hálózati / IP kamera
- Hardcore café
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest