Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Na, emberek, visszatértem közétek!
    Pénz szűkében vagyok, így visszatérek a "forráshoz" a sajáttestsúlyos edzéshez, abbahagyom a csoportos erőedzést.
    Addig nem nyugszom, míg meg nem lesz a muscle up, el akarok érni az egylábas guggihoz és közelebb akarok kerülni a hspu-hoz. Ezek a céljaim.
    Érdekes amúgy, hogy bár nem edzettem se front leverre, se lábemelésre, mégis 1 év csoportos edzés után ezekben magasabb szintre jutottam, mint valaha voltam.
    A csípőmet rendbe kell tegyem, mert nagyon kicsi a mozgástartománya és ha abból megpróbálok kimozdulni, akkor napokig fáj egy kicsit. Meg kell erősítenem pár csípőkörnyéki izmom, majd ha az megvan, akkor kezdek inkább a mobilizálás irányába elmenni.
    Ha rúdhoz lábemelést csinálok, akkor a combfeszítőm a nagy feszítettségtől begörcsöl (ez volt régen az egy lábas gugginál a nyújtott lábammal is, szóval nem újdonság), ezen is kell dolgoznom.
    A muscle up miatt a hamis fogást is meg akarom tanulni, nem lesz könnyű.
    Heti 2 edzést tervezek a 2 mászóedzésem mellé.
    Május 18-án lesz balaton kerülés, így a lehető legtöbbet fogok tekerni, emiatt nem fogok olyan sokat lábra edzeni, hogy tudjak regenerálódni.
    Ez csak amolyan update jellegű írás volt. Ha másért nem, legalább azért leírtam, hogy pár év múlva visszakereshessem hol voltam most. :D

    "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."

Új hozzászólás Aktív témák