Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Nem értem egyébként
Ezt a Rashfordot olyan 160k ból lehet kihozni, lehet, valamivel alatta.
De ezért már igen jó lapokat lehet venni, vagy megcsinálni Crespo, Larson ikon sbc-t. Szóval kinek jó ez? Vagy csak, hogy ez is meglegyen?[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Vazallus
tag
Üdv,
Még új vagyok ebben a részben. Meccset nem lehet sehogysem elölről kezdeni csak kilépni de akor meg vesztek (Forfeit )?
[ Szerkesztve ]
"Mr. Salieri sends his regards"
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Szigma70 #29351 üzenetére
Elmagyarázom miért éri meg egyeseknek!
96 pace, 98 agility, 91 dribbling, a futheaden 91-es beast rating. Ezt a gyereket csak indítani kell, onnantól kezdve futsz és kerülgeted a védőket, majd gólt lősz. Képzelj el egy Tots Son - Rashford -Tots Salah támadótriót...
Meg már az alap és IF lapja is iszonyatosan OP, ez még durvább lehet. Ha nem sajnálnék rá ennyi zsetont még lehet ki is próbálnám. Nekem Salah helyett Sterling van meg, de úgy is komoly lenne.
Ami röhejes, hogy drágább, mint Vidal.[ Szerkesztve ]
-
-
dejvid8
őstag
Ez az SBC Ndidi igencsak tetszetős...
Szerintetek érdemes lenne 88 Petitet lecserélni rá?[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Kristof_94
nagyúr
Ez az új Ben Arfa TOTS Fekir helyett nagyon kevés lenne?
-
Lori82
senior tag
Gondoltam meglesem a brazil SBC-t,hogy kit adnak 85-ös ratingért.Hát azt hittem legalább egy Willian lesz annyi pénzért,de az Inter bal bekkje Dalbert talán 81-es ratinggel pfejj Elkezdtem Rashfordot,eddig csak 3-at raktam ki,de könnyen ki tudnék rakni 10-et a klubból viszont nem tudom,hogy megcsináljam-e. Van hasonló játékosom, POTM Zaha és Potm Salah szerintem hasonló kaliberű. Rashfordnak hány csillagos a WF-je?
Nem is néztem,a spanyolért kit adnak? -
Digestive
veterán
válasz dejvid8 #29355 üzenetére
Ha 45k alatt kijön (futbin szerint 137k), akkor jó. Egyébként meg semmivel se jobb sztem if Fernandinhonál, aki 45k...
Amúgy szerintetek ez az event ezekkel az sbckkel ennyi lesz? Vagy várható még valami, mert a 83as szarjaim már kezdenek idegesíteni! Még az argentínok ára se ment 2k fölé nagyon, pedig oda 83as a követelmény!
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
No én is végignéztem az új sbcket, és szépen kiraktam Rijkaardot 😂
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
dejvid8
őstag
válasz Digestive #29359 üzenetére
Hát azért én Ndidit sokkal jobbnak látom mint IF Fernandinhot.
Magasabb, gyorsabb jóval, erősebb, jobb jumbing, sokkal jobb heading accuracy.Na de nem tudom, nincs semmi játékosom a klubban, kb 100K-ból tudnám kihozni. Lehet inkább marad Petit.
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
akooos
veterán
Ezek az új sbc játékosok kellhetnek majd valami más sbc-be vagy nem?
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #29350 üzenetére
Előbb vennél 3 ilyen ikon pakkot, mint normális kontrollert.
v-man:
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
akooos
veterán
Kiraktam Ázsiát és Afrikát klubból, Európából még kell pár nagy, Amerikából is pár. Remélem szükség lesz ezekre a játékosokra majd
-
Lori82
senior tag
Még mindig nem tudom,hogy megcsináljam-e Rashfordot. Ha valaki tesztelte,kérem írjon pár sort róla.
-
Szigma70
addikt
Én is gondolkodom, Rashfordon, de max TOTS Firminó helyett mehetne LAM vagy RAM poziba, de ott nem tudom megálná e a helyét.
Felszabadulna 350K-m Firminóból, amivel nem tudom mit kezdhetnék Esetleg egy Ikon CB.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
Igen jól látod
Ezért nem értem miért jó ez az SBC. Tuti kelleni fognak valamibe az al sbc-nől kapott lapok.
Elkezdtem kirakosgatni Európát, a Belgákból, az Oroszokból hiányzik 2-3 lap, a Dánokból, meg a Svédekböl meg 1 rating. A többi klubból megvan. KB, 15K ból így meglenne, de nem váltottam be.
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Én csak Ndidire vagyok kíváncsi. Valaki kipróbálta már?
-
szeby24
csendes tag
Én szivesen kipróbálnm magam egy profi ellen Guru,ha gondolod vegyél fel : szeby24
-
Kristof_94
nagyúr
Hosszú idő óta ez az első WL amire nem tudok kvalifikálni. A DKT egy nemzetes, a season meg szopat és mennem is kell...
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #29382 üzenetére
Előző hétvégén nem lett meg a silver 2?
-
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #29384 üzenetére
Tényleg nagyok retek kb. egy hónapja az egész WL, bízom ebben az egy nemzetes dologban, kicsit érdekessé teszi majd.
-
marcess
senior tag
Nos végülis Xbox one S lett belőle, ugyanis a családban van már 1, így tudunk együtt játszani, + ez a kontroller ismerős és pcn is használható. Hétvégén meló, vas. du lesz csak hozzányúlva. Amint kész az accom megpróbálom felvenni az itteni xboxos arcokat. Addig is hajrá németek!
-
Szigma70
addikt
válasz Digestive #29390 üzenetére
Grat, nekem 10k, egy buzi belga LW miatt, aki a webapp miatt bid helyett buy lett
De nem váltottam még be egyet sem, mert ezt a 154 játékost ha csak quicksellezem is, az is 80k legalábbMajd mesélj, kell e nekünk cserének a csóka.
Most néztem, hogy még 50K ban lenne nekem SBC Grizi, lehet ő jobb lenne
-
Szigma70
addikt
válasz Digestive #29392 üzenetére
Úgy értettem, hogy 50K ban lenne Grizi össz.
A boxos 10 K, de nincs helye a csapatban.
Firmi , Crespo, KDB, Alle mind fix. Cserének van Lozi, akkor minek?
Grizi sem fontos, bár vele sokat játszottam, és nagyon jó Cam volt, de középen. Ott Del P. bérelt helye van nálam, a széleken meg a 3 wf nem nyerő.
Lehet inkább csinálok coint, és kipróbálom Tots Radját Petit helyén.
Már csak ez marad, hogy játszhassak kicsit mindenkivel akivel csak lehet.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Francesco003
aktív tag
RoniLozi
Annyira kivi voltam Lozira meg De lightra csináltam a végére egy ilyet a full eladhatatlan teambol.Már csak Cr7 be van coin... -
Szigma70
addikt
válasz Francesco003 #29394 üzenetére
Uhh, ez jól néz ki.
Nem lassú az a Kroos? Nekem Casemiro volt, de még ő is lassúcska.
Cr nem lenne jobb középpen a fizikuma miatt?
Persze ezek csak kérdésekMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Digestive
veterán
CR le tots Pomes fel! Tegyél egy próbát, állat a pali! Amúgy nagyon goromba ez a team! De megint csak az jut eszembe, h ennyi coin nincs is!
Más
Ez a Rashford egész jó, sőt... Végre egy olyan magas csatár, aki nem tűnik lomhának! Dagi Ronaldot már kezdem megszokni és egyre jobban tetszik, de ő és CR is tohonya Lozihoz, vagy Promeshoz képest. Viszont ez a kiscsávó fürge és nem borítják fel és jó a lövőkéje is. 6-7 meccs után nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Azt a Pelét elfogadnám, de PC-n még mindig 2,7 millió az sbc-je, leginkább az ikonok miatt.
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #29399 üzenetére
Megvettem Mahrezt.
Bal láb is jól jön.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest