Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    A community goal-okról bővebben:

    A Galnet híreiből lehet általában kikövetkeztetni, hogy hol indul community goal, illetve lelkes játékostársaink ehol gyűjtik csokorba az éppen futó eseményeket:
    https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=113495

    Az érintett állomáson a bulletin boardon lehet feliratkozni, ugyanúgy, mintha küldetést vállalnál.
    Eddig három küldetéstípus volt: felfedezés, szállítás, háborús zóna.

    Felfedezés: az adott állomásnak add el az eploration data-idat. Megéri, ha egyébként is felfedeznél, az eladott adatok ára felett még némi pluszpénz is üti az ember markát.

    Háborús zóna: adott frakció oldalán, az adott conflict zone-ban kell harcolni, életre-halálra. Ez is megéri, a kifizetett combat bond-okon túl szintén kapsz némi extra kp-t, ráadásul fel lehet venni mellé ugyanarra a conflict zone-re vonatkozó sima küldetést is.

    Szállítás: adott állomásra, adott árut kell szállítani, valamely nemes cél érdekében (capital ship építés, terraformálás, járvány megfékezése stb.). Na ehhez már elhivatottság és szerepjátékos lélek szükségeltetik, mert nagyon nem érné meg egyébként foglalkozni vele. Túl nagy haszon nincs a szállított árukon, vagy, ha van is, a közeli készletek hamar kimerülnek.

    Kétféle jutalom jár a résztvevőknek a goal lejártakor, a hozzájárulás arányában járó pénzjutalom, és sikeres teljesítésért (legalább a goal első lépcsőjét teljesítette a közösség) járó globális jutalom. Ez utóbbi lehet árengedmény hajóra, felszerelésre, vagy valamilyen árura. A global reward miatt érdemes lehet a szállítós küldetésekbe is beugrani. A hajóra, felszerelésre vonatkozó árengedmény azért is megéri, mert így a biztosítási érték is alacsonyabb lesz.
    Húhh, vanmégkérdés? Köszönöm, oszolj!

Új hozzászólás Aktív témák