Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanyix

    őstag

    jajjjaj de kis aranyos ez az externet :DD

    ma küldtek egy mailt, hogy 2 havi (~16k) tarozásom van. meg is lepődtam hogy az hogy, mind be volt fizetve. Aztán ahogy visszanéztem már októberben is küldtek ilyet.

    És vajon novemberben meg decemberben ez miért volt elfelejtve? ÉS vajon hogy nem látszik ez a kiküldött számlákon?
    És vajon hogy van az, hogy az összes (mind a 12) 2008-as időszakokra vonatkozó számla, csekk feladóvevényestül itt figyel mellettem ;)

    Azt is megírtam nekik, hogy a most januári befizetésről ne is álmodjanak, ugyanis dec 29-óta nem használom az adsl-jüket (modem sincs már bedugva azóta), és mivel a szintén dec29-én küldött kérésemre, hogy lemondanám a szarjukat, és az ugyanitt feltett kérdésre hogy mégis hogyan lehet lemondani, ha a honlapjukon semmi info nincs fent (érdekes a t-online-nak, és a tvnetnek is mindig fent volt a lemondó nyilatkozat, sőt a t-nél már online, üfsz-ben 1 kattintással is le lehet mondani) szartak, én is szarok a számlájukra, meg a hülye kifogásukra...

    Azt hiszem ebből valamikor lesz egy jó kis homáros bejegyzés :) (meg még sok mást, mondtam, ha belémkötnek szétszopatom őket, utánanézek majd hogy a fogyasztóvédelemmel hogy lehet összeismertetni őket, na meg az interneten sűrűn fogom reklámozni a dolgaikat :) )

    ja tegnap ment az ajánlott levélben lemondónyilatkozat nekik, dec 29-es lemondási idővel :D

    [ Szerkesztve ]

    szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Új hozzászólás Aktív témák