Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz npera #3906 üzenetére

    Jam, de egyáltalán nem bántam meg.
    Azalatt a pár hónap alatt, amióta megvan, szinte miden percét érzem, hogy megérte. Igaz, nincs agyon kihasználva, de nagyon jól jön, hogy elérem a dolgaim szinte bárhonnan, amikor kell.
    Egy PC-t is lehet ilyenre használni, sokan vannak, akik mindenféle okosságot építenek, faragnak, de az nem ilyen. Ez out-of-the-box fullos, csak be kell konfigurálni a felhasználó(k) igényeire. Onnantóll embertelen kényelmes. Szól, ha frissülni akar, és bár ~8-10 éves termék, még érkezik rá frissülés, és még nincs jelezve, hogy elérte a termékciklus a kötelező támogatási időszak végét. Nincs az a sok keccsölés, hogyha windows, akkor frissül, és akkor nem elérhető, ha linux (ahhoz sem értek), akkor azon mit-hogy-miko-miért... szóval azoknak, akik tárhelyre vágynak szopolás nélkül, azoknak való. Akik szeretnek izzadni a cucc mellett, mert valami nem megy, azoknak más való.
    Kicsit zavar, hogy ARM és nem Intel, de az ennyiért nem jött volna össze...
    Április óta ~20-30 perc kiesett idő volt, 2x 1perc áramszünet miatt, a többi meg azért, mert frissült a szentem, és az nem azonnalos ezen a HWen.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák