Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
Most akkor ez a hét se 1 nemzetes? Valaki mondjon már egy tutit pls...
-
Digestive
veterán
Roussillont lassan vissza is veszem... 30k-t esett a francia ára is tegnapról.
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #29758 üzenetére
Ne röhögtess.
Nem a közösségre hallgatnak, hanem tüzet oltanak.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Digestive
veterán
Amúgy ez meg azokkal kibaszás, akik összeraktak egy relatív drága csapatot. Most buknak egy rakás coint...
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Kristof_94 #29758 üzenetére
Röhej!!!
Jöhetnek vissza a R9, R7 + nyolc iconos tucat csapatok, fákjeah!
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
peetie1
aktív tag
válasz sz_abika #29740 üzenetére
Én toty-ot vettem belőle mert az volt olcsón éppen, de nálam is egy fos camban, hunterrel... 10 meccsen vmi 3 gól meg 8-9 assist. Mindent mellé vagy kapufara lő. Másik csapatban dybala a 3*os wfal meg császárkodik 🙂 na ő egy nagyon kellemes csalódás. Olyan mint a bobby carlos bal bekkben. Ott sem hittem volna hogy bárkit le tud fejelni, pedig de.
-
MdewC
nagyúr
Megértem, hogy mérgesek vagytok.
Nekem nem lett volna coin alakítani, így maradt a régi team, legalább lehet játszani.
Amúgy no comment.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem pont ez a lényege a FUT-nak, hogy mindenféle csapatot összerakhassunk. Ha egy nemzettel szeretnék játszani, akkor normál season.
-
Szigma70
addikt
Nálam, aki másnál isten, az nem működik. KDB TOST lapja viszont nekem is jó. Nem mondom, hogy a legjobb lap, de kipróbálás után nem találtam jobbat RAM, vagy LAM poziba. Azaz de, de Őt nem tudom játszatni, és ha tudnám, akkor sem KDB-t cserélném el rá, hanem Firminót. Nos a jobb ember az TOTS SON.
Nálam most LAM TOTS Firmi, CAM DelPi, RAM TOTS KDB. Néha cserélgetem őket a posztokon, de lényegtelen.
KDB jól érkezik a széltől, nagyokat lő, jól osztogat, és erőszakos, gyors. Hunterrel kifejezetten gyors, és viszonylag sok gólt fejel nálam. Szerintem jó lap.Más
Aki gondolkodik TOTS Goretzka és TOTS Nainggolan közt CDM poszton, az Radjában gondolkodjon.
Este 5 meccset játszottam vele, de ennyiből is lejött, hogy sokkal agilisabb, gyorsabb, erőszakosabb, megtalálhatóbb mint a német. A német beleszürkül a mezőnybe, Radja meg ott van ahol kell, elöl, hátul, mindenhol.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Kristof_94 #29766 üzenetére
néha jól jön egy kis változatosság is... én pl. biztos tennék a WL-be vmi havi egy fondorlatot! egy liga (bár WL sokáig BPL WL volt...), egy nemzet, egy földrész, max 3 IF, max 2 icon stb... vagy ezeknek visszahoznák a sima online kupát!
neked az egy nemzettől van herótod, másnak meg a 41212(2)-es felállású sablon csapatoktól...
-
Darabokra
senior tag
válasz LedyGyuszi #29769 üzenetére
nekem pl azért nem tetszik ez az egy nemzetes daily, wl, mert van egy eladhatatlan Tots Dybala+ 2 icon Ferdinand, Blanc, és nincs mellé most millió coin értelmesebb csapatot építeni
-
Szigma70
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Darabokra #29770 üzenetére
és miért kellene mellé több millió a csapat építésre?
(#29772) Szigma70:
nekem speciel nem az a fájó pont, hogy a full csapatomat le kell cserélni, mert alapból nem világ válogatottal játszottam... mindössze 3 cserét kell végre hajtanom. inkább az ellenfelek monotonitása...(#29774) szeby24:
no offense, csak vki próbál egy kis észt is vinni a játékba, nem pedig csak lenyomni a lövés gombot! arra egy majom is képes, ha betanítod neki... én csak pár meccsen teszteltem ugyan az sbc-s verzióját, kb annyi gólt rúgott (ráadásul minden 16oson belülről, mert távolról ritkán durrogtatok), amennyi meccset játszott, de mégsem cserélném le soha rá Reusot...[ Szerkesztve ]
-
szeby24
csendes tag
No offense de akinél De Bruyne nem adja,az szerintem válasszon más játékot,mert a fifához nem sok köze van;!
Toty De bruyne 1234 meccsen 687 gól és 613 asziszt,és szinte mindent bever 16-on kivülről!! -
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #29773 üzenetére
Ezt mondjuk adom, bár így is egy séma volt nagyjából. Brazilok, Argentínok, max Franciák
@ szeby
Azért ez nem ennyire fehér, vagy fekete.
Van, akinek egyszerüen nem fekszik egy játékos, vagy csak a csapatba nem illik. Nálam is volt, hogy valaki egyszerüen rossz volt, másnál meg isten. Ilyen van és kész. Olyan nincs, hogy egy lap mindenkinél jó legyen.
EnnyiEttöl még lehet, hogy kapnál tőle egy 6ost
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Darabokra
senior tag
nem feltétlenül kell, de picit unalmas a full TOTS brazil keretek ellen játszani 2-300 ezres francia kerettel, és a 90. percekben kikapni hihetetlen keretekkel
és ha nem csak ennyit láttál meg a hozzaszólásomból, akkor megértheted, hogy a legjobb játékosaimat meg nem is használhatom így értelemszerűen.
Esetleg tudja valaki kb meddig lesz még WL a 18-ban?
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Darabokra #29776 üzenetére
akkor nekem szerencsém volt a sorsolással! 15 meccsből 4 brazil keret volt...
mondjuk én ugyanígy untam hétről hétre a BPL teameket!
de azért gondolom neked is elfogadható lenne, mondjuk 1-1 ehhez hasonló vagy más megkötésű hétvége havonta a WL-ben...csak ismételni tudom magam, én roppant módon éreztem régebben a különböző megkötésű online kupákat. hoztak egy kis változatosságot a játékba.oylan vereség meg simán jön fullos kerettel is!
(#29777) szeby24:
akkor azok a játékosok nyugodtan letehetik a FIFA-t...[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Igen. Hátul tiszta ikon és ők megoldják a védekezést. Én már nem is erőltetem a WL-t mert kevés időm van és azt se ideggel akarom eltölteni
-
szeby24
csendes tag
válasz LedyGyuszi #29778 üzenetére
Ha ha,nagyon vicces!!! Unalmas már hogy folyton nyavajog valaki hogy ez nem jo,az nem jo,hát ha nem tetszik nem kell vele játszani,oszt jóccakát gyulabá😀
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #29778 üzenetére
Mindenki más játékosokat, ligákat tart unalmasnak, sablonnak. Pl. én nem értem, hogy Mr. Injury hogy kaphatott 11 meccsért egy 96-os fossá húzott TOTS lapot, miközben mások, akik végignyomták a szezont lehet jobban megérdemelték volna.
-
Darabokra
senior tag
válasz Kristof_94 #29782 üzenetére
kire gondolsz?
-
Darabokra
senior tag
válasz Expendable #29784 üzenetére
ő még a megszavazott TOTS ban volt benne nem?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Kristof_94 #29782 üzenetére
Akkor nem ment át a mondandóm lényege...
Számomra az a monoton, ha 10/9 játékos ugyanazt tolja vmilyen formában! Felállás, high pressure, játékosok, látok vmi új glitchet a jutubon és most droid módra azt nyomom...Mondjuk,hogy ezzel milyen összefüggésben Reus,azt nem tudom. Viszont ha visszakeresed anno Bundás TOTS, talán pont neked írtam csodálkozásaimat a redditröl belinkelt előrejelzésedre!
Sem Reus,sem Goretzka, sem Batsman nem kapott volna nálam ToTs lapot...XONE: LedyGyusziHU
-
Darabokra
senior tag
válasz LedyGyuszi #29787 üzenetére
én mondjuk Mülleren is csodálkoztam
-
Digestive
veterán
válasz LedyGyuszi #29789 üzenetére
Mivel német foci szaki vagy, mond már el nekem, h miért az a Neuer áll a kapuban, aki 1 éve nem volt pályán?
-
Fifaisshit
őstag
Végre újra WL nem is értem minek kellett itt egy nemzete a buzisagot bedobni
Végre van értelme újra játszani
Ezért szenvedtem egész évben hogy a kurva jó csapatommal játszák és nem azért hogy egy rakás coint bukva építsek új csapatot év közben oke lett volna de itt faszsag sajnálom aki beült a hintaba de üdvözlöm hogy az EA belátta hogy faszsag ez az egy nemzet -
MdewC
nagyúr
válasz Fifaisshit #29793 üzenetére
Szebben nem is írhattam volna.
De nem belátta, hanem megbukott az ötlet. A vb móddal együtt.
-
törölt tag
90-es Mooy, nem lesz rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest