Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Ez ilyen sajnos... Egyfajta sznobizmus van itt néhány topikban. Van, hogy úgy ajánlanak cuccokat, hogy senkinek nincs olyan csak álmodoznak róla... Ez is milyen már. Szerencsére nem mindegyik topik ilyen. Van, hogy inkább nem is kérdeztem, vagy utánanéztem a témának külföldön.
Egy ilyen egér történetem nekem is volt. Tök átlag felhasználásra, szóval nem játék vagy egyéb extrém dologra, kerestem vezetéknélküli egeret... Na én is kaptam érte...
A másik lehetőség, ha úgy kérdezel, hogy nagyon pontosan körülírod a dolgokat, akkor kevésbé kötnek az emberbe...
Ha te akarsz segíteni valakinek, akkor valaki mindig feláll a hátsó sorban, hogy "Mi van? Mi van? Mi van?!"
Én már egy ideje meguntam ezt, csak pár helyre írok aktívan... Elegem lett, hogy mindig bizonygatni kell a nyilvánvalót valami kis suttyó taknyos mama kedvencének a lakótelepről...[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
scaurus
csendes tag
Nem vagyok ellene a vezetéknélküli cuccoknak, de van ahol indokolatlanok.
Pl. asztali géphez én se használok vezetéknélküli egeret, billentyűzetet;. itt előnyét nem látom, így csak felesleges környezetszennyezés a bele való elem (használata).@Jahno: a cégnél nálunk sincsek.
"morci mellszobor koma" (Raynes)
-
Samott
addikt
válasz scaurus #4354 üzenetére
Vettem egy marek Ladda akksit az Ikeabol, meg van egy IPC-1L Voltcraft toltom, az a kis aramfogyasztas amibe az elemek toltese kerul szerintem nem tetel. Igy is van egy csomo taviranyito, ora, homero amibe kell akksi, eggyel tobb vagy kevesebb, szerintem belefer.
A madzagnelkuliseg szerintem mindent meger, mondjuk legutobb ott szakadt el a cerna nalam amikor mindenfele madzagvezetovel dicsekedtek egymasnak... kezelik a tunetet ahelyett hogy a problematol szabadulnanak meg.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
BobaHWSW
aktív tag
2005 ota nem hasznalok otthon madzagos egeret es billentyuzetet.
Cegnel eddig mindenhol madzagos volt de mondtak hozhatok be amit akarok.
Ugyis wacomtablat hasznalok, eger nemkell sokszor.
-
Samott
addikt
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
scaurus
csendes tag
"A madzagnelkuliseg szerintem mindent meger"
No, itt lehet hitvitákat folytatni.
Szerintem meg nem.
Én szükséges rossznak tartom, s csak ott alkalmazom, ahol muszáj.
Csak érzelmi alapú dolog, de annyira utálom, hogy minden szórja a jeleket a vakvilágba, ha kell, ha nem.
Ráadásul az akkut tölteni kell, csak macera, a drótot meg bedugod, oszt' működik, amíg meg nem döglik.Viszont, én nem oltok le senkit, nem harapok át torkot - vagy legalábbis igyekszem (nem) így tenni...
[ Szerkesztve ]
"morci mellszobor koma" (Raynes)
-
Samott
addikt
válasz scaurus #4364 üzenetére
En elfogadom ha valaki elviseli a madzagot, sot az ervelesed teljesen logikus. Meg azt is elfogadom, hogy van olyan szituacio ahol csak a madzagos a megfelelo (elvileg a versenyszeru fps jatekban jobb a madzag - bar valaki emlitette kozoluk hogy mar versenyzok is toljak a Logitech Lighting technologias egerekkel). De hogy minden elethelyzetre, minden felhasznalonak jatekos, madzagos egereket tartanak csak elfogadhatonak, az nonszensz.
-
scaurus
csendes tag
-
npera
őstag
Másik kedvenc. Ahogy az agrár anyu botozza a csajokat, hogy ne igyák meg suttyomban a tejet
Jelenleg a csengőhangom egy kis dobolós betét ebből. Kent - Då Som Nu för Alltid.
De a Spitfire kezdőhangja is esélyes.
Korábban az Ashes in the Fall intrója volt. Az is jól hallható.
-
Jahno
veterán
Ha nem szólhat bele, akkor utána ne szívjon vele. Nekem ez is jó, csak döntsük el. Elkavarják a vevőit, nekem sírnak elemért ami nincs, elhagyja az elemtartó fedelét, összekavarják az egereket egymás közt, ésatöbbi. Itt egér-billentyűzet az informatika, a beszerzését ott fejtik meg, jobb helyen meg biztonsági dolog is. Főleg ha nagyon rettegnek :-D
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
-
npera
őstag
Az 5-, 6- és 8-hengeres motorok feladásával igazából ezektől a hangoktól védenek.
-
npera
őstag
válasz MrSealRD #4352 üzenetére
Én kábé másfél éve építettem egy gépet teljesen alapokról. Az addigra már kábé bedöglött HWSW új gépes topikjában érdeklődtem a dolgok iránt. Régebben ott is ment a vita a "hívők" között.
Én ismét teljesen lenullázva álltam neki a dolognak. Gyakorlatilag fogalmam nem volt az aktuális hardverekről, így sokat kellett olvassak és kérdezzek. Még 2006-ban építettem gépet talán, aztán 2011-ben vettem egy iMac-et, ami bedöglött kábé 2 éve. A grafkártya adta meg magát és gyakorlatilag gazdasági totálkár lett a masina.
Így az ötlet az volt, hogy építek egy PC-t, amiben ha valami megadja magát, akkor azt az egy alkatrészt tudom vélhetően cserélni és nem annyira sérülékeny az egész, mint egy laptop. A hang tekintetében nagyon komoly elvásáraim voltak, nem akartam hangosabbat, mint a 27"-os iMac. A megfelelően kiválasztott alkatrészekkel ez be is jött, a gép szinte hangtalan.
A másik cél az volt, hogy a World of Warships jól fusson. Ez is bejött, csak a két gyerek mellett még nem tudtam játszani vele. De igazi wallet warrior gyanánt pár hajót már betáraztam a premium shopból
-
npera
őstag
-
npera
őstag
válasz scaurus #4364 üzenetére
Én akkor használok egeret melóban, ha prezentálok vagy be vagyok dokkolva. Az asztalokon van egér, valamint a hátizsákban is van egy egér arra az esetre, ha nem tudsz dokkolni.
Mostanra egészen megszoktam a trackpadet, de mondjuk Excel alatt vagy TeamCenter VisMockup esetén azért csak jobb az egér. Legolcsóbb HP vezetékes egér.
Van olyan kolléga, aki persze hoz saját egeret. A legjobb egere egy 3D packaging leadernek van, ő egy rendes vezetékes Lazer egérrel nyomja. Az nagy méretű és jól lehet fogni.
-
Samott
addikt
-
-NoVa-
addikt
Én bizonyítottan vezetékespárti vagyok, ott a vezeték pirossal a dokkoló és a QI töltő között. Ha nem lenne, nem jutna el az áram a töltőig, úgyhogy a vezeték jó. Ennyi.
-
eattila
őstag
válasz BobaHWSW #4384 üzenetére
Elvileg hétfőn érkezik az új noti. Hétvégén lementem a régit, és így hétfőn be lehet tenni az ssd-t a fő helyre, aztán meg a hdd-t az optika helyére. Aztán clean install. Amire nem vágyom igazából. De megérdemel egyet.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Jahno
veterán
válasz MrSealRD #4352 üzenetére
Az is mókás mikor játékgépes csoportban én kérdezek, vagy valami vaku/film világítás, aztán egyesek a Google első taláatával jönnek, meg a "szerintem" "talán", holott leírom, hogy feladatt adott, ezzel és ezzel és ezzel ne is gyertek, konkrétan ezt keresem. Aztán jönnek a "ez talán hasonló" típusú telibevert ötletelések.
-
-
Samott
addikt
Es meg egy, kicsit mas temaban
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
Es esetleg Jonathan Pie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest