Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyervi
aktív tag
mekkora szopatás ez az MM
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem meg volt mindenki szerencsére, a 7,5K-ból esett egy Dybala, az 50k-ból meg Pique. Nem is olyan rossz!
Viszont az még mindig vicces, hogy mennyire nem esnek senkinek ezek a VB lapok. Nem hiszem, hogy olyan nehezen kellene jönnie mondjuk egy 86-os VB lapnak... -
arpo04
őstag
válasz Kristof_94 #30706 üzenetére
Kristof te ne szolalj meg 😉 Ha 19 megveszem mind ket platformra, megadom az accom es majd pc-n te nyitsz nekem 😀
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Kristof_94
nagyúr
Jó lett volna még Kolumbiát látni ezen a VB-n!
-
Szigma70
addikt
Tegnap a kis japcsi bebaszta Courtoisnak ugyan onnan, ahonnan
bl-t megjárt Júvés Quadrado kaput sem talál.Vicces.
Most már komolyan remélem, hogy ha a Svédek már itt vannak, akkor basszák már ki az angolokat is.
Isten bizony , a Japcsikat inkább nézném
Nahhh nézhetjük tovább ezt a szart
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Csokipuding8
tag
válasz Kristof_94 #30708 üzenetére
Hátha... aztakurva
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Csokipuding8 #30710 üzenetére
Gondoltam megpróbálom bevonzani. Ilyenkor sokszor ez van!
-
MdewC
nagyúr
Meccs lett! Go kolumbiai cimbik!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
OgreImre
senior tag
a foci szégyene ez a meccs
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Csokipuding8
tag
válasz Kristof_94 #30711 üzenetére
Vonzzad már tovább akkor h továbbmenjenek
-
Szigma70
addikt
Harmat gyenge ez a Columbia. Az Angolok se jobbak.
Most már legyenek tizik.
Remélem ott a kokósok jutnak tovább, mert félek még az egyiket megint lelövikVagy Ospina nyomjon egy skorpiót
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
sziasztok,
Az miért van, hogy carreer-ben elviszik a legjobb játékosaimat?? se szó se beszéd bejelntik, hogy XY-ért jött valami nagy csapat és már tárgyalnak a heti fizujáról..
Mikor már második embert vitték így el, elkezdtem kutakodni és találtam ilyet, hogy Block Offer, de ez szart se ér, ma megint eligazolt egy játékosom a kezdő tizenegyből...
Ezt hogy lehet leállítani, mert ez így kicsit sem fasza...[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Mekkora fos...
-
Fifaisshit
őstag
válasz Kristof_94 #30718 üzenetére
Belga - angol
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Fifaisshit #30719 üzenetére
Afrika kupa döntő
De azért ott van még Svédország, nem olyan rosszak ők.Szegény Bacca, szerintem minden sarkot figyelni fog mostmár amikor otthon sétálgat.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz Fifaisshit #30719 üzenetére
Francia-Horvát
De tökmindegy
@Digestive
Hát nem tudom, azért nem egyszerü odaállni.
Voltak már nagyok, és lesznek is, akik kihagyják.
Lutri
[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
válasz Zimmi91 #30500 üzenetére
Tegnap sikeresen eladtam max áron a kis Augustinsson-t, erre ma nyitottam pár 7,5k-s csomagot és megint kisétált
Nagyon szeretne nálam focizni, így most marad egy darabig, valaki próbáltam már, használható?!
Ha igen akkor teszek köré egy csapatot!
" Just remember Manchester is RED! "
-
MdewC
nagyúr
válasz Fifaisshit #30666 üzenetére
Ha mégis jön CR, akkor előrendelem a 19-et és az első lap akit megveszek az a portugál lesz. Na jó, egy hónap után.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Mindenhol ez van címlapon, a nagy lapok is lehozták. Az elvileg nem kamu, hogy menni szeretne, csak a választás érdekes. De amúgy nekem tetszene, a Juve megérdemelné már a BL győzelmet, CR meg 33 évesen még nagyon jó formában van. Viszont nem tudom mi lenne nélküle a Reallal.
-
dudu5130
őstag
válasz Kristof_94 #30728 üzenetére
Dehogy érdemli! Beszélsz csacsiságokat
-
arpo04
őstag
Mina lapja tegnap meccs alatt 90-120 kozott ment. Sajnalom nem mentek tovabb, de egy lapot megerdemelne. Meg 60-ba vettem egyet kiprobalom milyen, bukni nem igen tudok rajta. Van tapasztalata vele kapcsolatban valakinek?
-
A guru
addikt
Én is pont ezt szeretném látni a 19-ben, hogy ne a rohadt gép döntsön helyettem szituációkban. A jobban testreszabható taktikák miatt meg remélem kevesebb lesz az egyforma csapat.
[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
válasz A guru #30733 üzenetére
Na latod ilyenkor teszem le a controllert es hanyagolom par orat vagy napot 😊 1,5-2 sec button lag csak nem ertem mitol. A kontraknal is tetszik ami az IA muvel neha. 3vs2 es ram fut az egyik szelsom ahelyett, hogy szethuzna a vedoket es teruletbe futna. Bizom benne ezek javitasra kerulnek.
-
zsnorbi21
tag
válasz peterson79 #30717 üzenetére
Szia,
Valószínűleg kifizetik a kivásárlási árát a játékosnak ami a szerződésében van, így rögtön tudnak vele tárgyalni.
Ezt ki tudod úgy védeni, hogy új szerződést kötsz vele amiben nincs kivásárlási ár (azt hiszem Release Clause-ként szerepel a szerződésben). Te is tudsz így venni játékost, van akinél rögtön feldobja, hogy pl. 65m € a release clause, ha kifizeted rögtön tudsz tárgyalni a játékossal.A másik lehetséges ok, hogy fél éven belül lejár a szerződése, ilyenkor már tárgyalhatnak a játékossal anélkül,hogy neked lenne beleszólásod. Ilyenkor szintén az új szerződés a megoldás.
-
Szigma70
addikt
válasz A guru #30731 üzenetére
Nem nagyon nézegettem még a 19 újításait, leírnád mik ezek a "2x kell lenyomni a gombot lövésnél"
meg ilyen nyalánkságok.Szóval mit lehet tudni eddig?
Más
Nem tudom nálatok van-e, vagy észrevette-e más, de nálam sokszor előfordul a következő.
4 támadóval játszom 4231-ben. Ha egy meccsen mondjuk a LAM Firminek megy, és lő egy gólt, akkor azon a meccsen valószinü Ő lövi a többit is, vagy legalább is a többségét, a többiek kiszolgálják.
Ha egy másik meccsen Alénak, vagy KDB-nek megy, akkor Ö fut mindíg helyzetre, Ő keveredik góllövésre.
Szóval ritka, hogy megoszlanak a gólok. Persze van ilyen is, de nekem feltünt, hogy van ilyen.
Este egyik meccsen Crespo 5 gól, másikon Ale mester 3-as, másikon KDB 4 gól.Fura. Nem gond, nincs ezzel bajom, csak érdekes. Nem is a góllövők miatt, inkább a helyük miatt.
Pld, ha KDB RAM ban lö 2 gólt, majd beteszem CAM ba, megcserélve Del P.-val, akkor utána Del P.-rúgja a gólt.Ez a Rijkaard fura
A sebesség hátrányát iszonyat jól kompenzálja a helyezkedéssel.Nagyon ott van szerelésben, de valami még is fura benne. 25-ről olyat akasztott Degenyának, hogy az rá sem mozdult. Jól passzol, szóval nem rossz, de még is, valami hiányérzetem van vele. Nem tudom mi. Talán Blanc után az, hogy nincs ott mindenhol.
Nem tudom. Az más kérdés. hogy mennyire idétlenül néz ki. Mint egy cammogó víztoronyÉs gólörömnél az tünt fel, hogy nem magasabb mint Ale vagy KDB, pedig de.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #30728 üzenetére
Mi lenne? Semmi. Ha menni szeretne, akkor sok szerencsét neki. Szerintem maradni fog.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Szigma70
addikt
válasz A guru #30747 üzenetére
Az remek lesz. Én pld. az összes ilyen szarságot, név, erősség stb. az az első, hogy kikapcsolom. Nekem ne bassza ott a játékos feje felett semmi a látványt. Idegesít.
És a másik. Eddig is baj volt a késéssel, van, mikr a driven is felé megy.Most ezzel mi lesz. Ha késik az irámyítás, mint nagyon sokszor, akkor az életben nem állítod meg a zöldben.
Értem én, nem rossz elképzelések ezek, de csak steril tesztkörnyezetben működnek jól, a mindennapokban csak a szívás lesz vele.
Ne legyen igazam
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest