Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A. Crowley
tag
válasz blueboi69 #99146 üzenetére
Nem ígérem, mert még alakul, de van rá esély, hogy jövő hét péntek vagy szombat kell menjünk Békésszentandrásra, onnan már csak 1 óra Gyula.
Ha minden klappol, felvehetünk Fehérváron, és legalább BszA-ig elvihetünk.
Nem 1000%, még képlékeny a téma, de ha nem problem, hogy hátul ülsz, talonban tarthatjuk.
Persze akkor, ha sikerül megegyezned az emberrel. -
blueboi69
senior tag
válasz A. Crowley #99152 üzenetére
Ó köszi szépen a segítő szándékot!
Egyelőre nemtudom még mi lesz. Ha megegyezünk, hogy pl megcsinálja a küszöböt, vagy elhúzódik az autó honosítása, akkor végképp nem tudom mikor lesz átvehető.
De mindenestre köszönöm, észben tartom a lehetőséget! -
eattila
őstag
válasz A. Crowley #99152 üzenetére
4-esen mentek?
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
npera
őstag
PostNord alkotott.
Ma ebéd előtt pittyent a mobil, hogy a printer mindkét csomagja felvehető a választott ponton. Ebéd helyett odarongyoltam, a csóka nem találta a második csomagot. Abban van egy pár tekercs filament elvileg. Végül megnézte a teljes tracking számot és az a része a csomagnak még Dániában van.
A PostNord rendszere viszont mindkettőt felvehetőnek írta.
Felvétel után szerencsére nem lett "kézbesítve" mindkettő, csak az a része amit tényleg a mancsaimba nyomtak.
Akkor majd jövő hét elején, mivel holnap még szerintem nem jön meg úgysem. Mindegy, eddig sem rohantunk, eztán sem sürgős.
-
veterán
-
Jahno
veterán
Ehh, lecseszett a doki, hogy nem reggeliztem, de végül megegyeztünk, hogy jójezígy.
Vérnyomás, kép ilyesmik egész jók. Mellé azt tanácsolta, egyek meg egy kiadós ebédet, lehet zsíros szénhidrátos mindenféle cukros üdítővel. Egész jó fej Meg azt is tanácsolta, hogy ma lehetőleg ne igyak alkoholt. Ez utóbbit nem hallottam meg és igazából ha jobban meggondolom akkor szerintem a mellettem ülőnek mondta Most bepattintottam egy lángost, enpera-kompatibilis módra. Van fénykép is, hülye turista vagyok
-
Sipi-
őstag
Talány, ma reggel voltam a Yarissal GPS-el és délután a Mondeo-val is és mindannyiszor tökéletesen működött. Mondeo-ban kiálltam a garázsból és 5 másodpercen belül mutatta, hogy hol vagyok.
Yarisnál a reggeli szervíznél nem találtak semmi problémát a futóműben, kihajtásban. Viszont a kipufogó hátul pont olyan hangot ad ki amikor hozzáverődik a nyúlványhoz, mint amit hallottam. Azt mondták, hogy menjek vissza a kipufogóshoz és kérjem, hogy cseréljék ki kicsit erősebb gumira a kipufogó felfüggesztésnél a gumit. A kipufogó hegesztés után jött elő a kopogás, szóval lehet, hogy tényleg ez a probléma.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Jahno
veterán
válasz qnadam #99173 üzenetére
Nanemmondod? Pest széle, fél óra alatt beesik Kelenre, pattint egy sört a Restiben és már suhanhat is tovább. Ráadásul összeköti a 4es metró, ami bezzeg az én időmben sehol nem volt. Nem sokat jártam abba az irányba, de Déli-Kelenföld közt menetrendet sem nézek, Velence-Szfv felé már lassabb, de nem nagyon aggódom.
Pénteken hasonló okok miatt nyomok egy Kaposvár melletti menetet, az még keményebb lesz. Anyámnak volt ott fél órás dolga, aztán reggel 4es indulással este 10re úgy esett haza, hogy még 2x20 kilométer TAXI is volt benne valami zergebaszta vidéken. Gyulára simán lemennék, főleg ha opciósan kocsival jövök vissza. Már van légkondi, wifi...
-
-
zetor2000
őstag
válasz blueboi69 #99144 üzenetére
Akkor van baj, ha nem tetszik az autó.
Több fotót / videót nem tudsz kérni?
Mert hirdetés alapján lehet, hogy patent, de nem vagy ott, és rengeteg utazás (az időt nem is nézem), azt mi van, ha nem tetszik? ~1 óráért elment a napod, vagy egy másik fele is. Ez meg elég "necces".
De persze ne legyen ilyen, és legyen full korrekt az eladó is, és a verda is. De ez esetben is g*ci sok az utazás.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Sipi-
őstag
válasz zetor2000 #99178 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy most elmegy vasárnap megnézni, gondolom a Fiestával. Az esetleges elhozás a kérdés 1-2-X hét múlva. De szerintem azt a lovat akkor kell megülni. Egyébként én biztos elmennék haverral vagy Apukámmal (ha kb. egy helyről lehet indulni) egy kocsival oda (felesben vezetve) és kettő kocsival vissza. Új, ismeretlen kocsival egyébként sem vagánykodik az ember.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
npera
őstag
Törökbálintról mentem fotózni veled vonattal, leslattyogtam az állomásra, aztán jött egy álomszép tágas és tiszta modern szerelvény, felszálltam, volt konnektor tölteni (nekem nem kellett, de volt), kényelmes ülés, hatalmas ablakok és csendben suhant a vonat. Csak bámultam a tájat és élveztem a suhanást.
Aztán seperc alatt Astoria talán, ahonnan megkezdtük a komoly fotózási tevékenységet.
Ha ilyesmi vonat megy Csabára is, akkor no problémó.
-
zetor2000
őstag
Ja, én is így értelmeztem, de eléggé lutri... végülis, ha autó kell, és ott van olyannak látszó, akkor oda kell menni, meg kell nézni. Ha ez félnap-másfélnap, akkor annyi. Ha utána évekig használja az ember, akkor profit.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-igu-
addikt
válasz zetor2000 #99184 üzenetére
Vagy két hete kérdeztem itt autót ismerősnek. Megnézett sok hirdetést, megtetszett neki a Ford Fusion. Elment egy közeli kereskedésbe, és megvette az elsőt, ami szembejött. Gyakorlatilag az összes klasszikus hibát elkövette, és most van egy nagyon jó állapotban lévő, megkímélt autója áron alul*, ami még tetszik is neki ráadásul.
Annyi hozzátartozik, hogy az eredeti 1M családi támogatással felment 1.5M-ra. Tanácsot összesen annyit fogadott meg, hogy nem a teljes összeg határáig keresett, hanem hagyott valamennyit a költségekre.
*relatíve a kínálathoz viszonyítva
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
-
Grillo
őstag
Ennyi. Én 270 km-ről hoztam a 125-ös robogót úgy, hogy még soha nem ültem előtte 50-esen kívül semmint, főleg nem vezettem ennyit egy menetben. Legalább meg van az élesteszt, ha nem ér vele haza, akkor vigye is vissza az eladó.
Mondjuk nekem másnap nem indult, de ez egy másik történet.
Ja, ma Crafterrel kellett költöztetnem ismerőst, fasza volt, mert már a mélygarázsból kiállva meghúztam egy másik autót. Mondjuk észre sem vettem, csak mikor visszamentem a bójákat, akkor tűnt fel, hogy kicsit fehér a sarka, miközben sötét. A teherautón semmi nyom.
Na mindegy, hagytam cetlit, hívott is az ürge, aki a flottakezelő, hogy nem is érti, mert még soha nem jártak így, hogy valaki hagyott volna elérhetőséget. Na mindegy, elvileg egy polír elég lehet, aztán majd kiderül, ha sokpénz, akkor majd megoldom a céges biztosításra. -
blueboi69
senior tag
Najó, de te hozzá vagy szokva a tömegközlekedés szopásaihoz és napi szinten annyit bkv-zol, mint én 1évben összesen.
Másrészt innen a vonat elvisz kökire direktbe.
De Kelenföldről a 4es metro a keletiig sem tragédia. Hanem inkább az, hogy Szolnokon kell átszállni/várni másik vonatra és Békéscsabán meg busz visz át.Senki nem mondta, hogy lehetetlen és belehalok, mert tele lenne az út haramiákkal vagy maláriás szúnyogokkal, csakhát hirtelen macerás.
-
blueboi69
senior tag
válasz zetor2000 #99178 üzenetére
Lehetne, de az ember nem egy fotoművész qnadam féle csodamasinával, vagy Boba szépérzékével és Jahno gyakorlatával
Meghát kifejezetten a hibáit nem fogja lefotózni, van ott nála 10eladó smax, max összelegozzuk, vagy valami. Van még asszem 2 másik is, ami megfelelhet, vagy megbeszéljük, hogy milyen kell és olyat hoz be kintről, nyitott az arc bármire.Meghát sajnos lehet akármilyen kép is, úgyis élőben dől el a dolog.
-
blueboi69
senior tag
Igen, jól értetted.
Vasárnap lemegyek a fiestával, megnézem az autót, lebeszéljük amit kell és utána valamikor külön lemegyek az autót elhozni/kifizetni.Egyébként most nem is írtál hülyeséget. Ha lemennék apámmal, úgy, hogy odafelé én vezetek, akkor neki nem lenne olyan fárasztó. Csakhát autóval is kb 2*3óra az út, neki meg sajnos ritkán van ennyi ideje egyben, de majd megkérdezem.
-
blueboi69
senior tag
válasz zetor2000 #99190 üzenetére
Ja persze, simán. Használtautóvásárlás az ilyen. Mondjuk eddig mázlim volt, a kispolszkiért 1km-t kellett menni, a e30-ért 1-2kerületet, e39, már Pécs volt.
De emlékszem mire az e30-at megtaláltam.... még a déli határhoz is lementünk autót nézni.
Szóval ez egy ilyen buli. Izgulsz odafelé, aztán ha ott nem érzed az igaz szerelmet elsőre, akkor egész úton hazafelé vagy bosszankodsz vagy csalódottan próbálod észérvekkel lebeszélni magad arról, hogy mégse menj vissza érte később. -
blueboi69
senior tag
A fiestát mi is így vettük. Igaz nekem volt benne kb 1hónap kutatómunka. Asszony eleinte nem is akart ilyet, talán emlékeztek is, hogy sx4-et akart mindenképpen, de borzalmasan fapad. Még fel is mentem Bp-re 2x is, gyalog megnézni és elhozni egyet. Nagy mázli volt, hogy láttam napfénynél is, pedig már a pénzzel mentem (nem kp) meg úgy voltam vele, hogy azzal megyek haza, de olyan ocsmány volt az autó, hogy végül nem hoztam el.
Fiestánál, meg fehérváron kinéztünk egyet és egy pontosan ugyanolyat Győrben is a hahu-n. Elmentünk a fehérvárit megnézni, de akkor már célirányosan szín, motor felszereltség minden klappolt. Szóval mindent feltettem 1 lapra. Asszony bele is szeretett, felhívtuk a Győrit, ott mondták, hogy telefonáljak vissza kicsit később , mert épp nézik az autót, addig azért ne induljunk el. 15perccel később már tudtuk, hogy a másiknak épp aláírják a szerződését, hát mi is így tettünk az ittenivel. Addig volt próbakör, meg a kódkiolvasóval megnéztem van-e baja. Megvettük, azóta is szeretjük és olajon meg szűrőkön kívül semmit nem kért még.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest