Új hozzászólás Aktív témák

  • EA's hit

    őstag

    Gusztustalan az elmúlt időszakban a pack luckom, ennek megkoronázásaként a tegnap esti ikon upgrade megajándékozott egy jó kis mid Rivaldoval :C Hogy szakadna rájuk a tető.

    Még egy érdekesség: én is meg öcsém is Play Proval használtuk eddig a játékot, vártuk a BF leárazást. Ez ugye meg is érkezett, én Originen keresztül simán meg is tudtam venni a leárazott standard verziót, öcsém viszont már EA appot használ, ahol a standardot nem lehetett megvenni, csak a drágábbat, a standardnál egyszerűen nem volt megvétel gomb :D Végül az én gépemen, Originen léptünk be és vettük meg neki, ott simán engedte, szóval nem profilhoz kötődő hiba volt, hanem a remekül sikerült EA app "véletlenül" csak a drágább verziót engedi megvenni. Csodálatos egy cég.

    Dicker: nekem tavaly (tehát idén év eleje körül) érkezett prime Pelé valamilyen prime ikon pickből. Tavaly egyébként is elég jó volt az ikon upgrade luckom, az elején base és mid Eto'o-t nyitottam, aztán volt mid és prime Maldini, prime Puskás, prime Cantona, prime Garrincha, meg ugye Pelé is. Hát idén nem fenyeget az ilyen nyitások veszélye :D

Új hozzászólás Aktív témák