Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Minden ellenfelem ma tele volt tots lapokkal. Volt, hogy 11/7 tots volt, akadt pár ikon is. 5/4-et nyertem, az egyik meccsen 3 konkrét gól helyzetet szedett ki De Gea, alig hittem el, ezért egy góllal alul maradtam, de talán jobb voltam a helyzetek miatt. Legalább jó volt kapcsolat minden meccsen.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Aguinaga
őstag
Ez a TOTS Pjanic mennyire lehet jó?
Statok alapján nem rossz, valójában azonban? Van valami oldal, ahol tesztelik a TOTS-okat?PSN: OldSlowhand74
-
Fifaisshit
őstag
Hat nem jött higany poty
150 bukó -
Aguinaga
őstag
válasz Fifaisshit #27404 üzenetére
Én is vettem egy 91-est, de végül sikerült +1k haszonnal eladni.
PSN: OldSlowhand74
-
Szigma70
addikt
válasz Aguinaga #27403 üzenetére
Az egy qva jó lap papiron. Jó előre CAM-ba, középre, mindenhova. Mindíg is jó lapjai voltak, csak az erejével volt gond. Itt elméletileg rendben van az is, de ezek csak statok.Egy anchorral vagy hawkal tökélezes középpályás. Megy is fel az ára. Este még 220 volt
Én is nézem, mert ebben gondolkodok
Azért lenne jó, mert így is rendben lenne, és 41212 szűkben is jó lenne CM-ben a jobb oldalon.
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
A guru
addikt
Ez az Allan gyerek elég jónak néz ki, Pogba helyett szerintem be fogom szerezni, mert a tököm tele van már a francia bénázásával.
-
Csokipuding8
tag
-
Aguinaga
őstag
SMS-t már 635-ös buynow-val is lehetne venni PC-n (úgy látszik a VB mód tényleg odab@sz a TOTS-ok árának)
Amúgy ilyen uppolt kártyáknál a skill moves/weak footon, meg a workrate-en kívül van más stat, ami nem változik sosem (pl. composure)?
Öreg TOTS Icardi haver elég olcsó PC-n, 209-ért van kinn, ennyire fos lenne? Már látom, Pjanichoz képest egy laza 330 mínusz in-game stats-ban... durva. Immobile hasonló fos... pedig kéne egy jó Serie A csatár...
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
lanikai
aktív tag
szerdán úgy érzem kész lesz a csapat, prime R9-t nagyon szeretném Pelé helyett, kb 1.95m-ből kijönne, viszont ebből 1.6m csak az 5 szükséges icon...
nálam Promes > Son, így a kérdés igazából csak az, hogy Walker 5 chemen, Telles 7en vagy esetleg TOTS Roussillon 10en legyen a balbekk, bár utóbbi nagyon alacsony, hiába a jó workrate és akciós ár[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aguinaga #27416 üzenetére
Akkor mi a baj Icardi-val? Mert a total IG stat csak amiatt alacsony, az csak az összes IG stat-nak az összege.
Egy jó box-to-box középpályásnál jónak kell lennie az összes stat-nak, egy csatárnak meg nem számít, hogy milyen a védekezése, de a passz statok közül sem mindegyik fontos.
Ezért van csak több IG stat-ja Pjanic-nak, nem azért, mert Icardi fos lenne.
-
A guru
addikt
20/12, játszhatatlan a játék immáron 2. hete. Belassult szar az egész, minden ellenfélnek 10-15 millás csapata van, baszhatom én a Ferdinandom meg Neymarom, gólt lőni nem tudok, védekezni szintén. Kösz TOTS tavaly is pont így elbasztad az egészet.
-
lanikai
aktív tag
válasz Szigma70 #27417 üzenetére
jogos, viszont ez a lap 180k pc-n, szerintem Telles max 200 lesz (persze az sbc követelményétől függ), és 7 chemen is jobbnak tűnik. na meg sima Sandroba beletettem vagy 1300 meccset... arról meg nem beszélve, hogy a francia garantáltból kisétál Neymar, így Telles is megkapja a 10 chemet
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz A guru #27421 üzenetére
Lassan, de megyek bele én is a tutiba, 6/5, mindjárt jönnek a húsdaráló meccsek.
Még így az elején se jött olyan team, ahol ne lett volna minimum 4 tots, akkor később mi lesz?
Annyi, hogy minden meccs szépen futott és jó volt játszani.
-
Digestive
veterán
Akkor mit mondjak én, aki most jutott be először a WL-be! Már káprázik a szemem a prime Ronaldo, toty CR, prime Gullit kombótól! 3 winnel indítottam, most 15/7 a mérleg! A célom, h meglegyen a bent maradás. Ha ez sikerül akkor már elégedett leszek ilyen csapatok ellen!
Neymar helyére megvettem ideiglenesen ezt a tots Baileyt. 8 meccs után raktam is ki a piacra és utána is köptem! Egy fosssss!
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Srácok ez lenne az állomány. A TOTS játékosok eladhatatlanok és szeretném Goretzkát beépíteni. Coin nincs A felállás csak 4-2-3-1. Bármelyik lehet. Szernitetek hogy alakítsam a keretet?
-
Kristof_94
nagyúr
Lehet nyitni fogok majd Serie/Ligue 1 csomagokat!
Szeretném közvetíteni, de van esetleg más felület Twitch-en kívül ahol tudnám? PC-ről van szó. Sajnos mindig megszakad a kapcsolat. Nem bírja el a közvetítést a 100 megás net...
Ha lesznek ma ligás csomagok, akkor barátnőmmel nyitok, ha nem akkor majd vasárnap-hétfőn egyedül. Bár sanszos, hogy nem lesznek mivel tegnap tették be a premiumot, de hátha ma lesz prime is.[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
21/12, ennyi volt, befejeztem. Rohadjon meg az összes dabelős kisköcsög...
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #27431 üzenetére
Miért nem vársz már a VB módig a költekezéssel? Azt a csomagot megkapod UT-ben is, amit ott veszel.
Amik most nyithatók, azokkal nem tudsz már fejleszteni a csapaton, de úgyis lesz még 2-2 garantált TOTS SBC mindkét ligához. Meg jövőhéten az Ultimate TOTS-hoz is lesz biztos, szerintem nem érdemes ezekre a ligás csomagokra költeni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz #16514048 #27433 üzenetére
Annyira nem hoz lázba a VB mód. Meg amikor az menni fog majd kétlem, hogy sok jó lapot lehet majd nyitni a FUT-ban. TOTS akkor már véget ér, nem?
Gyűjtenem kell még egy kis zsetont, Gullit SBC befejezéséhez olyan 150-200k kell még, de inkább kevesebb, illetve egy TOTY Messi az álmom, de ő nagyon-nagyon "messzi" van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #27434 üzenetére
Ultimate TOTS még lesz, szerintem jövőhéten pénteken. A VB mód meg kedden kezdődik.
Most azt mondod, hogy nem hoz lázba, de amikor mindenki azzal fogja tolni, meg arról fog szólni a topik, akkor téged is érdekelni fog szerintem. Jó kis móka lesz ez a nyárra szvsz.
Meg mit akarsz te még nyitni, már megvan mindenki.
TOTY Messi szerintem egyrészt felesleges, másrészt meg nézted milyen áraik vannak a mostani TOTS lapoknak PC-n? A jobbak is 2-300k között mennek, de Nainggolan-t, meg Neymar-t leszámítva egyiknek sincs igazán nagy értéke. Még SMS-ből is 5db-ot kéne nyitni, hogy meglegyen a pénz Messi-re.
150-200k-t Gullit-ra meg úgy is könnyen össze tudsz hozni, ha a VB-módban vett csomagokat kinyitod majd FUT-ban, meg ha kell, akkor esetleg kereskedsz egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Na kiszoptam esport ligában. Annyira szánalmas ez az egész FIFA most, szerintem nem kéne ezt a VB módot erőltetni.
Payet 5% staminaval állva hagyja az anchoros, 60%os Sergio Robertomat. Hagyjuk már.PSN: xszabikax
-
Kristof_94
nagyúr
Ha kihúznám elől azt a 3 jómadarat, ez elég jó "fun team" lenne nem? [link]
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #27431 üzenetére
Olyat lehet, hogy csak az asszony nyit?
-
marcess
senior tag
Az az érzés, amikor prime Crespo meg kék Batsman a csatárod, de a 70. percben még mindig a sima arany Sont meg Jesust kell behoznod, hogy gólokat szerezzenek... Kék Bats nagyon szar, ő lesz az első, aki megy bele a Serie-a tots sbc-be. Crespot most csináltam meg, so-so 84es csatár Son jobb volt.
-
Francesco003
aktív tag
Companion másnak se megy?
-
törölt tag
válasz Francesco003 #27443 üzenetére
Nekem megy.
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #27441 üzenetére
Nem, csak ha bikiniben nyit, akkor jó lenne a nézettség.
[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
válasz Kristof_94 #27446 üzenetére
Kristof es ha te nyitsz bikiniben akkor milyen lesz? 😁🤣😂
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
sz_abika
addikt
Gondoltam tolok egy-egy upgradet.
Ligue semmi, viszont egy Skrinjar kisétált a másodikból. De ahogy elnézem ez inkább sbc anyag lesz
PSN: xszabikax
-
lanikai
aktív tag
első két upgrade packből Koulibaly, majd Chiesa még 40db hátra van, erős kezdés
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest