Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz Zimmi91 #3599 üzenetére
És mit lehet kezdeni 60db 84-es lappal?
Tegnap néztem twitteren pár nyitást ezekből. Hát pár emberkének beesett pár db 85-ös lap is azért.
Gondolkozom kirakjam-e a hero-t.
Hetek óta megint olyan fos a nyitásaim. 83-as lapnál nagyobbat rég láttam. Csak coinból tudom megcsinálni. Tegnap csináltam 5db 78+ pikket, max 80-as lapok voltak. A83+ban 83-as .
Nekem tuti campos jönne. -
|AP|
veterán
azt lehet tudni biztosra, hogy mennyi idő van még grindolni a tokeneket?
A szezonnak 8 nap múlva vége. A Milestone objectiveknél 10 napot ír még, a swap sbc-k még 22 napig elérhetőek.
Ez 3 különböző szám, most akkor melyik? Nekem a 10 nap tűnik a leglogikusabbnak, de ezeknél semmi sem működik logikusan -
|AP|
veterán
válasz Dzsoki92 #3605 üzenetére
az a baj, hogy állandóan dolgozik bennem a FOMO... ha már ennyi időt beleöltem, akkor bennem van, hogy most már mindet kiveszem.
Jó lenne még összegyűjteni a 3x84x20-ra és akkor azt eltenném TOTY-ra.De az tény, hogy ez nem egészséges, iszonyúan lélekölő... Valahogy ennyire nem esett nehezemre korábbi években a swap
-
miro.
senior tag
Tegnap wl kvali 3/3.
Ma 6/0,majd az utolsot nyertem.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
dkaro
őstag
Csak szerintem volt túl nagy a hype WC Vieira körül? Imádom a játékost de amiket itt is írtatok, hogy elnyel mindent és endgame lap, hát szerintem erős túlzás. Egy jó lap de semmi extra nekem. Nem lepődnék meg ha januárban már nem lenne benne minden második csapatban. PTG Brozovicot szoktam néha behozni csereként és szerintem ő jobb, csak sajnos nem Arsenalos
-
mr.dana
aktív tag
De hogy teszitek ki többször ?? Mármint a WC Herot .. Mert első idegből rögtön eszembe jutott hogy akkor visszabaxom ezt a Campost .. és újból kirakom .. talán van még mellé 87 es 85 ös lap ..
De ilyenkor "elteszi" hátra - a kirakott sbc -k közé
De különben nem is rossz ez az a Campos ( legalábbis ez én szintemen ) - nem tudtam hogy belehet építeni - mármint megadja a 3 chemet úgy értem ...
Mivel PL csapatom van . De úgylátszik megadta .. Így Lloris ment a piacra 25 K ért ..
Eddig sokkal nagyobbakat fog mint Lloris .. -
miro.
senior tag
Az a Vieira egy jo lap. Mondom ezt ugy,hogy eszem agaban sincs kirakni.
Az hogy endgame lap,sokat szamit,hogy utana miket nyitsz szvsz.
Viszont a gold Vini jr is pl meg egy nagyon jo lap.
Vagy a posztjan Renato Sanchez is.
Maximum a fun miatt esnek neki,mert azert egy Vieira tenyleg nagy jatekos volt regen.
De ennyi idot egy honapba nem teszek bele az egesz jatekba,nem hogy csak ebbe a swapes szarba.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Raunchy
tag
válasz mr.dana #3612 üzenetére
Szia 😊
Volt több WC Hero SBC is, talán még ismételhető verzióban is, a jelenlegi sajnos csak egyszer rakható ki. Nálam ez a Campos véd egy hónapja, én nagyon kedvelem. A játék leggyorsabb kapusa, a hosszú indításokat kiválóan felszedi.
Ha presszelnek ellened akkor a játékba is be lehet vonni, mert gyors és mozgékony.
Néha bekap pár távoli lövést mert alacsony, de azt bekapja más is.
Előtte Dudek volt, de Campost határozottan jobbnak érzem. -
|AP|
veterán
nekem OTW Kessié-t váltotta (akivel egyébként semmi gond nincs, nagyon durva CDM még mindig).
Amit észrevettem az a sebessége. A hosszú lábaival valahogy sokkal gyorsabban odasiklik a passzsávokba, gyorsabban ott terem a megfelelő pozíciókban, illetve sokkal többször piszkál bele az ellenfél támadásába, többször szerez labdát.
Szóval szerintem látható az előrelépés, még ha egymagában ő sem old meg semmit -
Aguinaga
őstag
Milyen hype van Guendouzi körül idén is, délelőtt volt, hogy 170-be ment, miközben én drágán megvettem 95-be pénteken. (volt 70k+nis előtte)
PSN: OldSlowhand74
-
Santana01
aktív tag
Nekem a 88-as Vieira van az Icon csomagból de messze a legjobb játékosom és messze ő tesz hozzá a legtöbbet ,hogy eredményes legyek. Gyors,mindenkit le tud szerelni és olyan labdákat ér el amiket nem is remélek. Nagyon működik nálam.
-
Aguinaga
őstag
Namármost. Elhiszem, hogy Marokkó underdog, dr eddig is az volt. Múlt hét végén Boufal max. ára 100k volt. Erre leveszik 90-re.
PSN: OldSlowhand74
-
EA's hit
őstag
válasz Sandros112 #3623 üzenetére
-
Aguinaga
őstag
válasz Kristof_94 #3626 üzenetére
Nem is tudtam, hogy Ginola Newcastle játékos volt.
Most volt róla egy műsor az Arena4-en.PSN: OldSlowhand74
-
Kristof_94
nagyúr
-
Izéjose
tag
Na régen volt Flashback sbc (azok a legjobbak szerintem)
kíváncsiságból írjátok le kinek örülnétek ha kapna FB lapot ? (Azt is írjátok le hogy melyik időszakára kapja a lapot) -
eM'82
addikt
Messi közben beárazta Gvardiolt
-
nitro16
senior tag
Showdown Fofana-t valaki kiprobálta már? Stat alapján nem rossz, kicsit gyengébb mint Guendouzi.. ha meg nyernek a franciák akkor elég stabil lesz.
Más: Elvileg jön hamarosan 85x10 SBC meg 88 MID or WC ICON SBC-is.
-
mr.dana
aktív tag
Azt figyeltétek ? Vagy csak nálam van ez így , hogy ha transferben kiválasztod akit akarsz v akiket stb .. majd rászűrsz - aztán újból megakarod ismételni a keresést - kezdheted előlről !!??
Rohadt egy idegesítő ... De hogy változott ez meg ? kb 2 hete van így - vagy akkor vettem észre .. -
mcwolf79
veterán
Csak engem kergetnek őrületbe az utóbbi 1-1,5 hétben megsokszorozódott kapufák ?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
miro.
senior tag
Bocs 2x
Milyen kiraly lenne,ha kijonne mindig egy sbc,a meccs legjobbjairol,vagy akar a nap meglepetesebol,vagy valami jubilalorol stb.
Mennyire erdekes lenne,meg tenyleg mindennap figyelne az ember..De nem igy..kijon ket lap,ami ha egyet fejlodik,akkor egy kozepes lesz.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
Olyan jók a véletlenek és a szerencsék. Kb 3 napja 10 meccsből 1et nyerek rivalsban. Ugyanabban az osztályban, ahol 4 napja 10ből kb 6ot... Nagyon nincs szerencsém...
-
nitro16
senior tag
válasz Dzsoki92 #3648 üzenetére
Inception csinált róla videót. [link] Bár sokkal beljebb nem lettem. Így alapon drága a lap mert mondjuk egy Sissoko ugyan ezt megtudja csinálni és 45k + jóval magasabb is ami jól tud jönni. Ezek amúgy csak 1x fejlődhetnek ugye?
Lehet inkább meghagyom a plusz foddert a 85x10 pack-ra hátha beakad egy Phenom Camavinga vagy Guendouzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest