Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Valaki segítsen, mert esküszöm, feladom a szakmát, és beállok imperial slave-nek.
    Az, hogy elpukkantsak egy hajót anélkül, hogy egyáltalán csak megkarcolja a hullomat, az nem jelent különösebb gondot(na jó, a fullosabb python, és anakonda az kivétel), de a kiszedésbe beleőrülök.
    Most arra külön ne is térjünk ki, hogy kiszedésben az alkalmatlanságom teljesen nyilvánvaló, ezzel tisztában vagyok.
    De valaki tudna tanácsot adni, milyen trükkök vannak? Az olyanokra természetesen még az én együgyű kis agyammal is rájöttem, hogy középen kell tartani, és a célszeméllyel együtt kell forogni, ami többé-kevésbé megy is(na jó, néha inkább kevésbé), de néha számomra teljesen logikátlanul fogynak, vagy nőnek a csíkok.
    Nem is beszélve arról, hogy a komolyabb hajóknál(pl elite dropship) időnként megduplázódik a kép, és minden csík és vonal egymáshoz képest is remeg. Na ilyenkor aztán kb 1 mp alatt buktam is, és a végtelen űr magányában meditálgathatok, amíg hűl az fsd.
    Már ott tartok, hogy egy hét és fél millás(!) Interdiction-t vettem, amivel azért valamivel jobb, de néha ezzel is a guta ütöget.
    Annak idején a Cobrával nem volt ezzel gondom, de mióta az Asp-al kokizgatok, azóta szenvedek, és mindig a legzsírosabb falatok pucolnak meg. Arról meg nem is beszélve, hogy minden kiszedésnél fogyogat a hull. Amíg a Cobrával sérülgettem, addig kit érdekelt, 3 Creditből kikalapálta a helyi suszter, de az Asp-on ez már tétel, és mibe kerülhet ez annak, aki kondával vadászgat?
    Ha nincs segítség, akkor marad az imperial slave státusz, ott legfeljebb csak kapálgatni kell, azt meg csak meg tudom tanulni(ha csak ki nem derül, hogy a gilisztákat is Interdiction-al kell kiszedni a földből).

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák