Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Lacroix mennyire gusztustalan? Tolja vmelyikőtök?
-
BenXL
tag
Huhh mekkora lap ez a TOTY Cancelo CAMként... Nincs kb semmi gyengepontja. Miért nem vettem meg előbb
-
Woodslave
félisten
Na kvali 6-ból meglett. A két vereség is szoros sztem nem megérdemelt de mindegy. Puskás 9 meccs 14 gól 3 assist. 3 rivalsban egyből kiléptem mert elastico abuserekkel nem játszok
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #13105 üzenetére
Nekem 4 meccsen meglett délelőtt a kvali, sosem volt még ilyen. Addig minden flottul ment, jó volt a gameplay, élveztem a játékot, baromira tetszett az új csapat (igazából csak Guendouzi és HL Barella újak, de akkor is). Aztán ott átkattant valami ennél a retek játéknál, és a maradék 6 meccs 6 vereség Abból talán 2 amire azt mondom hogy tök jogos, de a többi... hagyjuk is
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #13105 üzenetére
elkezdtem újra PS5-ön játszani és megint megdöbbentem, hogy mekkora különbség van játékmenetben a rivals és a WL (kvali) között.
Míg rivalsban szenvedek mint malac a jégen (nem fordulnak a játékosaim, védekezni nem tudok, mert állandóan túlfutnak, túlcsúsznak a védőim, az ellenfél állandóan a nyakamban, passzolni sem tudok), addig a kvaliban ma minden smooth volt. Egész élvezetes volt, 7 meccsből meg is lett a 6 win.
Egészen megjött a kedvem, hogy PS5-ön folytassam, de utána próbáltam megint rivalst játszani és ugyanaz a szar
Lehet, hogy a WL más szerverről megy? A bugos ping kijelzés is csak a WL meccseknél van, a rivalsnál normálisan mutatja. Lehet ez valami tesztszerver itt a közelben -
athlete
kezdő
Idén nekem kimondottan nagyot mennek a fodderek. Legalábbis jó az időzítésem. A hét elején írtam, hogy az utóbbi hónapban az a metódus, hogy hétköznap “elszállnak” az árak, hétvégén meg beesik. Csak és kizárólag (Kane)-be fektettem idén. Ő neki követtem az ingadozását. És megint sikerült profittal kijönni belőle. Jelen esetben most 800k. És mindez úgy, hogy a WL ahogy vége lett nekem. Egyből fektettem is be. Átlag 40k volt a vételár. És most átlag 52k-ban ment el. 3 nap alatt nem rossz. Miért szálltam ki? Lehet mehetnek majd fentebb. DE. Biztos vagyok benne, hogy Guendouzi nem fog jönni. Sem pedig R9 sbc. És szerintem mindig akkor kell kiszállni, amikor elégedett vagy a profittal. Közben meg jött egy ilyen, szóval valahol meg lehet megéri majd várni hétfőig. [kép]
-
Digestive
veterán
-
Woodslave
félisten
Na ma kirakom Neymart megveszem Mbappet aztán egyelőre ennyi. Ez a biznisz se úgy jött be ahogy gondoltam. 84-esek semmit nem mentek legalábbis Ibrabimbo akiből bevasaroltam
Puskast szeretem amúgy is teljesen mindegy korábban már beszéltünk erről hogy ezen a tudás szinten és coin szinten mindegy.
Megpróbálok nem reward miatt játszani csak valahogy élvezni a heti pár meccset. Most már tényleg annyi játék van ezt minimalra kell szorítani
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #13106 üzenetére
Én is már beképzeltem az első pár meccsen hogy majd most. Még kicsit idegesített is ha nem úgy történtek a dolgok. Aztán már realizáltam magamban hogy itt ugyanaz a forgatókönyv lesz mint mindig és 6 winnél több úgyse lesz soha.
Most nem azt mondom többet érdemelnék vagy el van "csalva" bármilyen módon de ez nekem ennyi és nincs benne több. Jobban ment mondjuk mint a múlt héten én kimondottan élveztem a meccsek nagy részét. Ahol kikaptam ha magát a vereséget nem nézem akkor se voltak rossz meccsek. Mondjuk egyiken azért a 123-ikban nem kellett volna gólt kapni
De ez a pressing továbbra is undorító
-
miro.
senior tag
Asensiobol erdemes megint betarazni? 1k xboxon.
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
dudu5130
őstag
válasz Woodslave #13114 üzenetére
Nekem 5 meccsből meglett a 4 win azt adtam is a le a többit. Mondjuk előtte rivals kiégetett. 9 meccsből 1-et tudtam nyerni és azt mondom, hogy 2 ember bolt aki tényleg jobb volt. 25-30. Percig vezetek 1-2 góllal, oktató film kifogyott és kikapok 5-2re vagy 6-1-re. Ez volt 5-ször. Persze mindezt úgy hogy én tamadok folyamat és csak kapom a gólokat.
-
Woodslave
félisten
válasz dudu5130 #13118 üzenetére
tuti hogy van valami. Ha 2-0-ra vezetek akkor kezdek félni, ha a másik akkor meg tudom hogy még nincs vége. Nyilván nem törvényszerűség. De korábban egyik rivals meccsen is 2-0 után kaptam 4 gólt a második félidőben 15 perc alatt, aztán 4-4.. utána utolsó perces góllal kaptam ki. A következők egyikén meg ugyanez csak fordítva. Persze lehet mással is magyarázni tudom de vannak érdekességek, de tegnap például alapvetően ez nem idegesített.
Az a röhej inkább hogy a másik taktikája a saját csapatunkat hülyíti. Constans press két passzolás nincs jó, direct passzing a másik csapatát nyomja be a kapu elé stb.
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #13119 üzenetére
Játszottam most egy meccset, dettó ugyanez. Végig lefociztam a gyereket, de semmi nem ment be, Maignan mindent védett. A félidő 2-0 oda úgy, hogy 14-3 volt a lövés ide, nekem 5,4 xg, neki valami 0,9. A 2. félidőre semmi taktikát nem állítottam, nyomtam tovább ugyanúgy, végül a 70. perc körül lépett ki 4-2-nél, 5 lövésemből 4 gól lett. Totálisan érezhető volt, hogy az első félidőben akkor sem hagyott volna vezetni a gép, ha a srác leteszi a kontrollert, a másodikban meg hirtelen engem húzott a 0-2 miatt. Ez így minden, csak nem kikapcsolódás.
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #13126 üzenetére
A mostani reunion pick ezerszer jobban adja, mint a party bag, bár nyilván utóbbiból papíron több jó lap jöhet. De nem jön
+1, egyértelműen a legjobb sbc idén, ár/érték arányban is. Annyira gyűlölöm Neymart a valóságban is és a játékban is, hogy rendesen bűntudatom van, amiért használom, de sajnos nem lehetett kihagyni
A reward nekem most egész jól adta (div2), jött egy Mostovoi, egy Ter Stegen, Lloris, Skriniar hármas, meg egy Koulibaly. Nem sok, de általában Asensio meg Aspas szokott lenni a plafon
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #13111 üzenetére
Gyakorlatilag az 1. Swap óta az összes szar volt. Szinte csak a fodder packok miatt érdemes tolni...
Rewardbol jött egy eladhato Lewa, nice.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Shawrey felrakott egy új 4-3-2-1 taktikát elvileg valami kvalit (nem wl ) nyerő portugál gyereké, aki a döntőben Tekkzet verte el.
Eszembe jutott kipróbálom úgy, hogy Cantonat berakom bal cm poziba amelyik támad.
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #13131 üzenetére
Szerintem a leakelt gerrard meg cannavaro max. 6-9 token lesz szóval az elsőben kiszedhető. Legalábbis nehezen hiszem, hogy értük elkérnének 13-14 tokent
-
Ngtx
aktív tag
Uraim! Szívesen elfogadok pár csapat ajánlatot, hogy ki milyen keretet építene Messi köré?
Rendelkezésre áll körülbelül 370 ezer coin. (Xbox)apple user
-
HdRew
őstag
Mondjuk most éppenséggel magasak a fodder árak, de pl. ott egy Hakimi neki green linknek, aztán lehet szórakozni.
Nem tudom, hogy Messin kívül van-e még 370K, de nélküle számítottam ezt a csapatot.
-
adamcsik
aktív tag
Sziasztok!
Mikorra várhatók a frissített játékoskeretek? -
Mrguba
őstag
GYEREKEK EZ AZ ASSIST PRIMERA LIGA PLAYERS.
Ez a spanyol liga nem?? -
raven84
senior tag
Müller sbc 59k, amivel a legolcsóbb 91-es fodder jelenleg. Felsírsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- DIGI kábel TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- 3D nyomtatás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest