Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
ez a Fernandez lap elég jó lett az upgrade után.
Hirtelen felindulásból kiraktam még tegnap, pedig nem bíztam abban, hogy ilyen simán továbbmennek az argentinok.
Gyakorlatilag egy 400-500k-s lap lenne, ha nem portugál ligás lenne. Supersub lesz, megnézzük mit tud -
thebigK
addikt
-
Blashe
aktív tag
Az OTW kártyák mostantól már csak úgy fognak fejlődni ha a TOTW válogatottba is bekerülnek ? Úgy értem, hogy már nem ez a rendszer lesz nekik, hogy legalább 3 meccset kell nyerniük a csapattal ?
-
Kdani1
csendes újonc
újra szerencsét próbálok, hátha
még mindig porosodik nálam 2 millió eladó coin, ha érdekel valakit írjon.
azért az is sokat elmond a játékról, hogy több helyen is hirdetem már egy ideje,
de azt figyeltem h kb 10 eladóra jut egy vásárló -
nitro16
senior tag
És minek ülsz rajta ha nem kell? Vannak oldalak ahol megveszik tőled azonnal és kész, nem kell hirdetni meg várni a másik eladóra/baszakodni a snipolással esetlegesen utána szívni a market bannolással... én a hétvégén adtam el egy nagyobb mennyiséget megint mivel úgy is max csak foddert veszek SBC-be belőle ha éppen nem fér ki klubból.
Most azért a 2 milláért kapsz 100€-t.. ahogy haladunk egyre kevesebbért fogják venni de gondolom ez egyértelmű.
-
Santana01
aktív tag
Hogy működik amúgy az adás/vétel a gyakorlatban? Sose vettem és sose adtam el így ez ismeretlen számomra.
-
Kdani1
csendes újonc
milyen dupla áron? mutass már egy oldalt v valamit ami szerint én dupla áron árulom..
mert én akárhogy nézem őket nem találok olcsóbbat.. egyébként nyilván hajlandó lennék belőle engedni -
nitro16
senior tag
Nyílván magánszemélynek eladva tudsz a legtöbbet kérni érte, de egy-egy ilyen személy nem valószínű, hogy nagyobb mennyiséget fog venni mert amúgy se szán rá annyit... illetve biztos vagyok benne, hogy nagyobb mennyiségnél megy majd a market bann mint 2 félnek... mert nem tudod úgy le snipolni.
Szóval maradnak azok az oldalak ahol ilyen áron veszik meg és kész... nekem mindegy mit csinálsz elhiheted mert egyáltalán nem érdekel... csak leírtam mennyi az annyi.
-
bodnar123
őstag
Srácok nem tudja valaki, hogy az véletlen vagy szerencse kérdése, hogy a viera touré guimares kp nem fut vissza védekezni, teljesen inaktívak, elfut mellette az ellenfél kpja vagy körbe futják és nem mozdulnak. Néha még rájukváltani is lehetetlen. Viszont legalább támadni se támadnak. Vierat indítom. Felemeli a kezét hogy passzoljak de áll az ellenfél kpja mögött. Vagy ez feature?
-
bodnar123
őstag
Á már 3 napja nincs szerencsém... Reggel vagy este mindegy. Eusebio kicsit megromlott, smolarek meg már egy bronz szinten lő. Mindig pont nincs szerencsém. Nem jönnek vissza védekezni a kp-k, és a lábaktól tíz centire suhan az ellenfél labdája. Az enyém meg pont mindig szerencsétlenül akár 3szor is blokkolódik az ai által. De nyugi, tudom, hogy majd megint lesz a játékban szerencsém , és akkor megint egy hétig nagyon megy. de mindez csak szerencse. Úgyhogy már nem cseszem fel magam, csak gondoltam megkérdem, hátha csak én nem látom azt a rejtett menüpontot, hogy kp-k aktiválása. Amúgy már hirdetem az accountom remélem valaki megszabadít tőle.
-
kapeti07
senior tag
Tegnap a francia meccs közben rálestem a store-ra és volt egy fekete 86+-os pack 50 ezer coin-ért. Pont volt annyim, gondoltam rápróbálok. Más élvezet már úgysem nagyon van a játékban mint a bontogatás.
Fehér háttér/ icon, bejön Van Persie. Örülök mint állat erre látom, hogy nem a VB-s lapja hanem a Base-t kaptam. Statjait nézve használhatatlan és ráadásul untrade. Hát jöhetett volna inkább valami jobb is. Még egy VB-s Sukernek is jobban örültem volna. Nembaj a feeling jó volt kb 10 másodpercig. Eddigi pályafutásom második Ikonja amit nyitottam.Ma hajnalban Rivals-hoz meglett a 8 win. De nem tudok feljebb lépni Div6-ból. A feljutó meccseken mindíg csal a gép vagy kifogok egy cselgépet aki akkor megy át a védőimen amikor akar. Mondjuk úgyse nyitok semmit, pláne Van Persie után. El kéne raknom a pakkokat péntekig, de úgyse fogom kibírni hogy ne nyissam ki őket.
[ Szerkesztve ]
Xbox: kapeti
-
miro.
senior tag
En mar elkezdtem kb ketto hete. Van most egy 37 packom mar.
A csapatom boven eleg,ha erositenem kell van ra 1 milliom.
Ugyse erdekelnek ezek az uj jatekosok,illetve amig Mid Etoo semmi nem ehhez a promos Wernerhez,vagy
Mid Figo sem a WC Gnabryhoz.Szoval nem latom ertelmet erositeni.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
|AP|
veterán
meglátjuk milyen lapok jönnek az utolsó VB promóban. Messi-Mbappé szinte borítékolható, de ezeket úgysem nyitom ki 1000 pakkból sem
A csapattal én is elégedett vagyok, nem nagyon kell erősíteni, tegnap meglett úgy a div2, hogy igazából nem is akartam (a swapok miatt).
Szóval hacsak nem jön egy olyan lap, akire nagyon-nagyon rákívánok, akkor marad a tartalékolás -
kapeti07
senior tag
Én egyszer gyűjtöttem össze vagy 30 pakkot tavaly és semmi nagyot nem kaptam. Egy-két fodder volt benne de nagy volt a csalódás. Én mindíg elnyitok mindent és mindíg elköltöm a coinjaimat is. Nekem nem megy ez a takarékoskodás, még szerencse a való életben nem így teszek
Amúgy most inkább a foddereket fogom gyüjtögetni, hátha jön egy VB Ikon pakk a közeljövőben.
-
miro.
senior tag
válasz kapeti07 #3681 üzenetére
A coinom elkoltottem en is,semmit nem ert. El is adtam mindenkit,es kb untrade csapattal jatszom.
A packokat meg nem nyitom ki,mert nem hoz lazba senki.
Akik igazan jobbak lesznek azok ugyis a toty-ok. Ezek a mostani 300-600k-s jatekosok 1 honap mulva semmit nem fognak erni.
(Nem,nem a piacon,hanem ingame.)
Viszont ha esetleg kell valaki,megtudom venni,mert van mint irtam 1milliom.
Herokat meg foleg nem veszek,mert minden csapatban rohangalnak mar igyis..[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
kapeti07
senior tag
válasz EA's hit #3682 üzenetére
Néha az az érzésem amikor megkapod már benne van amit később kinyitsz. Persze kivéve a promo lapok.
A DR reward adott egy Kehrer-t, nem is olyan rossz lap. Jó lesz majd csere CB-nek. Nekem mostanában nem birják ki a középhátvédeim a meccs végéig. Kounde, Tomori, Rudiger mind a seggén veszi a levegőt a 80. perc környékén.
[ Szerkesztve ]
-
kapeti07
senior tag
Irigyellek. Eddig max amennyit össze tudtam gyűjteni 200 ezer coin volt.
Amúgy korábban írta itt valaki, hogy ha jól játszól akkor Gold-okkal is megy, ha nem akkor egy Pelé se segít. Én is úgy érzem mindegy ki van a csapatban. Ha engedi a szerver nyerek ha nem akkor nem. Az egyébként nem zavar ha jobbtól kapok ki, mert nem vagyok egy e-sportoló. De ha egy nálam rosszabbat tol a gép az nem tesz jót az idegrendszeremnek.
Próbálok inkább egy szerethető csapatot összegyúrni, és ha 6-1-re kikapok az az egy gól amit belövök legyen egy olyan spílerrel akinek örülök. Ne egy Meta gól egy Meta playerrel.Xbox: kapeti
-
EA's hit
őstag
-
miro.
senior tag
válasz kapeti07 #3685 üzenetére
En is erre mentem egy darabig,viszont hosszutavon szerintem ez sem boldogit. Hiaba vannak azok a jatekosok akiket szeretek,ha egyszeruen szarok..
Szoval nem kell felreerteni,nem sporolas miatt nem nyitok vagy koltok penzt. Egyszeruen nem erdekelnek ezek,nem hiszek mar bennuk.. Volt nalam Cordoba,mid figo,etoo es borzalom volt.
Amiota a low budgetes csapattal jatszom sokkal tobbet nyerek,vagy van jobb szeriam.
A coint is eladnam,csak akkor felek nem maradna meg ez az egesz egyszeruen jateknak,hanem az lenne,hogy gyujtsek coint hogy utana eladjam,az meg egyszeruen kinyirna az elvezetet..
De ezt meglatom,februarba jon az uj potteres marciusba az uj star wars jatek is,ott ugyis elengedem ezt.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Aguinaga
őstag
Mai divriv rewardból (div4, 3 win, tovább nem érdekelt), a legjobb egy Fabinho volt, ment is bele a Hero upgrade-be, ami beadta Campost..
Boldog Karácsonyt EA, hogy savanyodjon rátok a karácsonyfa..PSN: OldSlowhand74
-
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
4 év kihagyás után elgondolkoztam, hogy újra megveszem az aktuális Fifát az Epic akcióján 7200-ért PC-re. Az lenne a kérdésem, hogy javult-e azóta valamit, milyen állapotban van a PC-s játék, illetve hogy ugyanannyira idegesítő dolog-e játszani. Ultimate Team-ben sok idő egy versenyképes csapatot összehozni így decemberben?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Mrguba
őstag
válasz menyhartlevi #3695 üzenetére
ENGEDD EL!!!
REMELEM SEGITETTEM -
eM'82
addikt
válasz menyhartlevi #3695 üzenetére
Hi,
Mivel van még swaps így sok pakkot ki tudnál azokból venni. S lehet azokból nyitnál valami jót. De az is lehet hogy max 85ösöket fogsz találni mint sokunk .
Igen, továbbra is idegesítő rebound gólok, meta távoli lövések, bugos speed boostok tarkítják a játékot. Kick off gól továbbra is van. Ha elviszed casual-ba, amolyan lap gyűjtögetésbe, eredménykényszer nélkül, akkor tud néha szórakoztató lenni.
Üdv -
Zimmi91
addikt
Skacok szerintetek 20 tokenes PTG pick vagy 25 tokenes WC Hero pick érheti meg jobban?! Tudom mindegyikbe van szar is meg jó is CDM vagy CB kéne leginkább
" Just remember Manchester is RED! "
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest