Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #31852 üzenetére
Marshall nagyon lehúzta, pedig ő jól értékel. Én pedig nem szeretnék idegeskedni.
De ez akkor csalódás. Persze kap pár meccset, hamar ki fog derülni.
akooos: köszi.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Kristof_94
nagyúr
Csináld meg Iniestát, ő nagyon szuper és annak ellenére tetszett, hogy a mostani WL-em is brutál sz*r volt.
Közben elgondolkodtam ezen a Bakayokon. Megcsinálnám Rashfordot is, elől párban lenne TOTS Sonnal, mögöttük TOTS Sterling, ők megvannak eladhatatlanban.Így már meg is lenne 4 játékos, később még kiegészíteném és mehetne a gerinctelen játék, alkalmazkodni kell! Akár beletehetem Gullitot és Vieirát is CM-be, bár utóbbi megérné ott?
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Kristof_94 #31852 üzenetére
Ahogy Kakaet sem
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #31854 üzenetére
Se nem szeretem, se nem tetszik a lap, se nem jó wl-ben, coin sincs.
Őrülök ha Handat vissza veszem.
Jobb értékelést vártam Bufira. Holnap kap egy esélyt, hátha rácáfol.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Digestive
veterán
10 meccs kellett neki h valami extrát produkáljon. Azt mondom jó lesz. Nem tőle kell tartanod az új csapatban, hanem Marcitól! Ez egy akkora semmirekellő lap, h ki is vágtam a csapatból. Pjanic és Allan hozzá képest prime Gullit szint! Volt olyan meccs h nem ért labdához, borzasztó a helyezkedése!
-
Kristof_94
nagyúr
Prime Pelé szerintetek megérne 3 milliót? Annyiért van most kint PC-n!
Közben meg próbálom eladni a pénteken kb. 315 körül vásárolt Tellest, aki már tegnap este sem akart elmenni 280-ért, ehh... Rijkaard CB ugyan ez, bár őt 390k-ért vettem reménykedem, hogy 440-450k körül megveszi valaki. PC-n nagyon zuhannak az árak a nagy lapoknál, itt a market crash.
-
A guru
addikt
Pólus FIFA bajnokság összefoglaló:
Szóval, aki nem tudná miről is van szó, ezen a hétvégén szombaton és vasárnap is a Pólus Centerben FIFA bajnokság zajlik a MediaMarkt támogatásával, minden nap 100 ezer forint összdíjazással. A meccsek mindkét konzolon zajlottak és teljesen random módon kellett valamelyiken játszani, attól függően melyik üresedett meg előbb, illetve pénzfeldobás is döntött jópárszor. 10:00-től kezdődött a selejtező, ahol BO3 lebonyolítás volt, tehát kettőt kellett nyerni, ez eltartott olyan fél háromig. (Rohadt hosszú volt a várakozás és unalmas, mivel csak 2 konzol volt úgy 50 játékosra).
Ezek után jött a rájátszás, ahol már csak 16-an maradtunk, ez már egyenes kieséssel zajlott. Molnargabo is lenézett, játszott egy gálameccsett, meg lehetett fotózkodni vele stb. illetve Zsozéatya és Paplovag is jött a dedikálózónába, később a díjakat is ők adták át. Szerencsére én “csak” a selejtezőbeli 2 meccsemet játszottam XBOX-on illetve a döntőt, a többit mind PS-en. Nem UT verseny volt, tehát a játékban elérhető összes csapat közül lehetett választani, a Real illetve a Brazilok voltak döntő többségben, én is a Selecao-val voltam. Xbox kontroller az első 2 meccsen nagyon nagyon fura volt a PS után, el is mentem később gyakorolni vele a gép ellen, mert éreztem, ha jön egy jobb ellenfél aki boxon tolja alapból, az meg fog verni, de kis gyakorlás után (viszonylag) hozzászoktam.Meccseim eredményei:
Selejtezők
1. 3-0 (XO)
2. 2-1 (XO)Rájátszás
3. 9-0 (PS)
4. 4-0 (PS)
5. 4-2 (PS)Döntő
6. 1-0 (XO)
Nagyon jó tapasztalat volt ez, a végére már abszolút nem remegett a kezem, az elején amikor életemben először fogtam XO kontrollert, néztek az emberek meg ott ült az ellenfelem mellettem, azért ott be voltam szarva kicsit.
A díj(ak) pedig egy 45-50 ezer forint értékű billenytűzet+egér+adapter amivel konzolhoz is tudom őket használni továbbá 2 belépő a siófoki balatoni PlayIT-re. (Akit bármelyik is érdekel a felsoroltak közül írjon privátban, nem szándékozom megtartani őket )
Én élveztem.
-
A guru
addikt
Joci új lapja szerintem semmi extra, már párszor jött ellenem, jobban passzol az biztos, de amúgy nem ájultam el.
-
Szigma70
addikt
válasz Digestive #31859 üzenetére
Ez érdekes, mert nálam Marci a legtöbb meccsen értékelésben, és érzésre is jobb mint Vieira.
Nem Ő vágja a legtöbb gólt, de nem is ezért van. 41212 ben bal CM, nagyon jól szűr, a passzai is jók, és ott van elöl , hátul. A sebessége, fizikuma jó, a távolija veszélyes, és nagyon sokat, jól szerel.Egyre több csapatban jön szembe. Nálam Anchor van rajta.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
akooos
veterán
válasz Fifaisshit #31865 üzenetére
Nekem bevált, érződik a plusz sebesség és passz képesség. Lőni továbbra is csak 2 havonta tud, de hasznosan szűr nagyon.
-
Mrguba
őstag
Sziasztok gyors kerdes.
Ultimateban premier ligas csapatom van.
Butland...rose..smalling...stones.auier.---fred..lingard..lallana...william..martial..g.jesus.82 rating 100 as chemistry.
Szoval ha szeretnek mondjuk egy csak brazilokbol allo csapatot csinalni?
Akkor tudok?
Mert van par brazil aki kallodik a csapatban..
Vagy csak franciakra alapulot igy utolag? -
Csokipuding8
tag
Ezek a szavazásra kiadott lapok gondolom majd eltűnnek a clubból ha meglesz mind a 11 poszt....?!
Vagy nem? -
akooos
veterán
válasz Csokipuding8 #31873 üzenetére
Szép lenne ha elvennének bármilyen lapot. Elveszik akkor Bakayokot, mert felhasználtam bele a pink Sandrot?
Marad minden a klubban. -
Stylerr
addikt
Ha 86os Sandrot belerakom az SBCbe, és ő nyer, akkor megkapom a boostolt lapját?
-
Csokipuding8
tag
válasz akooos #31874 üzenetére
Amit te írsz az teljesen más tészta... én azokra gondoltam amivel nem csináltál semmit, azaz nem tetted sbcbe. Tehát én most beraktam Lukakut, egyrészt mert megnézném a turbojordant, másrészt pont a napokban adtam el a sandromat, ezek meg visszaadták ingyé.... és marsd is az enyém? Ez nekem sántít.
Nem csak tippelsz? -
Kristof_94
nagyúr
Pelé 2.5 millióért van kitéve...
-
Kristof_94
nagyúr
Alex Tellest most adtam el 75k-s bukóval, de nem tragédia, szerintem csak panic selling megy a Futties miatt.
Közben prime Pelé 1,5 milliós kezdővel van kint.Valaki próbálta innen? Milyen a "srác"?
-
akooos
veterán
Na letoltam a 89-es chemes csapatommal végig a WL-t, életemben először. Szinte végig tartottam a 2 meccs 1 győzelem sémát A vége 19 lett, ami nekem bőven túlszárnyalja a kitűzött célt. Szombat délelőttre meglett 16 win és maradt hatra 15 meccs... utána egyből meglett a 17, aztán 11 meccs durva vereség bundesliga és serie a csapatoktól max 3-4 színes lappal. 3 meccs volt hátra és még mindig 17 winem volt csak, épp egyel kevesebb, mint a gold 3. Aztán a háromból kettőt behúztam, az utolsóra pedig összedobtam egy fun csapatot 100-as chemmel a csapatban lévő loan ikonokból és loan totsokból. Maradona, Roberto Carlos, Dybala stb, úgy elpicsazott egy magyar srác, hogy fájt nézni. 60. percben beálltak a szokásos srácok, onnantól kezdve meccs volt, nem alázás.
Biztos az volt a baj, hogy nem játszottam még ezzel a csapattal így, de a megszokott 89-es chemes jobbnak tűnt. Az egész wl alatt nem vettem észre, hogy hátrány lenne a -11 érték. Jövő héten nem fogok tudni 40 meccset játszani, sajnos..Az utolsó meccs után megleptem magam egy rare players packkel, amiből kisétált egy 90-es Pavard
-
Cs1csó
félisten
Üdv, amikor bezárom a játékot feljön az origin és azt írja hogy hiba van a HELYI és a FELHŐ tárhelyen szinkronizált adatok között és nekem kell dönteni melyiket választom, értelemszerűen a frissebbet választom csak azt nem értem miért csinálja minden egyes játék után. Tud erre valaki megoldást? Más is tapasztalt már ilyet?
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #31884 üzenetére
"Közben prime Pelé 1,5 milliós kezdővel van kint. "
És? Van hátra 20 óra, szerintem simán lesz 3 misi a vége.
Szerintem ne egy lapra lődd el az összes pénzed, főleg mivel így is olyan támadóid vannak, akikhez képest bárki visszalépés lenne.
(Na meg veszel egy FOF Lozano-t, és ugyanott vagy, mint prime Pelé-vel. Még akkor is, ha 5 chem-en használod első perces csereként.) -
sz_abika
addikt
Kiraktam Gigi SBCt (tiszteletbol,helye nincs).
Dobpergest kernek a rewardokhoz, ugyanis a ket pakkbol egy uzbeg 80as LB lett a legjobb. Az arcom leszakad.
PSN: xszabikax
-
Aguinaga
őstag
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #31894 üzenetére
Nana! Nekem Pogba és Costa volt benne! Egy 100aska!
-
Digestive
veterán
Hát én meguntam a próbálgatást, szarakodást! Pjanic, Marci, Alessandrini, Walker ment a levesbe! Több, mint 2 hónap után újra a csapatban Neymar! Meg visszajött még Lozano, Arias és az újonc Desaily. Ha beválik akkor maradhat, ha nem akkor kiárulok minden játékost és összekaparom a coint Vieirara! Rájöttem játék közben, h azon jár az eszem, h "na ezt a kihagyott helyzetet Neymar beverte volna... na ezt a labdát Lozi elérte volna... na ezt a támadót Arias kifilézte volna..." Na most már nem kell ezen stresszelnem!
-
dejvid8
őstag
Ez a TOTS Griezmann nagyon jó.
Eddig a 91-es volt meg, nagyon nagy előrelépés ahhoz képest a TOTS. Mindent bever, végre jó a stamina, tényleg villámgyors. Nagyon tetszik, Simán van olyan jó mint TOTS Agüero (leszámítva a WF).Futties Bakayoko egyelőre tetszik, teszi a dolgát. Jobban lő, jobban passzol mint a sima. És gyorsabb jóval. Védekezés, fizikum perfekt. Bár IF Pogba támadásban jóval erősebb.
Majd meglátom még több meccs után hogy hiányozni fog e 89 Pogba.Scream Ribéry 65-70K-ért nagyon jó vétel, öröm vele játszani.
PTG Dembelé Isten, az 5*5* nagyon hasznos. Jó kis upgradeket kapott. 45K-ért megérte
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest