Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiserik
senior tag
válasz arpo04 #28199 üzenetére
Semmit nem érsz vele. A kedves EA úgy szarik rá, ahogy van. Én PC-n már elengedtem ezt a részt, de lehet, hogy az egész sorozatot. A VB mód még egész jó, ott nehezebb a csalás a tempóveszteség miatt, de ott is jött már szembe majdnem full ICON csapat ami májusi accon volt...
-
Stylerr
addikt
válasz Kristof_94 #28202 üzenetére
Nekem egy Higuain jött, viszont ahogy Thiago Silvat sem tudom beépíteni, így őt sem.
-
Kristof_94
nagyúr
Jó megérzéssel adtam el Walkert!
Mikor beadta Keitát gondoltam na basszus, de ez nem vészes. Kicsit sajnálom, hogy előző hónapban lettem elite és nem most mert 10 lapból szépen jöttek volna. Keita majd megy valami SBC-be a nyáron, Sterling meg egy jó super sub. Keita helyett egy Fernandinho jó lenne, kár hogy cserélni nem lehet!
Walker révén meg megmarad a zsetonom.[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Most akkor már végig TOTS-eket dob vagy a kövi hónapba már nem?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz A guru #28200 üzenetére
Amúgy ez tényleg nagyon jó csomag! Aki nem annyira használható az: Pique, Pavlenka, Chiesa és a nála kisebbek. Brutál! Kicsit irigy vagyok!
Főleg látva a BPL játékosokat akik nekem megvannak és így eladhatnám őket!(#28207) Stylerr: Nem biztos! Tavaly nem úgy volt, hogy beleraktak minden szart? Motm, hero, stb.
[ Szerkesztve ]
-
nyervi
aktív tag
pc-n másnál is laggos szar a vb mód? sima UT teljesen jó, úgyhogy net hiba nem igazán lehet
-
dudu5130
őstag
Nekem TOTS Goretzka engine lappal annyira lomha és kb majdnem mindenki elnyomja. Statok alapján majdnem Gullit szit.
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #28208 üzenetére
Fernandinhot és Mahrezt én is el tudtam adni, illetve jött KDB, Silva helyére.
Etaclan:
Szigma:
Eközben Gabinho nyitott egy Gullitot meg egy 99-es CR-t a top 100 pakkból.
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
válasz A guru #28200 üzenetére
Grat! Megérdemelted
Most nézem, komolyan meghagyták Mertensnek a régi béna arcát? VB módban bezzeg ki van dolgozva, biztos nehéz lenne nekik a FUT-ba is áttenni...
Kristóf, te sem panaszkodhatsz! Ez lehetett volna sokkal-sokkal rosszabb is
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
sz_abika
addikt
Istennek nem bírom lehozni a DKTt, de már nem is érdekel. 3dontot búktam ma
PSN: xszabikax
-
Szigma70
addikt
2 kérdés
Son vagy Promes?
90es Prime Petit vagy középső 91es Matthaus?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #28218 üzenetére
Neked is jó lehetne 91es Lothar vagy Prime Petit
Én attól tartok, hogy mint tavaly a játék végén, ezek a csodalapok elveszítik az erejüket, és majdnem az alap lapjuk szintjére sűllyednek.
Ezért az ikonokban jobban bíznék[ Szerkesztve ]
-
Lori82
senior tag
válasz sz_abika #28219 üzenetére
Nekem sem sikerült bassza meg Legalább hatszor nekifutottam.Az a baj,hogy ha nagyon jó a csapatod,az elődöntőben ,döntőben még jobb jön szemben.Viszont legalább megérte hajtani a havi gold 2-ért. Jött egy TOTS Sterling,TOTS Verthongen,94-es Courtois és egy kakuktojás Petersen,de ő is 94-es
-
Kristof_94
nagyúr
Ma már vagy 3 győztes meccsen kaptam DC-t... Nem tudom mi a fenét csináljak a nettel, így a WL-t sem lehet normálisan játszani.
-
MdewC
nagyúr
válasz A guru #28217 üzenetére
Jót tett a tegnapi edzés (is), dkt meglett megint elsőre, volt két pirosas tots team is.
Mehet még pár este ha van idő.
Bízom az ut tots-ban, van pár kék lap, amit bele rakhatok, bár ez a Marcelo se rossz CB, sőt.
Szerintetek lesz ut tots csapat?!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Szigma70
addikt
Tudod, hogy tavaly a vége felé sokunknak volt olyan érzése, meg máshol is lehetett hallani róla, hogy az IF meg minden féle lapok elveszítették a statokat, és az alaplap szintjén játszottak.
Ezért hiába volt szines 90 es lapod valakiből, ha az alap lapja 78as volt, és úgy is játszott. Az ikonoknál ez nem lehet, ezért bízom jobban bennükMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
Nem baj Maradjunk annyiban, hogy én az ilyen nagyon felhúzott lapokban nem bízom. Pld. Saul Tots lapját használom, aki egyébként nem rossz, de vesd össze Blanc statjaival, Blancot, ha nem ikon lenne, ilyen statokkal senki se venné, mert semmiben nem kiemelkedő.
Viszont a pályán nem ez van. Az egyik legjobb CM a játékban.
Egy rahedli színes szagos minden statja 90 feletti lap van forgalomban,
ezek 90%-a szart sem ér. És most nem a piaci árukra gondoltam, hanem a nyujtott dolgokra.
Valahol azért az ár tükrözi is a teljesítményt valamelyest.[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
válasz Fifaisshit #28234 üzenetére
+1.
Én akit használtam az utóbbi időben TOTS:
Walker, Azpi, Alba, Son, KDB, Aguero, Mahrez, Firmino.Hát, mindegyiken lehetett érezni a boostot. Sokkal-sokkal jobb volt mind, mint a sima lapjuk.
Más kisebb ligás TOTS-okat nem próbáltam, most jött TOTS Promes a padra, de még nem teszteltem. Statok alapján állat lesz...
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #28218 üzenetére
Én elnyitottam 600k-nyi VB-csomagot. Jött Neuer, Ramos, Alba, Dybala... Ami a vicc, hogy a legjobb játékos (Neymar) egy sima upgrade pakkból jött.
Bánni, nem bánom a coin-t. Legalább így szép lassan "lezárom" az idei fifát. -
LedyGyuszi
addikt
sajnos tegnap a dKT-t nekem sem sikerült behúzni, pedig eddig az össze jutalom player meg lett...
2 döntő bukta, második tizi párbajokkal úgy, hogy háromszor találtam el az irányt, mindig bement a kapus hóna alatt!bezzeg én hiába húztam jobbra, középre lőtte...TOTS Handa repült ,sajnos semmi extrát nem hozott...
azért vicces, hogy a játékosok többsége 41212(2), pörgés a labdával vagy azonnal felpassz és 180os fordulattal driven shot. 5 játékos lába között pedig simán átlövi a népet...
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
etaclan1984
őstag
válasz LedyGyuszi #28238 üzenetére
Mondtam hogy a 11-eseket most már pofátlanul elcsalja a gép ! Tegnap én is belőttem egyet, de úgy hogy balra húztam, a kapusa balra vetődött és a labda középre ment
-
MdewC
nagyúr
válasz Szigma70 #28231 üzenetére
Az első hónaptól mondom, Ale óta, hogy az ikonok a legjobbak. Ez nem újdonság.
Amúgy Firminnyó, Lozano, toty Bonu sztem nagyon durvák, ikon szint. De Handa is baromi szuper.
Guru: nem tagnapra gondoltam. Szted én mennyire lehetek KO???
Maradjunk annyiban, hogy majd megtudod.[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Szigma70
addikt
válasz dejvid8 #28235 üzenetére
Nem ezekről beszélek, hanem nézz körbe a ROTW ba.
Van ott olyan csóka, akinek brutál lapja van, oszt még is 30 K.
Próbáltam is 1-2-t, szart se érnek.
A sokat használtak, főleg a PL esek persze, hogy jók.
Bár pld Walkeren én nem érzem azt a nagy statkülönbségetLesz ma TOTS Sbc?
[ Szerkesztve ]
-
Bobbysolo
tag
-
Digestive
veterán
Én is próbáltam Handanovicot, mert a sima lapját imádtam, de tots ter Stegen közelébe sem ér sajnos. Érdekes h MdewC kolléga meg pont azt írta h okés.
-
Yodamest
veterán
ezt szajkózom én is állandóan, mindenki csak ezt a sablon youtuber taktikát tolja, semmi egyediség, bepréselni valahogyan a labdát a 16 előterébe egy ikonnak és 180-as fordulás után egy low drivennel eltenni ennyi a játékuk... de funny azért, hogy olyan szerencsétlenek az ilyenek, hogy ha ez nem működik valamiért, pl. minden játékosommal oda tömörülök de direkt és a SZÉLEKEN NINCS IS VÉDŐM, ő olyan nyomorult és befásult, hogy akkor is csak középen akarja a low drivennel megoldani.. ezek droidok ha engem kérdeztek.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Digestive #28243 üzenetére
nem potyázott, stabil teljesítményt nyújtott. De mégse voltak olyan védései, amik néha kellenek.
Az összes driven shotot benyalta (tudom a kapusok többsége ugyanígy)!Egyenlőre jött vissza Neuer. Az elmúlt időszakban nagyon megbízhatóan védett. Pl. a hét eleji DKT döntőben a 92.percben védett lábbal egy drivent.
most lehet Ter Stegen is kap egy esélyt a hétvégén...
XONE: LedyGyusziHU
-
dudu5130
őstag
válasz etaclan1984 #28239 üzenetére
Nekem a múltkor fordítva volt a kapussal. Azt hittem, hogy középre rúgja, nem is nyúltam a joyhoz. Balra rúgta és a kapus védte
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest