Hirdetés
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
- Nem lesz Stalker 2
- Warhammer 40.000
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adise
őstag
ez komoly hogy ez a promo ilyen vicc lapok?
-
sz_abika
addikt
Amúgy jó hogy jött ez a silver starosdi, de mostantól értelmét veszti az a game mode, mert mindenki ugyanazt fogja tolni
PSN: xszabikax
-
|AP|
veterán
a másik hasonlóból kiindulva nincs golden goal... nekem nagyon szenvedős volt az a játékmód, rosszabb, mint egy WL
Amúgy most megint visszatértem a prevgenre. Időről időre szopatom magam nextgenen, de ez a hajó erre az évre már elment.
Nem tudok már átszokni, teljesen máshogy kell játszani.
Majd nyáron, az új rész előtt játszogatok nextgenen, de szerintem addig többet nem szenvedek ott.A silverekhez: PL silver csapatom van, úgyhogy De Bruyne meg Joelinton is jöhet
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Ez a játék hihetetlen..
Először én rúgok egy kabaréba illő gólt, direkt el is nyomom minél hamarabb az ünneplést.. Majd ziccerben megyek, nekem jön a védőjével vagy fellök már nem is tudom, és csak sárgát kap, és a büntetőn kívülről jöhettem. Nem csak, hogy a gameplayt nem tudják normálisan megírni, de a szabályokkal sincsenek tisztában. Édes istenem, és az ilyen játékot adják el nekünk 30K-ért megjelenéskor. Agyrém.
-
ThuG4LifE
senior tag
A live lapok upgradeje mikor lesz? A bl 2ik kore utan?
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
EA's hit
őstag
Ez a promo a legnagyobb agyatlan baromság, amit valaha kitalált ez a retek cég, komolyan mindig képesek alulmúlni magukat Komolyan mondom, ha cégvezető lennék, felvenném a cégemhez azt az embert, aki ezt a promót kitalálta, csak azért, hogy utána rögtön ki is rúghassam
Közben újabb mid or prime sbc: mid Scholes. Az elmúlt kb. egy hónapban jött mid Nakata, mid Wright, prime Nakata, mid Baresi, és most ez is. Elmehetnek a jó édes anyjukba, de komolyan
-
BenXL
tag
Ezt a POTM Ben Yeddert hasznalja valaki? Tenyleg olyan jo ahogy irjak?
Rajta gondolkozom fodderekből és akkor marad coin mashova, vagy gold Mbappe vagy Ferran Torres. -
|AP|
veterán
meglett végre ez a napi 5 meccses friendly... közben a 300 friendly-s milestone is.
WL-t is lenyomtam 11 winnel (van még hátra 3 meccs, de azt leadom), szóval most egész jó pakkok jöttek össze.
De én ezeket most el nem nyitom
Ugye jövő pénteken jön már valami értelmes promó? -
ThuG4LifE
senior tag
Na gondoltam wl-zek egyet. Elso 3 meccs, 8-1, 7-0, 9-2 … nem nekem. 4ik meccs, sima liba, vezetek 5-0ra, es kikapok 11!!!-7re … mi ez a jatek?
ja es Mbappe minden meccs elso felidejeben leserult.
[ Szerkesztve ]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
sz_abika
addikt
Most h a BL lapja miatt esett a signature, vettem egy Sanchest.pff te jó ég, hol van ehhez képest a TOTY Jorge Valószínűleg szó szerint körbe futja. Emberünk mindenütt ott van a pályán, el se tudom képzelni a 87es milyen lehet
PSN: xszabikax
-
miro.
senior tag
Valaki amugy eltudja nekem azt magyarazni,hogy miert van a -5% az eladasoknal?
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
-
eM'82
addikt
Tegnap kíváncsiságból kipróbáltam ezt a módot. Hát ja, WLnél kegyetlenebb az biztos. Mindenkinek fullos ezüst csapata volt. 1nek nem, azt sikerült legyőzni . Szóval ez is offos lesz mint a másik Live Friendly-s.
Nem éreztem azt hogy saját divekből dobott volna, vagy gyengébbekből akár. -
Woodslave
félisten
Hajnalig elden ringeztem még kvalit se játszottam. Mégis képtelen vagyok elengedni a wlt pedig semmi értelme. de hátha nem tudok kvalizni végre egyszer
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
Csak megvettem Ferrant. Első kvali Di Natale erre rúgott 6-ot. Ferran meg kihagyott két ziccert...
Srác 3 pauset nyomott el 90-ik percben. Sajnos nem tudtam írni neki
-
Woodslave
félisten
válasz Woodslave #13784 üzenetére
Hát nem jött be 4-4. Első meccset kivéve egyszer se éreztem veszélyben magam pedig jól játszottak. Presselt mindenki mintha az élete múlna rajta.
Egyelőre se Fati se Torres nem tesz hozzá többet a játékhoz mint Insigne mondjuk... Nem akkor kellene hogy a jobb játékosok jobbak legyenek ha én vagyok béna fax? Qrva életbe már hogy nem tudok találni egy olyat akinél azt érzem amit a futbin kommentek
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz Mrguba #13796 üzenetére
Én a Moments lapját tervezem majd megvenni. Az már elfogadhatóan gyors is. Persze ha nem 1,5-2 M lesz, mert annyit nekem nem ér a szentimentalizmus.
A tokeneket jövő héten kikraftolom vsz, az SB-k vannak hátra.
Én a Prime Icon PPick-et fogom vsz választani, és az egyik X25ös csomit, am kijön még mellé. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest