Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Tiszta szégyen ahogy az argentinoknak fújnak.Mintha utolsó meccsem lenne a bent maradásért es semmi sem dalt a 16oson belül Fifaban...
PSN: xszabikax
-
Csokipuding8
tag
Cuadradonak 200 a max ára? Szeretném kipróbálni, és várom h lentebb menjen, pláne ha az a max ára, mert szinte csak annyiért van kint egész nap...amikor van egyáltalán. Aztán ha lezuhanna az tuti bukó. Csak telon tudom nézni, valaki csekkolná nekem?
-
arpo04
őstag
válasz Csokipuding8 #30155 üzenetére
Xone, pc egy darab sincs a futbin szerint. Ps 199
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
MdewC
nagyúr
válasz Csokipuding8 #30155 üzenetére
Azonnal elviszik mindenhol.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Ragnar17
tag
Az Argentinok bajban..és újra jön a szupersztár Pavoon
-
arpo04
őstag
De gyors a gyerek 😂😂 csak labdaba ne kelljen ernie.
Nem jok az argok de a biro a legyengebb. Vicc amit muvel.[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Már megint Pavon. Ott ül Aguero és Dybala, erre jön Pavon.
Ki érti ezt?Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
arpo04
őstag
Maradona hozza a formajat 😂😂
-
Digestive
veterán
válasz Fifaisshit #30160 üzenetére
De először az kellett... Pfejjj de megszopatták megint a jónépet! És aki képes volt 50k-ért játékost venni, most eret vág magán!
-
Kristof_94
nagyúr
Kár Nigériáért...
Meg a kezezésért is.[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Csodálkozom magamon, de a végén már drukkoltam az argentinoknak
Az első nem volt 11es, a másodikat én megadtam volna. Másik meccsen kissebbért volt bünti.
Van még 1 meccsük a gallokkal, oszt jónapot.Maradona kész. És kövezzetek meg, de még nem is volt olyan jó, mint ahogy ma emlékeznek rá. Ha nem kezezi be a vb-n azt a fejest,1 lett volna a sok közül. Sztem semmi extra nem volt benne. Jó volt, de voltak sokkal jobbak.
Én azért kitettem 3 gold tunéziait 10k ért, biztos ami tuti alapon. Mind elvitték
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
arpo04
őstag
válasz Szigma70 #30172 üzenetére
Akkor nem emlekszel mit muvelt a Barcaba vagy epp a Napoliba. Owen volt az egyetlen jatekos aki ugyan ugy sajat telfelrol indulva vegig cselezett es golt rugott. Elotte csak Maradona volt erre kepes. Szoval nem csak a kezezese ami miatt emlekeznek ra. Bar szerintem az csak az angoloknak faj...
Barcaba sokkal gusztustalanabb dolgot csinalt, Zizuval jol kijonnenek 😂😂Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok, akinek PC-n vezeték nélküli a kontrollere: hogyan kell csatlakoztatni? Bedugtam a vevőt, nyomom a gombokat a kontrolleren de semmi. Elvileg WIN7-en is mennie kell.
-
Digestive
veterán
Ez a szenya játék direkt fel akar b.szni! MM egyik csomagjában, volt egy Kolarov, Mooy, Evra hármas... Miért nem jöhetett ez egy hete, h verjem bele!
-
arpo04
őstag
válasz Kristof_94 #30174 üzenetére
Vevo oldalan levo kis gombot megnyomod es utana bekapcsolod a controllert, akkor ossze tudod hangolni. Ne lepodj meg ha ki kell huznod a vezerlot es vissza tenni. 😊 de youtube-on video is van fent.
Digestive: nekem a legjobb 83 hamburgi kapus....[ Szerkesztve ]
-
Lori82
senior tag
Már kurvára unom az SB-t,de jól jön az a 13k és 2 vagy 3 csomag hetente.Valamit elállítottam vagy másnak is mindig nappal vannak a meccsek??
Más : Valaki próbálta már ezt a vébés Stones gyereket? Gondoltam lecserélem Tots Otamendit,megéri PC-n 300 k-t? -
arpo04
őstag
válasz Kristof_94 #30177 üzenetére
https://youtu.be/zekch0_z_IM
Pcn is ugyan igy kellXone: arpo81 PS: smithg830918
-
A guru
addikt
Maradonat korházba kellett vinni a meccs után úgy szétcsapta magát...
-
Digestive
veterán
-
gabesz82
őstag
válasz Kristof_94 #30180 üzenetére
Eszközkezelőben jobb gombot nyomsz az ismeretlen eszközön, majd illesztőprogram frissítése. Illesztőprogram keresése tallózással vagy a számítógépen (nem tudom pontosan win7nél hogy néz ki így hirtelen), aztán választás a számítógépen találhatóak közül, majd ott megkeresed az xbox 360 vezérlőt.
PSN: Morfologus82
-
gabesz82
őstag
válasz Kristof_94 #30189 üzenetére
ja hogy one kontroller... attól függetlenül egy próbát megér szerintem az amit írtam, hátha...
PSN: Morfologus82
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #30193 üzenetére
Jesszus.
Kristóf elhiszem, hogy idegesítő, de kérlek ne offold tovább a topikot, 2 éve megy ez a kontroller téma.
Van másik fórum erre, vagy egy IT-s spanod megcsinálja.
Köszi.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Csapoati
nagyúr
-
Baros05
csendes tag
válasz Kristof_94 #30189 üzenetére
Xbox One kontroller csak WIN10-en megy, WIN7-en nem.
Fent van a microsoft honlapján is. -
Csokipuding8
tag
Na kontrollerfejek Kipróbáltam végre Marchisiot... olaszba tényleg kötelező.
Mosest is megvettem. Rb-ben sajnos nem éreztem az előnyét ezeknek a durva statoknak, de kp-án... uhh... Ott kb verhetetlen ilyen árkategóriában. Kb csak fejelésben nem jeleskedik, de minden másban atom -
Digestive
veterán
Srácok nem tudom ti h vagytok vele, de ahogy közeledik a következő játék indulása, úgy egyre erősebb az érzés is, h qrvára nincs kedvem megint 0-ról elkezdeni! Pedig nekem ez lesz csak az első váltásom... Biz' Isten semmi kedvem kupeckodni. Ha egy 2-3 millával indíthatnék, akkor mégy csak-csak, de 0-ról! Pfejj! Legalább 2-3 játékost, vagy csak az ikonjaimat ha átvihetném!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest