Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodike
tag
válasz blueboi69 #99044 üzenetére
Két külön dolog:
- faszén az relatíve gyorsan és magas hőfokon ég - grillezésre jó, tehát, hogy feldobd a flekkent, aztán megsüsd pár perc alatt fedő nélkül
- brikett az lassan, de stabilan ég (tehát stabil hőfokon) - lassú, low and slow technikához kell, tehát feldobsz egy 2-3-5kg-os tarját, oldalast, marhát EGYBEN és 5-8-12 óra múlva ránézel, végig fedő alatt, néha meglocsolod alma+ecet+kóla kombóval, stb. És igen a Weber brikett még 8 óra múlva is stabil hőfokon fog égni, míg akkorra már egy faszén rég kifogy.[ Szerkesztve ]
exTiga
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Univerzum: Így ismerhető meg a Galaxy AI bármilyen telefonon
- Vicces képek
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Videó stream letöltése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- További aktív témák...
Új prémium hirdetések