Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz A. Crowley #49308 üzenetére
Subaruban is van valami, de eszembe nem jutott használni. Bebootol, de csak egy plusz macera, hogy acceptet vár minden indításnál a középkonzol. Eleve nem címekhez szoktam menni, hanem cégnévre keresek, és külön örülök, hogy a trafipaxokról szól.
-
ncc1701
veterán
válasz A. Crowley #49315 üzenetére
Asszony is lusta volt az elején, meg a kolleganője is. Aztán pár feleslegesen beszopkodott fél órás fdugó után ma már az első, h beül a kocsiba, és indítja a wazét. Meg a kolleganője is.
-
veterán
válasz A. Crowley #49315 üzenetére
nem is értem, hogy wazeéban miért nincs benne a sávok mutogatása, miközben mapsben igen.
hanyas vagy, te disznó?
-
FőDudu
veterán
válasz A. Crowley #49522 üzenetére
Orvos ismeros infoja alapjan Triesztben is van.
Persze ez nem hivatalos info, csak ova intettek...FőDudu
-
Jahno
veterán
Tenerifén meg karantén! Mindmeghalunk! IS!
-
Gabibácsi
őstag
és én is taknyos vagyok IS
-
Sipi-
őstag
válasz A. Crowley #49531 üzenetére
Nem voltam bent az irodában kb. 1,5 hete, de azthiszem ez az idő csak növekedni fog A heti WFH napok számát szerintem 5-re emelem az eddig 4-ről
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Jahno
veterán
válasz A. Crowley #49533 üzenetére
https://www.reuters.com/article/us-china-health-spain/canary-islands-hotel-under-lockdown-after-coronavirus-case-el-pais-idUSKCN20J162
-
eattila
őstag
válasz A. Crowley #49632 üzenetére
A durva, hogy asszonynak van olyan kolléganője, aki kint volt a karneválon. A karantén előtt 1 héttel jött haza.
És az idióta nem hogy otthon maradna, bejár dolgozni.... Fel tudnék robbanni.Ez a szopás, nem az orális szex!
[ Szerkesztve ]
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
-NoVa-
addikt
válasz A. Crowley #49644 üzenetére
A bonyolult, hogy hivatalosan 1 fejlesztő 1 gép, ami vagy notebook, vagy desktop. Csak nekem van még iMac és rMBP mellé, más multiplatform fejlesztő nincs a környéken. Szóval lesz káosz.
-
npera
őstag
válasz A. Crowley #49632 üzenetére
Fordítsd meg a rendszámot fejjel lefelé, akkor nem tudják leolvasni és gond nélkül csussszansz át...
-
FőDudu
veterán
válasz A. Crowley #49672 üzenetére
mondd le amig lehet. Hacsak nem az a cel, hogy ures szallodaban nyaraljatok.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Gabibácsi
őstag
válasz A. Crowley #50295 üzenetére
nekem nincs online semmise a kocsijaimban, mármint rádió, egyszerűbb hogy van rendes rádió, oszt szól
-
Jahno
veterán
válasz A. Crowley #50295 üzenetére
Ezt a 011-et most akkor tesztelem. Kezd unalmas és túl lendületes lenni idebent az Alvin és a mókusok meg a Rózsaszín Pitbull, amiknek beragadt a lejátszási listája.
-
Gabibácsi
őstag
válasz A. Crowley #50298 üzenetére
fogalmam sincs tud-e bluetooth-ot bármelyik fejegységem
-
Jahno
veterán
válasz A. Crowley #50857 üzenetére
Kamerát ne is mondjad....
Itt egyik irodában a szinten belól "történt valami". Most megy az ugrálás, de nyilván csak ugrálás fog menni, megoldás nem lesz. Első opció ugye az volt, hogy "valamikor az elmúlt 2 hétben". Ok, hivalatosan is 72 óra a felvétel, ajtón nincs kártyás beléptető, de amúgy sem zsilipes, sem forgóvillás beléptetés sincs a szinten, mit szeretnénk? Még ugrálunk kicsit, lassan felfogják, aztán azon ugrálunk, hogy a jövőben ilyen másképp lehessen, akkor kiderül, hogy be kellene fektetni és mindent átalakítani, az pénzbe kerül és felelősséggel jár, ezt senki nem válallja, az illető 3 hónap múlva már sehol nem lesz, innentől számolva 8-10 hónap múlva az utódom fogja ugyanezt magyarázni az utódjának, hogy ha ELŐRE ki van találva mit szeretnénk, arra vannak megoldások, de ha a 2 heti kamerafelvételt és ki/beléptetést lerakom bárki elé, azt sem bitzos, hogy végig fogják nézni mert kb. 25-30ezer ajtónyitás lesz benne akkor is, ha minimálisra leszűkítem. Ááááááá.
-
blueboi69
senior tag
válasz A. Crowley #51001 üzenetére
Jó, de nálatok is van két gyerek. Mienk most 170, én még el tudnék képni nagyobbat is, amit belakunk, de van 2gyerek is. El nem tudnám képzelni ugyanezt 54nm-en, valszeg a szerszámok és barkácscuccok, alkatrészek nagyrészét el kéne adnom, stb.
Azért ha csak ketten lennénk asszonnyal, elég lenne 100-120nm és akkor mindkettőnknek van hobbyszobája is.
-
-igu-
addikt
válasz A. Crowley #51027 üzenetére
Én kicsit előrébb tartok, ajánlom én is.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
eattila
őstag
Na ezt nem tudtam nézni valamiért. De a Peaky Blinders az király. Meg az Altered Carbon. Bár annak a 2. évada kissé gyenge. Meg volt még pár netflixes ami nem volt rossz. Mind hunters pl.
-
JonesC
tag
válasz A. Crowley #51056 üzenetére
Akkor én csak most vettem észre. Mindenesetre nekem nagyon bejön.
-
BobaHWSW
aktív tag
Akkor itt jegyzem meg, hogy ket resz stabilstajan is szazaval lehet talalni a magyar neveket. Digic Pictures.
-
Jahno
veterán
válasz A. Crowley #51367 üzenetére
iPad még mindig újra tölti a böngészőben megnyitott füleket ha váltok köztük? Emailból ki lehet menteni csatolmányt és később másik levélhez csatolni?
-
ncc1701
veterán
Én is a hajam tépem, ha apple cucc elé kerülök. Valahogy nálam nem műdödik a cucc.
-
-igu-
addikt
Én most tervezek Note9-ről váltani, f.szom tele van mostanra a google hülyeségeivel. Remélem, tényleg lesz iPhone SE2, arra elvileg ráfizetés nélkül át tudok lépni.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Gabibácsi
őstag
válasz A. Crowley #51441 üzenetére
Én csakis safarit, teljesen jó
emailozni is az alapot használomHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
-NoVa-
addikt
válasz A. Crowley #51458 üzenetére
Árpád híd közeli irodaház a rendőrpalota/nyugdíjfolyósító mellett, hogy közelítsek
Elvileg nem mentek be dolgozni hazatutazás után, szóval az épület maradhat nyitva, ennyit hallottam. -
FőDudu
veterán
válasz A. Crowley #51565 üzenetére
Nem kell nagyon gondolkodni, hogy a turizmus kb 85%-os belassulasa mibe faj....
Es az meg csak az egyik szektor. Minden mas is erintett.FőDudu
-
Jahno
veterán
válasz A. Crowley #51565 üzenetére
Kerekítési hiba. Aztán mit csinál, majd bemondja a színpadtechnikus haversrác, hogy jaaaaaaj, ennyit buktam istenbiz és bemondásra fizetnek? Haversrác december felé hagyta ott a mindenféle kavarós fotós melóit, most nekiugrott volna a rendezvényeknek, heló lett seperc alatt. Írtam már párszor. Ráadásul akiknek igazán lenne pénze és tartaléka, az is inkább kibaszik a kisebbel ott alul.
-
Sipi-
őstag
válasz A. Crowley #52216 üzenetére
Nálunk sem fix, csak mondták, hogy akár az is lehet. Majd kiderül.
A digitális oktatás annyiból áll, hogy hétfőn és csütörtökön megkapjuk a kiosztott feladatokat (email, facebook vagy kréta) amiket szerda illetve vasárnap estig kell visszaküldeni.
Heti egyszer online fogadóóra, akkor lehet kérdezgetni.
Ismerős gyereke fizetős suliba jár, ott Teamsen keresztül nyomják az órákat.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
ncc1701
veterán
válasz A. Crowley #52245 üzenetére
Persze. A vm-ben levő gép alap esetben eleve totál más alhálózaton van. A fizikai gépről nem fogsz tudni belépni a vpn-be, de ez nem probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
válasz A. Crowley #52245 üzenetére
Jaja, siman. A VPN-es kornyezet a VM-ben fut mint egy sandboxban. A gep korulotte ugyanugy hasznalhato mint maskor. Pont ezert csinaltam en is igy.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
FőDudu
veterán
-
ncc1701
veterán
válasz A. Crowley #52280 üzenetére
Vmware player.
-
eattila
őstag
válasz A. Crowley #52467 üzenetére
Nalunk? Az remek.
-
FőDudu
veterán
válasz A. Crowley #52467 üzenetére
Neked most egy ideig nincs utazgatas az orszagok kozott.
Gondolom engedelyeztek a home office-t.FőDudu
-
Gabibácsi
őstag
válasz A. Crowley #53871 üzenetére
Igen, ezért nem vagyok már KATAs
-
eattila
őstag
Volt ilyen igen. Meg jelenteni kell ha X összeg felett van a jövedelmed egy cégtől egy évben.
Én is KATA-s vagyok, le is jelentettem....e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
NauTiLUS_HUN
tag
válasz A. Crowley #53867 üzenetére
Nálunk az találták ki, hogy a Skype for Business presence adatokból próbálják valahogy visszamérni, hogy valaki eleget ül a gépnél.
-
blueboi69
senior tag
"Csak annyi, hogy elméletileg a NAV pont az ilyenekre száll rá, aki munkavállalóból lesz KATA vállalkozó, aztán csak egy helyről van bevétele = bújtatott munkavállalás. Hallottam a rádióban valami NAV-os csóka mesélte."
Ó hát ezt nem nehéz kijátszani.
Legális mód a te részedről
1: keretszerződés a céggel
2: számlákat írsz máshova is. ha készpénzes, ellenőrizni sem tudják
3 : kata-nak asszem több felfétele van, amiből talán 2-3nak kell teljesülnie, akkor már "tiszta vagy"Legális mód a cég részéről:
1: céghálózatot üzemeltet így te Katásként kb 5-10cégnek írsz számlát és máris "tiszta vagy"
A céghálózat pedig egymásnak körbeszámlázgat és kész.
Sajnos ez a magyar valóság.Volt kollégámat az új helyén belekényszerítették ebbe és az ezzel megkerült adózás miatt tudtak neki több pénzt ajánlani.
-
ncc1701
veterán
Ezt azért ki lehet trükközni. A kollega, és a csaja is katás, a kollega a csaja munkájáért is számláz a csaj melóhelyére, és vissza is ez van asszem. Igazából ez rosszabb, mint én a minimál bér+zsebbe fizetéssel, mert még kevesebb adót fizetnek.
-
JonesC
tag
válasz A. Crowley #53987 üzenetére
Azt mindenki. De a kiszállítés két rongy a standard csomagnál.
-
hobizoli
nagyúr
válasz A. Crowley #54176 üzenetére
es, hogy halalkodnak a vedokesztyukert meg a maszkokert, mert azt hiszik, hogy ezt azert vette a viktorbacsi meg, hogy nekik kiossza ajiba, es bezzeg gyurcsotany az miert nem rendelt mar elobb
nemtom, de pl lehet nem nala van a kozpenzkassza kulcsa mar tizenpareve...?
aztan ugyanezek meg 2db majkrem konvzervert meg 1kg krumpliert mentek szavaznitöbb drón kell ;P
-
FőDudu
veterán
válasz A. Crowley #54849 üzenetére
Szerintem meg de. Marcius elsejen volt kb. 3e halott, most meg napi 3 ezerrel no a szamuk.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz A. Crowley #54854 üzenetére
Japp.
A halalozasi gorben lehet megnezni az egyes napokhoz tartozo fertozott/gyogyult/aldozat adatokat.... Sajnos egyre durvabban nonek...
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz A. Crowley #55516 üzenetére
Setalokat nem lattam ma a tengerparton.
Majd hetvegen direkt kimegyek - lassam mar mi a valtozas (ha van egyaltalan).FőDudu
-
-NoVa-
addikt
válasz A. Crowley #56920 üzenetére
Élesztőtémában update azoknak, akiket érint:
[link]Részünkről a kovászos kakaós csigától a kovászos sajtos rúdig készült már minden itthon az utóbbi pár évben, mostanában is, élesztőt csak magában evett kicsicsaj, amikor emelt B vitamin inputra volt szüksége.
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
válasz A. Crowley #58505 üzenetére
Ezekből bármelyiket, amelyik van a méretemben épp.
-
FőDudu
veterán
Legutobb amikor gumit neztem a Goodyear UG9 volt eleg jonak minositve...
Nejem maganak Hankook Ventus Prime gumit vett a Suzukira. Megnezte az ertekeleseket es ez volt neki meggyozo.FőDudu
-
eattila
őstag
Nekem kléber téliben van. A nyárit nem tudom most. Bár lassan át kéne szerelni, csak nagyszüleimnél van betárolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest