Hirdetés
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
- Nem lesz Stalker 2
- Warhammer 40.000
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
10 meccs után 4 győzelem. Zseniális az egész, ahogy a németeknek mehetnek a lesgólok, nálam meg már a passz pillanatában jelez...
B*ssza meg az egész. -
ThuG4LifE
senior tag
Lenyomtam 5 meccset az uj csapattal, 5 win (szerintem eddig sose volt ilyen win sorozatom ), csak DR volt.
Hat valami brutal, most hozzam pattan vissza kb minden, Kante uj eletre kelt, Donnarumma is teljesen maskepp ved. Remelem nem csak par meccses EA ajandek ez. if Messi brutal, pedig nem szeretem , potm Yedder kicsit halovany a tobbi mellett, de igy is tetszik.
A 40-50 folotti ping is jobbnak erzodik.[ Szerkesztve ]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Digestive
veterán
Na best of
[Én mindent megteszek érte, h kilépjenek, de utolsó vérig kűzdenek.]
Ez ugyanaz a meccs. [Jorginho szóló a saját tizenhatostól]
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Kristof_94 #13351 üzenetére
Nálam ugyanez ez a hétvége. A 11 win nem szokott gondot okozni, még adok is le meccseket általában, de ma eddig 11 meccs 5 win. Gusztustalan szar ez most valamiért. Egyik meccsen 2 gólos hátrányból feljövök, hosszabbításban meg az első percben kidob a főmenüig, nyilván lose. A netemmel pedig nem volt gond. Úgyhogy ezen a hétvégén a cél a 9 win aztán le van szarva az egész.
Elnézést a kirohanásért
-
mcwolf79
veterán
válasz Digestive #13354 üzenetére
Nem akarom csökkenteni érdemeidet, de ilyen balfasz ellen , aki fél pályán keresztül lohol utánad így , hogy esélye sincs beérni ahelyett , hogy váltana egy védőre és úgy próbálna megállítani. Én nem vagyok top játékos ( közel sem ) , de ennyire még én se vagyok balfasz .
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Aguinaga
őstag
válasz Woodslave #13361 üzenetére
Éjjel volt olyan, hogy az ellenfelem mindent is bevert FB Neymarral az első fél órában, de konkrétan 3 lövés, 3 gól.. nem sikerült semmi passzom, lövésem, nagy késéssel reagáltak az embereim minden gombnyomásra. Aztán félidő vége előtt szépítettem egy szerencsés góllal, 1:3 volt ekkor.
Második félidőben teljesen más csapatok jöttek ki, nem is értettem, mitől változott meg minden, végig egykapuztam, mindenhol ott voltak a babáim, a 91.percben már 5:3 volt ide, még lőtt egy glitchet a középkezdésből, de nyertem..PSN: OldSlowhand74
-
-
EA's hit
őstag
válasz Nandinagy #13348 üzenetére
Hogy muzsikál a portugál? Én is nagyon agyalok, hogy kipróbáljam a kezdőben, nálam is 8 chemen lenne. Csak az average body type és a med-med work rate miatt nem tudom, érdemes-e. Plusz Aouart váltaná, akit borzasztóan szeretnék már kikukázni, de értékek alapján gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz a portugál is, mint a francia, szóval nem biztos hogy előrelépés lenne.
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
Én 11 winnel, és 1 leadott meccsel zártam a WL-t. Nem erőltettem semmit. 0-3 után nem is voltak elvárásaim, aztán lett 5 win zsinórban.
Talán szülinapi ajándékként, de 2 ajándék win-t is kaptam. Jól esett
A pick-ekből mind 86os volt a max. És a többi reward is megállt annál.Capita-t eladtam, még pici haszon is volt rajta.
Vagy Pedri, vagy Jorginho fog érkezni -
Izéjose
tag
Kiesett Kounde toty nomination lapja használja valaki ?
versenyképest lap még ? -
|AP|
veterán
Pedri nálam továbbra is kicsit meh... Nem rossz, de ennyiért azért rohadt drága. Jó mondjuk én szar játékos vagyok, nem tudom kihasználni, amúgy lehet egy állat
Viszont az az arc, amit csináltak neki a játékban... mint egy 50 éves általános iskolai alkesz gondnokLassan visszaesik az ára oda amennyiért vettem, és megy ez még jóval lentebb is. Lehet el kellene adnom, venni egy RTTF Llorentét és majd ha tovább esett akkor visszavenni
-
|AP|
veterán
nálad lehet jó lenne, nekem nem valók az 5* skilles lapok, csak pazarlás
De egyelőre még nem adom el, marad a Piqué-Dest-Pedri Barca jobb oldal.
Llorente szerintem jönni fog majd, akkor már elég jól el leszek látva Laligás középpályásokkal (feltéve ha De Paul beválik és esetleg fejlődik is) -
ThuG4LifE
senior tag
Ez az uj Ozil lap … 3-0ra vezettem felidoben, becserelte ellenfel es 5-5 lett a vege. Mind az 5ot Ozillel, hozzaerni nem tudtam.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Woodslave
félisten
Na végre ebben a friendlyben sikerült megbüntetni egy 1-0-nál pauselot. 1-2-nél nyomtam neki egyet ki is lépett
Egyik nullánánál kileponek megírtam hogy legyen áldott és találja meg a boldogságot. Visszaírt thanks
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kristof_94
nagyúr
Végül csak meglett a 11 győzelem, a pickek Trippier, Ndombele meg az olasz LW.
Totw csomagban utóbbi volt a legjobb, a 2 packban meg volt egy UCL Sanchez. Kemény 40k, nagyon utálom hogy mindig megszívat a flare. Volt ott egy Szoboszlai is, várnom kellett volna a csomaggal, mert 19 órától m ár EL-es lapja lesz. -
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #13385 üzenetére
Én ha hátrányba kerülök, rögtön kilépek. Ha vezetek és nem lép ki, akkor kilépek ahogy kiegyenlít. A franc se fog a legszarabb játékmódban végignyomni egy egész meccset. Ha mindenki tartaná magát itt is az aranygólhoz, mindenkinek sokkal boldogabb és nyugodtabb élete lenne.
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #13387 üzenetére
De itt nem. Mert csak x meccset jatszhatsz és abból kell nyerni.
Ikon swapnal ok. Vagy bármi más feladatnál. De itt azért játszok hogy napi hármat nyerjek
Amúgy meg semmivel nem xarabb és ertelmetlenebb mint a rivals
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Diaz már 200k. . Ebből lehetett volna toty Mbappe
Tényleg nem jött ma semmi?
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Ott a Szoboszlai, a balance és postioning kicsit rossz, de nem is az a lényeg!
-
Woodslave
félisten
Van olyan seriea olasz cm aki tud játszani rbt Cancelo helyett?
-
HdRew
őstag
válasz Kristof_94 #13392 üzenetére
Tudom, régi lap, de Tonali?
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #13392 üzenetére
Vagy premier ligás is jó. Bár lehet hagyom a faxba. Marad Darmian aztán Neymar csere
-
HdRew
őstag
Hiába játszok 3-4-1-2-t, ha mindenki egyszerűen egy patkány és védekezik 4-2-3-1-ben, majd előrebassza a labdát, és lekontráz. Fifa 2022. Grat.
A patch totál kinyírta a játékot. Azért úgy megnézném, hogy vajon nézik-e a reakciókat rá, mert sok jót nem mond senki sem erre a fosra.
-
|AP|
veterán
a mai 5 friendly-ből egyet sikerült megnyernem... Végig full ikon és TOTY csapatok jöttek szembe. Nem, nem 1db loan TOTY Mbappe vagy R9, hanem full... én ilyennel még nem is találkoztam.
Mindenkinek sokmilliós csapata van február közepére? Hogy van ez?
Amúgy 2 meccsen emellé még sokkal jobb is volt az ellenfél, kettő viszont olyan szinten elcsalt volt, hogy fájt, még akkor is ha csak friendly. Pedig tegnap még tetszett ez a játékmód -
Woodslave
félisten
Soha nem szabad feladni. Előbb 15-ik perc 4-0 ide. 5-2. Aztan a vége 6-6 éppen nem kaptam ki
-
Kristof_94
nagyúr
Én draftban 4-0-ról jöttem fel és húztam be 5-4-re...
Közben már csak 29 meccs kell a "year in review" küldetésben!
A jobb kar kigumizása jó módszer volt, de nem merem erőltetni, mert el fog csesződni a kontroller és "driftelni" fog a kar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...