Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar17
tag
Nem szeretem az Argentínokat, de már engem is idegesít ez az edző..Lehet én vagyok tudatlan, DE ki ez a Pavoooon? miért élvez előnyt, azokkal szemben, akik esetleg tudnának is a támadó játékban segíteni?
Dybala az előző meccset végigülte, de Pavoooon akkor is játszott, ki ő? Ennyire fasza kis gyerek?
-
Kristof_94
nagyúr
Na ennek vége, szerintem Izland megy így tovább, durva...
Azért kemény, 330 ezres ország, ennek kb. a fele férfi és ebből mennyi lehet az, aki igazolt focista... Mi meg vagyunk majdnem 30x ennyien és sehol nem tartunk. Egy tehetség nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Az egész vb-n ez a Horvát csapat a legmeggyőzőbb.
Szenvedtek a brazilok, a spanyolok, a portugálok, a franciák is csak potyával nyertek, erre jönnek a horvátok, és jó focival nyernek sorban.
Az a röhely, hogy az izlandiak fele meló után focizik, és most szabin vannak a gyárban, hogy ittlehessenek a vb-n.
Az meg még röhelyesebb, hogy argentínának még így is van esélye
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Ragnar17
tag
Hú de kínos..
-
Szigma70
addikt
Na ebből a meccsből tisztán látszik, hogy mit ér 1 sztár a csapatban kiszolgáló személyzet nélkül. És , hogy mennyit ér a szürke kiszolgáló személyzet, ha 1 csapatban játszik.
Megnézitek a horvátokat, minden poszton valami nagy ligában játszó rakkolós igásló van. Talán Modricon kívül senki sem sztár, de van nevük, tudásuk.
Cr is szenved a válogatottban, nem úgy szolgálják ki mint a Realban.
Csak a potyák , a szabadok amik csak tőle függenek, és a 11-esek mennek neki is.Ezért jók a horvátok, és ezért lesznek jók a franciák is és a németek is belejönnek sztem.
[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
Argentinanak se vedelme, se kapusa. A csatarposzton meg elottem leirtak mi is a baj. Dybala padon... Higany kezdobe. Ez a hajo elment. Horvatok se lesznek sehol. Akikkel szamolni kell sokan leirtak. (brazilok, spanyolok, nemetek) Talan MdewC irta nem a csoportkorben kell villogni, azt tul kell elni.
[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Fifaisshit
őstag
válasz Szigma70 #29857 üzenetére
Plusz Rakitic
Ok ketten a világsztárok a többi pedig jó jatekos
De ha megnézed a 98as 3. Helyezett csapatot az szerintem gyengébb volt. Jók lesznek ezek a horvátok tényleg .....a titkos meglepetés ok lesznek úgy látszik
De azerintem továbbra is a belgák , németek tuti kiesnek spanyolok max 8......és szerintem az angolok is ott lesznek[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
válasz Fifaisshit #29860 üzenetére
Biztosra veszed ezeket es barmi penzt feltennel erre? 😉 Mert a regebbi tornakhoz kepest nincs sok kulonbseg. 98-as francia sikernel se volt meggyozo az hogy ok nyerhetik. Egyedul a dontobe volt az amit megerdemeltek. Kis segedlettel de elmentek a dontoig es ott be is huztak. Azon viszont paradeztak. Igy most se lennek biztos a kiesokben foleg nem a nemetek korai bucsujaban. „A foci egy olyan játék, amit huszonketten játszanak 90percen keresztül, és mindig a németek nyernek.”
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #29862 üzenetére
A kapus filmrendező, az egyik csere fogorvos, a cb Saevarsson meg egy csomagoló gyárban melós. Ő van szabin
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #29864 üzenetére
Ha neked ennyi jött át a leírtakból, akkor igen.
-
Kristof_94
nagyúr
Felesleges ezen vitázni! Az izlandiaknál egy csomóan dolgoznak vagy van valamilyen normális végzettségük a foci mellett és így is sokkal jobbak, mint mi. Szegény Rossi-t is mindenki isteníti, de kétlem, hogy tud a csapaton segíteni. Jobban járt volna, ha nem vállalja el, csak savazni fogják.
-
MdewC
nagyúr
Nem tudtam mi a furcsa a játékban, mire feltűnt, hogy Lozi arca meg van csinálva.
Vágott is gyorsan 2 mesterhármast.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #29868 üzenetére
Minek az? Semmivel nem jobb mint a tots, plusz LM ami nekem nem jó...
A tots lapoknál nem kell jobb, ezek a vb lapok csak lehúzzák a népet (aki hagyja). Parasztvakítás.
Amit itt költenétek, tegyétek félre a következő fifára.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Fifaisshit
őstag
válasz Szigma70 #29863 üzenetére
El me hidd ezeket a baromságokat
Az a csomagoló gyáras előtte több mint 10evet legioskodott nyilván nem ingyen és nyilván nem ingyen jatszik otthon sem
Valamint abba a kisfilmben azt a munkát szegény mama is megcsinálja meg olyan gyors az a szalag
Azért mindent nem kell elhinni
Egyszerűen jók lettek mind utánpótlás mind felnőtt szinten és a semmiből szó szerint kb 5ev alatt .... -
Digestive
veterán
válasz Fifaisshit #29872 üzenetére
A lényeg h tényleg a semmiből pár év alatt olyan eredményeket tettek le az asztalra, amire a kutyaütő fiaink nem képesek Puskás öcsibácsi óta... Lehet többre mennénk, ha itthon is a gyárakból verbuválnák egy nemzeti 11et!
Na de a lényeg, h ma Firmino és Willian is pattintson vagy 2 gólt és akkor lesz 2 baromi jó lapom a ptg-ből!
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Szigma70 #29865 üzenetére
ez most vmi új divat a fórumokon a "ne személyeskedj" és barátai mellett ? "ha neked ennyi jött át..."
nem, nem ennyi jött át, csupán az egyik észrevételedre reflektáltam, mert valszeg a többivel egyetértettem!
sejtettem, hogy az nso-s cikket olvastad, mert ott szoktak írni ilyen fantasztikus történeteket, amivel még ráadásul lehet hergelni a magyar foci közönséget is! Ráadásul blikk, szenny színvonal.
(#29873) Digestive:
mi fiaink elvannak a posványban és ráadásul ezt jól megfizetik nekik! mlsz ráadásul a fiatal szabály utáni pénz elosztással még rontott is a helyzeten. Még jobban túl lettek fizetve, ráadásul a külföldön edződő fiatalokat sorra hozták emiatt haza. Azok meg, hogy inkább megküzdjenek a helyeikért, inkább hazajöttek a tutiért, ráadásul magasabb fizuért. tisztelet a kivételnek!
biztos bevezetném a fizetési sapkát. max nettó 300k huf, aki többet akar keresni, menjen külföldre![ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Szigma70
addikt
Jah, meg a meccs közben is mondták.De már ne is haragudj, hogy egy posztolás elött nem csináltam mélyreható PHD szintü aknamunkát, kutatást a témában.
Egyébként sem ez a tény volt a lényeg a leírtakban.
[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
válasz LedyGyuszi #29874 üzenetére
Ezeknek ? Inkább bruttó 300k !
Minden évben megy a nagy ígérgetés, aztán augusztusra már 1 magyar csapat sincs nemzetközi kupában. Max ha a BL-ből átesik az EL-ben és ott még megy 1 extra kört.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #29874 üzenetére
Igen, a poszt második felében leírtak teljesen igazak.
Mégis egyetértünkÉs a vitatéma lényege is ez volt, csak elvesztünk a részletekben
A reflektálással, helyesbítéssel barátilag semmi probléma,
de a cinikus visszakérdezés oktalan vitát szül sajnos.Barátilag
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Szigma70 #29877 üzenetére
az a baj az írásos kommunikációval, hogy egy hangsúly, hanglejtés, beszéd szünet és egyéb eszközök nem jönnek ki. így könnyen félreérthetik egymást a felek vagy másképp élik meg a másik fél reakcióit!
részemről semmi rossz indulat, cinizmus nem akart lenni!XONE: LedyGyusziHU
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #29878 üzenetére
Tökéletesen igazad van , sokszor a mondandón személyes kontaktus esetén csak röhög az ember, míg leírva lehet sértő, vagy félreérthető.
Részemről sincs probléma, sőtMondjuk hatalmas respect az ittlévőknek, hogy én eddig csak és kizárólag értelmes vitákat, veszekedés, és sértegetés mentes szócsörtéket olvastam, nem úgy, mint más topikokban. És így MdewC-nek sincs legalább dolga
Más
Üzletileg megint rossz döntést hoztam
Goretzka helyett kipróbálok pár CDM-nek való embert, Radja, Vieira, Lothar. Elsőnek Radja mellett döntöttem, bár Vieira olcsóbb lett volna, 390-ért lett volna épp. Nos Radja most annyi, amennyiért vettem, míg Vieiran 150K haszon lenne azóta. Hihetetlen, hogy mindíg melléfogok ilyen téren,
-
etaclan1984
őstag
válasz Szigma70 #29879 üzenetére
Naponta változnak az árak olyan irányokba amikbe nincs sok logika Ezért ne verd a fejed a falba !
Másik pedig hogy az egy dolog hogy mennyiért van kint piacon, attól még nem biztos hogy annyiért el is adják ! Pl napok óta nézem baby Maradonát és Pelét. Van hogy 1.2ért van csak kint, de még 820ért se vitték el. -
Fifaisshit
őstag
Amúgy ma is jön ki egy Classic European Heroes csapat
-
Csokipuding8
tag
Csőttök!
Argentin támadósort tesztelek a napokban. Jobbon a megtört törpe, középen kipróbálom Crespot (érdemes rámennem a prime-ra, vagy elég a 87-es?), és bal futónak nem tudom kit kéne. Dybala, Lanzini... ki van még értlemesebb, gyorsabb? Felállás 4321. Szélsők nélkül jól össze lehetne rakni, de Messit ki akarom próbálni mindenképp, ST verzióra nincs kittyó. -
v-man
őstag
válasz Csokipuding8 #29884 üzenetére
PTG Gomez van még Lw poszttal, de az elég gyenge a totshoz képest. Meg van még barna di Maria.
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Szigma70
addikt
válasz Csokipuding8 #29884 üzenetére
A többit nem próbáltam, de a Prime állat nálam Crespo
De én Messi helyett egy Dybala- Crespo-Agueró sorban gondolkodnék
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz etaclan1984 #29880 üzenetére
Nem, sajnos a nyitott WL miatt változtak az árak, Vieira francia, ugye eddig nem kellett, de most ismét kell, míg Firminó ára eddig fent volt, most meg beesett.
Sokan megszívták ezt
-
Csokipuding8
tag
Mariskát már csak azért is lehet megnézem, mert senkinél nem láttam még. A sima Gomez nálam nagyon jó volt, csak váltani akartam. Viszont valami erősebbet szeretnék ennél...
Szigma: Messi annyira nem jó? Tudom hogy szélsők nélkül ez toszó támadósor lehetne, csak pont Messit akartam csekkolni
-
v-man
őstag
válasz Csokipuding8 #29888 üzenetére
Nekem egy ideig volt Messi, csatár poszton 6 chemmel, szerettem. Vissza is fogom még venni, de St verzióra gyúrok. Jobbszélről bal lábbal beadni nem a legjobb, a játékodtól is függ, ha sokat fejezne be akkor biztos nem fogod megbánni.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Expendable
aktív tag
4-2-2-2-be melyik ikon CDM-et ajánlanátok? olyan 600K-m van rá. (PC)
-
Szigma70
addikt
válasz Csokipuding8 #29888 üzenetére
Nem tudom melyik lapról beszélünk, de ha a goldról, akkor az fizikailag gyenge a darálóban.
@MdewC
Remélem a mondat írása közben simogattad az állad mint CR
@Expendable
Nem vagyok naprakész PC-s árakban, de Prime Petit, 88-as Vieira, vagy 91-es Lothar jó CDM.
[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Brazil-Costa Rica meccsen ez a stadion nem semmi, gyakorlatilag nézhetetlen a meccs az árnyékok miatt. (Számomra)
-
Fifaisshit
őstag
90bfolotti lapok lesznek ezek a klasszikusok is
90 Villa 94 Robben 95 Gigi -
Csokipuding8
tag
Sokat.. Ellenben keveset adok be, mondhatni alig. Inkább bepasszolom vagy becselezem magam, aztán szeretek befejezni a szélsőkkel is. Ebben meg erős az öcskös. Úgyh remélem beválik. Agüero és Dybala már megvannak egy ideje, kurva jó mindkettő. Na meglátjuk mi sül ki ebből. Betegesen variálom a csapatot már mostanában, remélem találok egy igazán ütős triót
Szigma: igen a goldról. Nincs problémám a gyengusz törpékkel, megoldom máshogy
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz Fifaisshit #29881 üzenetére
Nem áll túl jól a szénánk kolléga!
Williant el is adtam a csere pillanatában...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest