Új hozzászólás Aktív témák

  • brownus

    veterán

    válasz emiki6 #15654 üzenetére

    Javítás Lazítsuk el és ejtsük be a hasat (ne húzzuk, ejtsük!), laza mellkassal lélegezzünk, és találjuk meg azt a mozgást hajlásban, forgásban és lábemelésben is, amikor nem feszül kifelé a hasfalunk, ellenben a gerincünk dolgozik és tart. A továbbiakban igyekezzünk így létezni és mozogni. A lufit főleg előrehajlásban lehet megérezni, szinte ráfekszik elöl a mellkas, ahelyett, hogy a gerinc tartaná, hátul. Aki ilyen „pocakos” mozgási alkatú, annak napi rendszerességgel, amikor csak eszébe jut, gyakorolnia kell, hogy minél hamarabb megszabaduljon ettől a mozgási-tartási beidegzéstől. Ezzel jó eséllyel a pocakjától is megszabadulhat, hiszen annak egyik fő szerepe éppen ennek a hibás elvű stabilitásnak a fenntartása.

    oké, de hogy?? én asszem jól csinálom, szoktam légzés gyakorlatokat is végezni, de eszerint én se csinálom jól, mert sokszor feszítem a hasam!?

    ...amikor nem feszül kifelé a hasfalunk, ellenben a gerincünk dolgozik és tart. asszem értem mire gondol, de egy kezdőnek nem biztos, ezt jobban ki kellene fejtenie,

    szerk2, azokra a kék nyilakra klikkelni kell :D

    jaja, plankek jók

    az a "felgördülés" gyakszi az melyik?? gugli: [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák