Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
Kaptam egy tizit es a kamera maradt oldal allasban. Persze, hogy nem tudtam beloni.
Ez megint mi??''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Chereiose
addikt
Az miért van, hogy UT-n belül bátyámmal akarok friendlyt játszani (Series X, én Series S és homeolva van a profilja nekem), de amint rányomok az invite-ra vagy ő az enyémre, folyamatosan lost connection van, nem akar csatlakozni hozzá. Mindkettőnknek digi nete van, talán a routerben kéne valamit mókolni? Ja és az a vicc, hogy sima coop seasonben meg tudunk egymásra. Ő kapott egy transer market bannt a profiljára, ez ott közrejátszhat?
Más: Joelinton silver lapja mikor lesz elérhető?
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Mennyi kvalit tudok nyerni természetesen hatot illetve hét lett volna de már mindegy volt nem kellett az ajándék.
Ebben a silver szarban mennyit tudok? Persze hogy csak hármat. Mondjuk a másikban csak kettőt megtört a jég
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BenXL
tag
Kamarába vagy Tolissoba érdemes lehet fektetni?
-
Mrguba
őstag
Jo ez a silveres bohockodas.
Ez a De Bruyne egy allat 🤣🤣 -
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #13815 üzenetére
Valami botrányosan szar amúgy ingame, szóval annyira ne bánd, de amúgy rakj silver pickeket, hátha beadja
-
Kristof_94
nagyúr
Utánakérdeztem és Shearer moments lapja elvileg kap egy WF upgradet, így 4-es lesz. Remélem tényleg igaz...
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #13824 üzenetére
Mert igy mar akar meg is kozelitheti Gold VARDY szintjet
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #13827 üzenetére
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #13824 üzenetére
Így már csak a 102. legrosszabb ikon lesz az összes közül
(Szigorúan csak a játékra értve, a valóságban nagyon bírtam. Borzasztó, hogy olyan játékosok, akik a valóságban iszonyat nagy zsenik voltak, mennyire használhatatlanok a játékban. Shearer, Inzaghi, Giggs, Scholes, Baresi, Nesta, és sajnos nagyon sokáig lehetne még sorolni.)
-
Kristof_94
nagyúr
Van más is aki nem találja ezt a silver pick sbc-t? Tegnap megcsináltam, utána eltűnt pedig ismételhető kellene legyen... És nem csak az appon, ingame sem látszik.
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #13832 üzenetére
Ismételhető, de ettől még kész-nek mutatja, azon meg van egy számláló. Ma este 7 után ismét elérhető.
-
Izéjose
tag
Kiesett a winter packből SMS, van még ő olyan jó lap hogy átvariáljam a csapatot miatta vagy mostmár engedjem el ?
-
PRDZsolesz
aktív tag
Lehet most bármilyen promo lapot nyitni, vagy nincs semmi? Ha utóbbi, akkor elrakom a csomagokat.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Köszi
-
|AP|
veterán
én a héten nem nyitok pakkokat, pedig most elég sok jó pakk összejött.
Viszont szerintem ezt a silveres 21 győzelmet nem fogom tudni megcsinálni. Tegnap kezdtem, 3 win jött össze, kellene még 5 nap alatt 18. Pedig jó reward van a végén. -
toxicjew
addikt
Elég nagy aids ez a játék mód, hiába szedtem össze idén egy teljes keretre való spéci silver lapot, ez a promo tonkrevagta a progresst. Ahogy szabika is írta, innentől mindenki ezekkel a lapokkal fogja tolni a silver loungeot... Kb semmi elonyom nincs már azokkal szemben akik eddig rá se szartak a silver lapokra.
-
scholl
tag
szerintetek érdemes, Silver Pogbat vagy silver de Bruyne-t megvenni cserének a "normal" csapatba?
ha nem akkor kit érdmes CM-be cserének beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külpolitika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest