Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz Vikthor #4168 üzenetére

    Adnak bizony és nem is egyet, de ez a sztori részét képezi.
    Ehhez mellettük kell állnod a sztoriban, tehát nem az Institute-nak, nem a Railroad-nak és nem is a Minutemen frakciónak kell csinálgatnod a feladatokat.

    Az első adandó alkalommal ki kell lépni a francba az Institute kötelékéből (Bunker Hill-i csata kapcsán lejelenteni a BoS felé az eseményeket a harc előtt és ekkor nekik elvégezni a feladatot amit a főnökük ad, kinyírva az összes synth-et) és csak a BoS dolgait csinálni.

    Ekkor szépen kapni fogod a feladatokat a főnöktől meg a részleg vezetőktől. Elvégre minek adjanak neked fontos feladatokat ha nem bizonyítod hűségedet azzal, hogy leszámolsz az ellenségeikkel, jelented a lépéseiket és aktívan teszel azért, hogy a karakteredre bízzanak olyan horderejű feladatokat amik a végjátékban az ő sztorijukban előkerülnek.

    Az ismétlődő feladatok meg jók. Nagyon gyorsan lehet velük fejlődni, bejárod a terepet, könnyűek, pénzt is hoznak meg cuccokat. Hol itt a gond? Nem kötelező csinálni ezeket. Emellett a Minutemen kivételével a többi frakciónál az ismétlődőknek még csak szerepe sincs az adott frakció sztorijában (na jó a Railroad esetében a háború előtti cuccok visszaszerzése feladatokból az elsőt érdemes lejátszani, a legtáposabb bónuszt kapja érte a játékos ami a játékban előfordul, ez pedig a ballistic weave upgrade egyes ruhákra/páncélokra ami ezután gyártható lesz.

Új hozzászólás Aktív témák