Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
-
Nissifer
tag
.LnB Armor nélkül nyomom Survival módban.
Eagl3, ha úgy is túl könnyű, akkor ne használj követőket, rakd le a sörétest, snipert és egy szál 10mm-es pisztollyal irtsd az ellent. Nagyon jó móka. Valamelyik legendary-nál volt ez a 10mm-es freeze pisztoly. Kritikus találatnál fagyaszt. Imádom! Szét röhögöm magam, mindig, amikor használom. Még csak 20. szintű vagyok, de imádom ezzel mészárolni a mutánsokat. Annyira mókás, amikor testközelben lefagynak, elborulnak én meg fegyvermarkolattal szét ütöm azt a hülye fejüket. Tegnap Fort Song-ot így tisztítottam meg. Nagy élmény volt! (direkt ezért a fegyverért tanultam meg a critical banker-t)Gyengébb fokozaton nem játszottam, ám azt tapasztalom, hogy survival módban, minden utcasarkon legendary ellenfélbe botlok. Már csak emiatt érdemes survival-ban tolni a játékot.
-
.LnB
titán
válasz Nissifer #3502 üzenetére
Leírtam azt is korábban, hogy pisztollyal tolom. Deliver, Kellogg's pistol, olyan fagyasztósom nincs.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
4264adam
veterán
Nálam elakadt a játék
Shaun elrablóját keresném a kutyával de a második alagútban lévő "blood spatter" feliratnál nem csinál semmit az "E" gombra -
-
Integrator
aktív tag
Van olyan építhető item, mint a bobblehead stand, csak fegyvereknek? Belepakolnám a csillagozott fegyvereim.
-
brumi1024
veterán
válasz Integrator #3509 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
Ki a f*szom ez a Ricky Dalton és miért nem hal meg, ha lelövöm?
-
félisten
Ha újat kezdek, tényleg eltűnik az előző karakter mindenestül? ^^
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
warcat
veterán
válasz Plazmacucci #3512 üzenetére
Nem, T gombbal előhozható a karakterválasztás a save menüben
EA: It's in the crate!
-
félisten
-
.LnB
titán
Nagyon tetszett tegnap a Brotherhood egyik fő küldetésében
, hogy nem volt muszáj megölni Danse-t se Maxson-t. Az egész questet békében megcsináltam és ugyan úgy megkaptam Danse Power Armorját. Pedig már készültem valami nagy harcra „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Csapoati
nagyúr
válasz pFEFErohni #3518 üzenetére
Lehet megette egy Ghoul. Passz amúgy, asszem konzolból is elő lehet hívni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Tök noob kérdés, de ezek miatt a modok miatt nem VAC- bannol a Steam?
.
-
PhilBrick
őstag
válasz Adam_Shepard #3521 üzenetére
Nem, nincs benne multi.
-
faranus
aktív tag
Nekem is eltűnt a kis cuki, napokig olvasgattam a fórumokat hogy hol lehet. Aztán feladtam és rendeztem neki egy elég menő megemlékezést. Mindenkire elegáns ruhát adtam, kukorica pázsitot ültettem és tettem egy kutyaházat kilátással a hegyekre. Aztán játszottam tovább és egy fast travelnél egyszer csak megjelent a házában aludt. És most mindenki nagyon boldog
tisztelettel faranus :R
-
.LnB
titán
Nem tudjátok, honnan tudnék venni valamilyen király Fallout-os matricát a gépem oldalára? ebay-t néztem de horror árak.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #3530 üzenetére
Sima matrica az nem fényes. Fényesre meg nem tudok nyomtatni még a cégnél sem.
(#3531) 4264adam: Az bazári, és el is áll attól amire ragasztom.
De azért köszi az ötleteket!
-
Ptech
addikt
válasz Depression #3499 üzenetére
A 2-es szintű scrapper perk zöldre festi az olyan tárgyakat amibek betageltél hogy keresel, modról nem tudok hogy lenne ilyen.
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem ilyen copy general meg hasonló helyeken megoldható, vagy ott, ahol szakdolgozatokat is bekötnek. De amúgy jó ötletet adtál, megnézem hogy az én munkahelyemen mit lehetne alkotni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #3534 üzenetére
Most rendeltem új házat, de már matricáznám az oldalát... Még itt sincs.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz micafighter #3536 üzenetére
Előzetesen úgy voltam vele, hogy amilyet találok. Remélhetőleg valami király Vault Boy-osat.
De nézd az árukat... pfff
-
-
Rossi
addikt
A compass flickering jelenség csak nálam jelentkezik (AMD VGA probléma)?
Itt a fórumon nem találtam bejegyzést a témában, a neten ismert probléma, de hivatalos (AMD részéről) megoldás nincs rá...
Sorry, már meg is van rá a megoldás, Crimson 15.11.1. beta.
[ Szerkesztve ]
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
-
.LnB
titán
válasz Baaraanz #3539 üzenetére
Így azért már mindjárt más. De még nem rendeltem. És rákérdeztem náluk email-ben, hogy körbe perforálják a figurát vagy nekem kell ollóval körbevágnom?
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
válasz micafighter #3542 üzenetére
Köszi, ezt már megtaláltam, de én modokat nem rakok fel, oldja meg, akinek meg kell oldania...
Dragon Age Inquisition, és Assassins Creed Unitiy is félre volt rakva hónapokra, míg játszhatóvá tették...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
SPOILER nélkül
Hazudnék, ha azt mondám, hogy nem tetszik a játék, vagy hogy nem köt le, de közel sem akkor flash egy Fallout 3 + New Vegas után, mint mondjuk a Skyrim egy Oblivion után.
Eddig 40 órát barangoltam, de az hogy egy normális side quest, vagy valami nem "esett le" út közben, vagy hogy nem barangolnak az NPC-k (ok tudom atombomba meg minden) az valahogy "bánt". Nem tudom megfogalmazni pontosan, de valami hiányzik nekem az egészből. Minden bizodalmam a DLC-kben van. Komolyan, pedig utálom Őket. Mármint a DLC-ket.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Ptech
addikt
Nuka Cola Quantumból is csinálhatnának valami ilyesmi merchandise-t, én tuti vennék.
-
Ptech
addikt
válasz PhilBrick #3549 üzenetére
Igen azt láttam, de valahogy nem néz ki olyan jól.
Már el is határoztam hogy csinálok magamnak kis NCQ lámpát, hasonló lesz mint amit linkeltem.
A fa doboz és a kis üveges kólák már meg is vannak. Ilyen led-es megvilágítás lesz alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest